PH#1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Chodziło mi bardziej o oglądnięcie jakiegoś pokazowego meczu w mieszanym składzie i jak jakaś laska przepycha się pod koszem z howardem :] Ogólnie pomysł traktuje z dużym przymróżeniem oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 my man Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dokladnie, bardziej to zagrywka pod media niz jakis realny pomysl a mam pytanie, i chyba tu bedzie najlepiej je zadac - czemu Cavsi w ostatnim meczu z Bulls mieli rozowe elementy stroju? buty, rekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Mam kilka tez: Symbol drużyny jako: - Lebron i jego panienki - Big Mama i jej córeczki - Pink Pus(sy)tak team A poważnie mówiąc, to nie mam zielonego pojęcia, ale wyglądało to idiotycznie/komicznie (niepotrzebne skreślić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 ostatnia propozycja w sumie nienajgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak sobie obejrzysz video recap z tego meczu na nba com to tam komentator wyjaśnia o co chodzi jakiś dzień jedności z pedałami , chorymi na aids czy innymi zboczeńcami, nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Właśnie rw, coś w tym stylu - jakaś walka z rakiem piersi czy inne pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 jakiś dzień jedności z pedałami , chorymi na aids czy innymi zboczeńcami, nie pamiętamDżisus Krajst Walka z rakiem piersi, dokładnie to support dla jakiejś kliniki w Cleveland. Ale fakt, że wyglądało to raczej beznadziejnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak ogladajac sobie dzis Bucks (swoja droga mega dziwny mecz od 0-10 po blowout) dostrzegłem ze piatka Bucks to 5 graczy , kazdy z innego kontynentu, a najlepsze jest to ze nie ma zadnego Europejczyka! Jest przedstawiciel Ameryki: Północnej (Jennings), Poludniowej (Delfino), Afryki (Mbah Moute), Azji (Ilyasova) oraz Australii i Oceanii (Bogut). To raczej ewnement w calej historii nba, bo jesli byly takie przypadki to na pewno w pierwszej piatce byl Europejczyk, wlasnie czy znacie inne takie przypadki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wg. NBA Turcja jest państwem europejskim, więc w składzie jest zawodnik z Europy. http://www.nba.com/players/int_players_0809.html Mimo wszystko, sytuacja niecodzienna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wg. NBA Turcja jest państwem europejskim, więc w składzie jest zawodnik z Europy. http://www.nba.com/players/int_players_0809.html Mimo wszystko, sytuacja niecodzienna. Ale Turcja tylko w niewielkim stopniu jest panstwem Europejskim. Czy Rosjanin urodzony we Wladywostoku jest Europejczykiem czy Azjata? Tak samo jest z Ilyasova, urodzil sie po azjatyckiej stronie Turcji, wiec moim zdaniem trzeba go kwalifikowac jako Azjate, inna sprawa ze tak naprawde chodza tez plotki ze Ersan jest Uzbekiem. Ktora z tych opcji byla by prawda fakt jest jeden- Ilyasova to Azjata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 wspominali o tym fani Bulls ale nie wiem czy widzieliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dante i Galante powracają, a właściwie powrócili już jakiś czas temu lecz ogarnąłem się dopiero teraz to też przekazuje to innym zagapionym magic fanom bo nie wiem czy kogoś po za nimi to zainteresuje. Trochę gadania o niczym trochę o wakacjach u Pietrusa i jego piszczeniu jak baba w "różnych" sytuacjach, było również o rapowaniu w drużynie magic i załapał się nawet Marcin. Miałem dać do tematu o Magic ale mam tu pytanko do fanów innych drużyn, czy jeszcze ktoś robi takie ( nazwijmy je wewnętrzne ) wywiady, programy? Jak tak to prosiłbym gdzieś tu podrzucić namiary bo chętnie coś takiego oglądnę. Edit: link http://www.nba.com/magic/Overtime_With_ ... -2031.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dante i Galante powracają, a właściwie powrócili już jakiś czas temu lecz ogarnąłem się dopiero teraz to też przekazuje to innym zagapionym magic fanom bo nie wiem czy kogoś po za nimi to zainteresuje. Trochę gadania o niczym trochę o wakacjach u Pietrusa i jego piszczeniu jak baba w "różnych" sytuacjach, było również o rapowaniu w drużynie magic i załapał się nawet Marcin. Miałem dać do tematu o Magic ale mam tu pytanko do fanów innych drużyn, czy jeszcze ktoś robi takie ( nazwijmy je wewnętrzne ) wywiady, programy? Jak tak to prosiłbym gdzieś tu podrzucić namiary bo chętnie coś takiego oglądnę. Edit: link http://www.nba.com/magic/Overtime_With_ ... -2031.html kurde dante i galante są wporzo jak zwykle, ale ten pietrus to jakaś pipka straszna tak w gadce i w obyciu , aż przestałem ogladać a tam pod koniec chyba ten kalendarz focili więc to akurat fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 no i mamy niezłe to hehe dobre ciekawe czy by to zrobil na atakowanej tablicy wykrakałeś coś lepszego na tej atakowanej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 i jeszcze play of the day, szczesliwiec z tego blaira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Hehe.. właśnie sobie oglądam sportowy wieczór na TVP1 i mówią o tym że gortat grał tylko 5 minut. Za spikerem było zdjęcie gortata w koszulce z dallas, lol. Chyba ktoś nie miał pojęcia gdzie gra gortat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 moze to aluzja to zmatchowania oferty przez Mavs :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 jednak ME w Polsce miały jakiś rozgłos. bo jak mnie pamięc nie myli to wtedy było głośno o jego grze w Dallas i nawet słysząc ludzi nie interesujących się koszykówką odnoszę wrażenie ,że połowa myśli ,że gra w Dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mam takie pytanie. Co oznacza "Points in the paint". Coś o jakichś punktach z "pomalowanego", ehhh... ;p gdzie to jest na boisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi