Xamel Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Omatko ignazz masz gorączkę przedsezonowa? Podzuwiam Twoj entuzjazm ale zachowaj go na sezon. Jak będziesz z takim zapałem (jak w innych tematach) opisywał mecze i sytuację spurs to w miesiąc potroisz liczbe ich kibicow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 tymczasem w Denver.... https://pbs.twimg.com/media/BWkEsMnIYAAMYJn.jpg:large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 można grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 System 2 2 1 1 1 w finałach zaakceptowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Słabo, 2-3-2 miało swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 System 2 2 1 1 1 1 1 w finałach zaakceptowany!Best-of-9 będą grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 22111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 http://www.sport.pl/sport/1,133242,14854007,Rozwiaz_coponiedzialkowy_Kiedroquiz__nr_19__z_wiedzy.html ciekawie, o NBA - miałem 13 pkt - więc nie najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 poległem na Allenie tak jak spurs w lato 14 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ja mialem 14, ale jak sie czegos nie wie to az 50% mozliwosci ze sie odpowie dobrze, wiec marny test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 no ja poległem z Toronto Husskies i z tym w co grał ten koleś, dałem ze w Futbol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 14, też wtopiłem Huskies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ja mialem 14, ale jak sie czegos nie wie to az 50% mozliwosci ze sie odpowie dobrze, wiec marny test marny rowniez dlatego, ze z bledami (nr 8) i kilkoma nieprecyzyjnymi pytaniami. poza tym co to za moda, zeby kazde pytanie dawac na oddzielnej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 marny rowniez dlatego, ze z bledami (nr 8) i kilkoma nieprecyzyjnymi pytaniami. poza tym co to za moda, zeby kazde pytanie dawac na oddzielnej stronie. Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
port Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 nie wiem czy to ciekawostka i nie trzeba tego postu przeniesc gdzie indziej; nic lepszego nie znalazlem od lat z gronem ludzi, ktorzy sie nie znaja typujemy wyniki nba (przenoszac sie z forum; nie znamy sie osobiscie) kiedys to bylo kilkadziesiat osob, ostatni rok konczylo ledwo kilkanascie moze polaczyc sily? moze na forum komentarze, a tam - w dosc przejrzystej formie - wyniki? system punktowania, szczegolnie play-offs nieco skomplikowany w pierwszej chwili, ale to niezly system na dobra zabawe, a jestesmy gronem ludzi, ktorzy maja pojecie o lidze... a moze ja nie znalazlem watku z calorocznymi typowaniami? ludzi, ktorzy zyja od lat NBA jest w Polsce na tyle malo, ze dzialac razem tu link do bloga z typowaniami: http://typynba.bloog.pl/ (typu do prowadzacego bloga - nie do mnie - na amaster(malpa)poczta.fm ) portishead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 15 / 15, choc pare razy to raczej strzelalem dobrze ze wiecej pytan bylo z historii a nie ze spraw biezacych : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 14/15 wtopiłem w ostatnim pytaniu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 jak staro, tfu dojrzale wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Rafał Juć ma 21 lat i jest najmłodszym w historii pracownikiem koszykarskiej NBA... http://www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124555,14873704.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3COmKMUfKh8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi