kulfon Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) 6'11 to chyba tyle co gortat? Nie wiem czy było, ale po transferze D-Willa Dallasy mają teraz trójkę rozgrywających, którzy mają po 31 lat i urodzili się dokładnie 26 czerwca - Deron Williams, JJ Barea i Raymond Felton. laczy ich jeszcze to, ze sa c***owi Edytowane 15 Lipca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 6'11 to chyba tyle co gortat? Gortat ma zaniżony wzrost. Legit 7 footer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pokolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 After morphing almost 400 current players, this is what the average NBA face looks like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A z twarzy podobny zupełnie do nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 mi przypomina Carmelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A mi Bennetta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Nic nie ma z Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Carmelo + Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 zrobili srednia ważoną po FGA i wyszedl Melo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 http://nextimpulsesports.com/2015/07/17/the-nba-is-selling-ugly-sweater-dresses-now/ "Seriously, if you want to get an NBA fan a gag gift, just get them some 76ers tickets. It’ll be cheaper than these monstrosities." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Z pogranicza NBA, ale jednak ciekawostka. Piłkarska Barcelona urządza klasyczny cyrk objazdowy i garują aktualnie w Los Angeles. Na trening wpadł jak zwykle Kobe Bryant, od dawna zadeklarowany fan Barcy. Padła ciekawa deklaracja, zdaniem jednego z dyrektorów (konkretnie Alberta Solera) Kobe zapowiedział, że chciałby zakończyć karierę w Barcelonie, najchętniej z Pau Gasolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Kobe ostatnio mówił, ze zawsze jarał się grą Gerrarda i ogólnie jest jego fanem itp. więc c***a się zna na piłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Bitwa między Pippenem, a Shaqiem http://espn.go.com/sportsnation/post/_/id/13292196/shaq-destroys-scottie-pippen-instagram-pippen-fires-back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 B/R postanowiło wystawić każdej z drużyn ocenę za działania w offseason: http://bleacherreport.com/articles/2524769-report-card-grades-for-every-nba-teams-2015-offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie mam insta i mieć nie zamierzam. Jak by ktoś był tak miły i wrzucał dalszy ciąg byłbym wdzięczny. Boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) "Use your ← → (arrow) keys to browse the slideshow" edit: Poczytałem i kategorycznie się nie zgadzam z twierdzeniem, że najgorszy offseason miało Kings. Można mieć wątpliwości co do Rondo (hej, to tylko rok!), czy kwestionować umiejętności rzutowe WCS, ale... bądźmy poważni. Na pewno nie byli najgorsi... Edytowane 21 Lipca 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 "Use your ← → (arrow) keys to browse the slideshow" edit: Poczytałem i kategorycznie się nie zgadzam z twierdzeniem, że najgorszy offseason miało Kings. Można mieć wątpliwości co do Rondo (hej, to tylko rok!), czy kwestionować umiejętności rzutowe WCS, ale... bądźmy poważni. Na pewno nie byli najgorsi... Miałem na mysli beefa Shaqa ze Scottiem (a z Przemkiem napisaliśmy po prostu posta w tym samym momencie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie mam insta i mieć nie zamierzam. Jak by ktoś był tak miły i wrzucał dalszy ciąg byłbym wdzięczny. Boskie pippen wkleil fote z 6 pierscianiami na palcach i powiedzial ze ma wyjebane juz, szak nadal wkleja jakies c***owe fotomontaze z ryjem pippena i pisze, ze jordan>pippen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi