lukaszlk Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Tak sprawdzam sobie własnie staty na espn z meczu noh-magic i .. czyzby noh grało tak słabo,ze Paul nie zaliczył ani jednego przechwytu i przerwał ta swoją serię? Narazie t ota kwygląda,zobaczymy może statsy zostaną uzupelnione, a jak nie to koniec serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzisiaj Blazers zdobyli pkt. mając 6 zawodników na boisku. Co ciekawe kosz został uznany, a jedynie jeden techniczny FT przydzielono rywalom. http://pl.youtube.com/watch?v=m-nylJLVhqQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzisiejszej nocy w ogole było ciekawie Bo aresztowano sir Charlesa Barkleya za odmowe huhniecia po tym jak ominal znak stopu bądź czerwone swiatlo na skrzyzowaniu, i wzieto go na badania krwi Wynik wkrotce Ale weselej było w meczu bobs knicks gdzie gracze mieli szanse poczuc się jak w liceum W pierwszej polowie stanely zegary i grano "glosowo" bez syreny koncowej, sygnalu zmian, time outow i zegara 24s. Ja tam na miejscu kiboli robilbym w konia gosci źle liczac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dziesiejszej nocy jest sylwester i wszystkim na forum i nie tylko wszystkiego najlepszego, a kobasowi żeby zdobył w końcu mistrzostwo bez pomoco Shaqa.Na pewno najbardziej o to mu chodzi.W 2009r na pewno ma dużą okazję,aby to zrobić. On i Allen Iverson to gracze którzy najbardziej na to zasługują.Zawsze dają z siebie wszystko.Oczywiście chodzi mi o starą gwardię.Następny z kolei L.James. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg00 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 hehehe - to wygląda jak jakieś graffiti ciekawe jak panowie będą się czuli ze swoimi ciałami w starszym wieku :wink: [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żyje się po to żeby być młodym a nie starym. A staruch i bez tatuaży wygląda jak gówno-to nie moje słowa tylko kolesia z Prodigy,ale coś w tym musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Poczuli się zbyt "czarni" i gangsterscy ... O ile Swift z ciemnymi tatuażami jeszcze jakoś wygląda (choć i tak za dużo ich tam napaćkał), to zielone dziary Anderson'a (bo to on zdaje się, tak?) są wybitnie żałosne ... Na CAŁYCH ramionach to już gruba przesada i nie każdemu coś takiego pasuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Poczuli się zbyt "czarni" i gangsterscy ... O ile Swift z ciemnymi tatuażami jeszcze jakoś wygląda (choć i tak za dużo ich tam napaćkał), to zielone dziary Anderson'a (bo to on zdaje się, tak?) są wybitnie żałosne ... Na CAŁYCH ramionach to już gruba przesada i nie każdemu coś takiego pasuje ... Ja bym ich nawet nie roznicowal Przeciez te tatuaze Swifta wygladaja jakby gosc po prostu byl czyms u*ebany. No ale nic n ojego sprawa nie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Glosujcie na Joe LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Noooo może wreszcie JJ Redick zacznie coś grać (nikt mi chyba nigdy nie powiedział, dlaczego ten zawodnik na parkietach NBA jest takim nikim). Póki co masakruje skutecznością ekipę Hawks. 3-3 za 3 i 2-2 za 1 pkt. Szykuje się megawpierdol dla panów z Atlanty, dlatego o tym piszę A z ciekawostek to ide spać, mimo, że czekałem do tej pory na mecz CLE-BOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlk Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jako ciekawostkę napewno można uznac to,że dzisiejszym rzutem na 3.0 do końca Kobe wyrównał ( jeżeli doliczyć ft to pewnie juz przegonił) Mj'a w liczbie game-winnerów. MJ miał ich dotychczas 26. http://www.nba.com/jordan/game_winners.html -do tego trzeba doliczyc gws z Wizards- Suns z 2002. Kobe dzisiaj miał swój gws http://www.dolem.com/kobe_game_winners.htm - tutaj jest opisane 25 z nich. Warto zauważyć,ze gws Kobasa sa liczone bez wolnych , a Mj'a wliczając Ft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hej, mam pytanie po wczorajszym meczu Cavs - Celtics Czy moglby mi ktos wytlumaczyc co to za idiotyczny zwyczaj grania u siebie w wyjazdowych alternatywnych strojach, ktore w dodatku w ogole nie sa zwiazane z klubowymi barwami? :evil: Kurde tego sie nie dalo ogladac po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Hej, mam pytanie po wczorajszym meczu Cavs - Celtics Czy moglby mi ktos wytlumaczyc co to za idiotyczny zwyczaj grania u siebie w wyjazdowych alternatywnych strojach, ktore w dodatku w ogole nie sa zwiazane z klubowymi barwami? :evil: Kurde tego sie nie dalo ogladac po prostu... Nie wiem, ale sam mam wątpliwości bo często szperając w necie muszę rozpoznawać ekipy po twarzach , bo te stroje to ni przypią ni przyłatał - coś między II Ligą francuską a Harlem GlobeTrotters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ej panowie nie przesadzajcie. imo stroje retro w wiekzosci ekip sa bardzo trafione. te cavaliers masakruja. prawdziwy oldschool. nie wime co wam nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak dla mnie stroje retro to katastrofa a jeszcze granie u siebie w wyjazdowych to juz w ogole przegiecie... kiedys kazda druzyna miala swoje charakterystyczne stroje a teraz komus sie chyba w tych klubach nudzi i co sezon sobie wymyslaja cos nowego... ale to tylko moje subiektywne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jmy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tu jest dopiero ciekawostka. Nie wiedzialme w sumie czy umiescic to w ubaw po pachy czy tutaj: KNICK SLAPPED WITH SEX-HARASS SUIT GUY DRIVER: EDDY CURRY PUT MOVES ON ME wiecej: http://www.nypost.com/seven/01122009/ne ... 149861.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tu jest dopiero ciekawostka. Nie wiedzialme w sumie czy umiescic to w ubaw po pachy czy tutaj: KNICK SLAPPED WITH SEX-HARASS SUIT GUY DRIVER: EDDY CURRY PUT MOVES ON ME wiecej: http://www.nypost.com/seven/01122009/ne ... 149861.htm Chyba juz ze 3 razy bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie wiem czy było... Czy nie zauważyliście, że ostatnio coraz więcej koszykarzy wygląda jakby miało sporo więcej lat niż mają w rzeczywistości... Tego to wszyscy kojarzą, 20 lat... Wygląda jakby miał 40... ;-) Ale do napisania tego posta skłoniła mnie ta fotka: Małe zdjęcie, ale chyba widać... James Harden - najpewniej jeden z wyższych numerów tegorocznego draftu, wiek 19 lat... Wygląda jakby mógł mieć syna w tym wieku... ;-) Zastanawia mnie ile oni koksu muszę żreć, że tak wyglądają... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie wiem czy było... Już od dobrych kilku lat, jak nie wcześniej się o tym mówi Oden, Mayo, czy chociażby James, wyglądają jakby mieli 5-10 lat więcej. No Oden to właśnie te popularne 20 więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi