P_M Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Btw. O co chodzi z tymi koszulkami NBA FIT? Po gamewinnerze LMA vs Mavericks, myslalem, że Ci drudzy rzucili się na LaMarcusa i rozpoczną jakąś burdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 To wlasni mialem na mysli. A teraz pytanie-zagadka. W formie piosenki. zartuje. ktory z zawodnikow Celtics zbliza sie powoli do pewnego milestona, ktore go utwierdzi w byciu jednym z najbardziej unikatowych graczy w historii NBA i pierwszym, ktory takie cos dokona? Kevin Garnett, TOP 50 w punktach, zbiórkach, asystach, stealach i blokach jako jedyny gracz w historii btw mam taką zagwozdkę...to prawda, że Paul George mierzy teraz 6"10? na oficjalnej strone nba.com nadal ma 6"8, w google szukałem to są niusy jakoby George urósł o 2 cale i do tego w 2k13(dzięki tej grze się dowiedziałem) jest wysoki jak diabli Może ktoś rozwiać te rewelacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kevin Garnett, TOP 50 w punktach, zbiórkach, asystach, stealach i blokach jako jedyny gracz w historii btw mam taką zagwozdkę...to prawda, że Paul George mierzy teraz 6"10? na oficjalnej strone nba.com nadal ma 6"8, w google szukałem to są niusy jakoby George urósł o 2 cale i do tego w 2k13(dzięki tej grze się dowiedziałem) jest wysoki jak diabli Może ktoś rozwiać te rewelacje? No podobno urósł trochę ale czy o 2 cale (prawie 5cm) to nie wiem. Ktoś tu kiedyś przytaczał żart kogoś z menagementu Indiany, że jakby urósł jeszcze trochę to by mogli nim na centrze grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kevin Garnett, TOP 50 w punktach, zbiórkach, asystach, stealach i blokach jako jedyny gracz w historiidobrze! nagroda w postaci Repliki Charlotte Bobcats sygnowanej przez Darko Milicica juz jest w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 btw mam taką zagwozdkę...to prawda, że Paul George mierzy teraz 6"10? na oficjalnej strone nba.com nadal ma 6"8, w google szukałem to są niusy jakoby George urósł o 2 cale i do tego w 2k13(dzięki tej grze się dowiedziałem) jest wysoki jak diabli Może ktoś rozwiać te rewelacje? prawda sam o tym wspominał i to jeszcze na campie przed sezonem 2011/2012, Durant też ma wpisane 6'9 a myślę że spokojne mierzy teraz 6'10 jak nie 6'11 nba.com rzadko aktualizują te dane sporo graczy ma wpisaną wagę i wzrost które pomierzą im na draft combine a przecież większość graczy przychodzi do NBA jako nastolatkowie którzy jeszcze mogą urosnąć do tego praktycznie każdy z czasem dokłada parę kilo mięśni, także nie ma co się sugerować danymi z oficjalnej strony bo są po prostu nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 prawda sam o tym wspominał i to jeszcze na campie przed sezonem 2011/2012, Durant też ma wpisane 6'9 a myślę że spokojne mierzy teraz 6'10 jak nie 6'11 nba.com rzadko aktualizują te dane sporo graczy ma wpisaną wagę i wzrost które pomierzą im na draft combine a przecież większość graczy przychodzi do NBA jako nastolatkowie którzy jeszcze mogą urosnąć do tego praktycznie każdy z czasem dokłada parę kilo mięśni, także nie ma co się sugerować danymi z oficjalnej strony bo są po prostu nieaktualne Po twoim poście, aż popatrzyłem na youtubie recapy ze spotkań Pacers i cholera, George jest wzrostu Davida Westa jak nie wyższy... A Durant to w ogóle fenomen, gość z takimi centymetrami powinien być drewnem do kwadratu a rozpierdala swoim atletyzmem. Za to Howard jest trochę wyższy na papierze niż w rzeczywistości, bonus star? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Why Kobe chews on his jersey: "It's disgusting but my father taught me when your mouth gets dry, just suck the sweat out of your own jersey" Shit, nie ma jak ojcowska rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Russell Westbrook nie opuścił jeszcze żadnego (sic!) meczu na poziomie high school, college i NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 http://espn.go.com/blog/chicago/bulls/post/_/id/11890/nbas-fashion-police-nab-joakim-noah http://www.gwiazdybasketu.pl/joakim-noah-wyprowadzony-z-hali-za-doslowny-brak-elegancji/ Ta liga jest pojebana.Noah wyprowadzony do szatni z powodu braku elegancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pacers byli 0-8 gdy tracili >100 punktów do momentu wygranej z Bulls 3 dni temu. Ktoś się w ogóle orientuje jaki jest rekord ilości meczy z dogrywką jednego zespołu w całym sezonie? Pytam bo Mavs w tym sezonie grali już 9 meczy z dogrywkami (jeden z nich z 2ot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ktoś się w ogóle orientuje jaki jest rekord ilości meczy z dogrywką jednego zespołu w całym sezonie? Pytam bo Mavs w tym sezonie grali już 9 meczy z dogrywkami (jeden z nich z 2ot). Philadelphia 14 razy w sezonie 1990/91 http://www.basketball-reference.com/play-index/tgl_finder.cgi?request=1&match=season&lg_id=NBA&year_min=&year_max=&team_id=&opp_id=&is_playoffs=N&round_is_ec1=Y&round_is_ecs=Y&round_is_ecf=Y&round_is_wc1=Y&round_is_wcs=Y&round_is_wcf=Y&round_is_fin=Y&game_num_type=&game_num_min=&game_num_max=&game_month=&game_location=&game_result=&is_overtime=Y&c1stat=&c1comp=gt&c1val=&c2stat=&c2comp=gt&c2val=&c3stat=&c3comp=gt&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=pts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nowe stroje GSW. Co prawda tylko na 3 mecze, ale jednak... Sorry, jeśli komuś zepsułem obiad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Sorry, jeśli komuś zepsułem obiad...Jeśli ktoś ma na obiad jajecznicę to wręcz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wg mnie spoko są te stroje, ale nie dla koszykarzy. Ci najbardziej przybyczeni będą w tym wyglądać naprawdę zabawnie, a nie wspomnę o wyglądzie gości typu Odom/Felton/Bynum "w formie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Koszulki nawet fajne, shorty c***owe. Może te koszulki mają do diety motywać Odoma i Big Baby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nie trybię o **** chodzi z tymi spodenkami, czemu im dali jakieś gacie od piżamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wytłumaczcie mi, oni będą grać w t-shirtach? Czy tylko spodenki są od stroju meczowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Spodenki jak i t-shirty meczówki, zagrają w nich 3 mecze i mam nadzieję że nigdy nie dojdzie do tego że te ohydztwa wyprą tradycyjne jerseye. Pewnie żyd Silver będzie naciskać na ich wprowadzenie bo jest więcej miejsca na potencjalne reklamy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Tak patrzę sobie na dzisiejsze boxscory, a tutaj Mario Chalmers vs Blazers miał +/- +41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 To chociaż daliby te koszulki luźniejsze a nie jak dla kopaczy jakichś. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi