Me Myself and I Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_NBA_players niby nic odkrywczego i nuda, ale niektóre nazwiska budzą pewne zaskoczenie. kto wie gdzie urodził się Nash albo Irving bez patrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) to jest po prostu nieskazone. przesledz historie loterii kulfonie i zobaczysz ze najgorsza druzyna ligi czyli z najwieksza szansa na 1 pick miala w calej historii loterii (od 1985 przyp. przemek) zaledwie 4 razy wybierala z jedynka. ostatnio 10 lat temu. niezla bania heh? a no i nikt nie ma pewnosci ze to jest naprawde losowanie. you know what means? Licząc od 1993, bo od wtedy obowiązuje obecna formuła odbyło się 20 losowań. W każdym z nich najgorszy zespół miał 25% szans na wylosowanie jedynki. Czyli powinno wyjść 25% z 20=5. Wyszło 4, ale najgorsi w 1996 Raptors oraz najgorsi w 1998 Grizzles pomimo wylosowania jedynki musieli odstąpić, ze względu na obowiązującą umowę(przez 3 lata od pojawienia się tych 2 zespołów w lidze miały odebrano prawo wyboru z nr 1 w drafcie, bez względu na wynik losowania). Dlatego nie sądze żeby ustawiano losowania, przynajmniej liczby o tym nie świadczą. Edytowane 13 Marca 2014 przez Domin0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Właśnie dowiedziałem się, że na poziomie szkół średnich tylko w 8 stanach używa się zegara rzutu. Przecież to jest jakieś szaleństwo - kto by chciał oglądać mecz gdzie jedna drużyna trzyma piłkę przez 11 minut? http://minnesota.cbslocal.com/2014/03/14/hopkins-win-over-shakopee-provokes-shot-clock-debate/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tols Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 niby nic odkrywczego i nuda, ale niektóre nazwiska budzą pewne zaskoczenie. kto wie gdzie urodził się Nash albo Irving bez patrzenia? bez żadnego problemu. Czasami komentatorzy w meczach mówią ciekawostki o zawodnikach. Zwłaszcza tych dobrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zresztą narodowość Nasha jest wałkowana non stop. Myślałem, że Ci chodzi o miejscowość gdzie się urodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 no chyba nie sądzisz że chodzi mi o to że Nash jest Kanadyjczykiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_NBA_players niby nic odkrywczego i nuda, ale niektóre nazwiska budzą pewne zaskoczenie. kto wie gdzie urodził się Nash albo Irving bez patrzenia? Fajna lista, można się dowiedzieć kilku ciekawostek. Nasha i Irvinga widziałem, ale że Dominique urodził się w Paryżu, Reggie Jackon we Włoszech, a w NBA grał facet o nazwisku Uwe Blab już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 a w NBA grał facet o nazwisku Uwe Blab już nie To nic! Oklahoma podpisała 10-dniowy kontrakt z Shakurem! Najpierw 2Pac pojawia się na meczu, a teraz to... Illuminati! Pewnie kojarzycie tą piosenkę "Happy" i ten 24 godzinny teledysk. www.24hoursofhappy.com Otóż oglądałem sobie właśnie to i zupełnie przypadkiem trafiłem na Magica Johnsona. Przewińcie sobie do 36 minuty, ale do czego zmierzam. Otóż po 38 minucie widać wszystkie trofea Magica i co ciekawe 5 pucharów Larry'ego O'Brien'a. Domyślam się, jest to w chacie Magica, stąd moje zdziwienie - rozumiem, że to tylko taka aranżacja, albo repliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 to jest też w zwykłym krótkim teledysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tols Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=7Dg7bLL5Kgo Curry vs Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 było z 2 tyg temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Delambert i Mozgov o najbardziej olewani gracze w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Znacznie więcej wydał były gracz NBA - Allen Iverson. Zarobione podczas kariery 200 mln dol. roztrwonił w kasynach, u jubilerów i w salonach najdroższych marek samochodów. Zaopatrywał w te luksusy nie tylko siebie, ale również całą rzeszę swoich znajomych. Na szczęście miał mądrego doradcę, dzięki któremu Iverson ma na koncie 32 miliony dol., kapitał, do którego nie ma dostępu aż do osiągnięcia 55 roku życia. Do tego czasu co roku otrzymuje z tego konta milion dolarów. jednak nie taki bankrut z ai.a tu caly art o sportowych bankrutach: http://biznes.interia.pl/gieldy/news/wiekszosc-gwiazd-sportu-bankrutuje-niedlugo-po-zakonczeniu,2002879,1844 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Najlepsze OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=10152133645929064&set=vb.34836534063&type=2&theater Widzieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Slamball jeszcze istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nie wiem czy to odpowiedni temat ale chcislbym sie was zapytac czy takie wymyszanie faulu przy rzucie jak robi to durant na filmiku jest doszowlone do dzisiaj ? Chodzi mi o sytuacje gdzie celowo "nabiera" pilke od dolu aby zachaczyc o reke broniacego i w efekcie wymysic faul z gory dzieki tapniete z mojego note 3 dokładnie to sytualja z 16 sekundy jak i z 1:35, wiem, że słaba jakość filmiku ale widać o Co mi chodzi tapniete z mojego note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 zawsze gwiazdano zahaczanie od spodu niestety wielu tak robi Wade Jack Billups np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ale teraz sędziowie dostali nakaz, by nie dawać rzutów za takie sytuacje, tylko piła z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi