rw30 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 https://www.youtube.com/watch?v=LsSoX6qB9N0 Nawet nie widziałem, że młody Kareem Abdul-Jabbar trenował sztuki walki i walczył z samym Bruce'm Lee (wprawdzie tylko w filmie, ale zawsze). mocna fhuj ta scena, nie ma co Kareem to ogolnie człowiek orkiestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ... Deng na FB też coś pisał o jakimś kuzynie w NCAA http://collegebasketballtalk.nbcsports.com/2012/08/16/7-2-northwestern-signee-chier-ajou-cleared-by-the-ncaa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 mocna fhuj ta scena, nie ma co Kareem to ogolnie człowiek orkiestra No a jak, nawet po polsku gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No a jak, nawet po polsku gadu. motyw z czarną stopą dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nowa zakładka - sędziowie. http://www.sports-reference.com/blog/2012/08/nba-referee-pages-on-bbr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 z FB chandlera: The only two players to win an NBA Title, Defensive Player Of the Year Award and an Olympic Gold Medal by age 29? Tyson Chandler & Michael Jordan jak bardzo go lubię, tak to trochę mnie rozjebało choć fakt ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wchodzę na stronę Kobe na basketball reference Fan ratings all-time rank 478 Alton Lister 479 Bo Outlaw 480 Marvin Webster 481 Kobe Bryant 482 Rory Sparrow 483 Pervis Ellison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222174_10151051061775812_1009658496_n.jpg Joe nie przyjebał trochę? Czy odnoszę mylne wrażenie, ale coś mi się większy wydaje.. Klata wypięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Joe ogólnie zawsze był porządnej budowy, mini Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 [video=youtube;APaLlppTT04]http://www.youtube.com/watch?v=APaLlppTT04&feature=g-all-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Joe ogólnie zawsze był porządnej budowy, mini Lebron no ale raczej nie wykorzystuje za bardzo tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 video z Tośkiem Walkerem i jak go nie kochać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no ale raczej nie wykorzystuje za bardzo tego.. Joe jest bardziej wszechstronny ofensywnie Dobra uwaga ogólnie bo pamiętam kilka takich meczy, w których wyglądał jak czołg, zazwyczaj takich meczy w których się podpalał, były dogrywki jakieś albo zacięte końcówki, dużo właził na kosz i przestawiał innych jak chciał, ogólnie jestem jego fanem od dawien dawna, odkąd Finix opuścił w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) JJ oprócz trójki nie ma żadnej umiejętności ofensywnej na wyższym poziomie niz LBJ, nie wiem czy to go czyni bardziej wszechstronnym graczem... LBJ lepszy procent z półdystansu mimo większej ilości prób od JJa, post up jak dla mnie równiez już na korzyść LBJa, o kreowaniu partnerów i wjazdach w farbe nie wspominając. Edytowane 3 Października 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 JJ oprócz trójki nie ma żadnej umiejętności ofensywnej na wyższym poziomie niz LBJ, nie wiem czy to go czyni bardziej wszechstronnym graczem... JJ nie ma takiej cioty w końcówkach jak LBJ. Ale to się tyczy połowy ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mid Range, wachlarz ofensywnych ruchów, post up, gra bez piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zanim coś napiszesz to lepiej sprawdź czy pokrywa się to z prawdą, bo chyba oceniasz to wszystko na oko, czyli opinia w 100% subiektywna. Wg hoopdaty i synergy to własnie LBJ ma lepszy post up i mid range... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Fajnie, ale ja Joe Johnsona oglądam już kupę czasu, i jakoś mnie te staty nie przekonują, jako, że to ogólnie top 5 moich graczy to na prawdę widziałem bardzo dużo meczy. Ogólnie jeżeli chodzi o Lebrona to lepiej go do niczego nie porównywać bo w statach itak zawsze lepiej wypadnie co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Wchodzę na stronę Kobe na basketball reference Fan ratings all-time rank 478 Alton Lister 479 Bo Outlaw 480 Marvin Webster 481 Kobe Bryant 482 Rory Sparrow 483 Pervis Ellison Trochę spadł, bo jest obecnie 499: http://www.basketball-reference.com/friv/ratings.cgi Początkowo myślałem, że jest tak nisko gdyż ludzie co wchodzą na b-r wiedzą, że miejsce Kobiego w historii jest za wysokie, przez co głosują przeciw niemu. Jednak większość Lakersów ma b niskie pozycje (Shaq, Magic, Wilt ale i tak każdy wyżej niż KB). Gdyby nie to to taki ranking wydaje się lepszy niż ostatni ESPNu np dotyczący obecnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi