RappaR Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jeśli bierzesz przed Wilta to na pewno i Russela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 zauwaz, ze nie napisalem ze biore wilta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... alami.html Jak ktoś w NCAA siedzi, to amerykańscy bohaterowie powinni mu być znani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kto to jest Bartek Tomczak? Serio pytam. Jak widać tworzenie materiałów z spotkań NBA to coś zupełnie innego niż pisanie o koszykówce. Niby draft na ZPP to zabawa, ale takim wyborem ktoś się kompromituje. PS. W ogóle ostatnio blog w słabszej formie, najlepszy z nich, czyli Maciek zamiast wpisu o Gortacie, popełnił jakieś gorzkie żale wobec Wojewódzkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jak widać tworzenie materiałów z spotkań NBA to coś zupełnie innego niż pisanie o koszykówce. Niby draft na ZPP to zabawa, ale takim wyborem ktoś się kompromituje. Sprawdziłem. Big O z 6 pickiem też nie powala delikatnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kto to jest Bartek Tomczak? Serio pytam. Jak widać tworzenie materiałów z spotkań NBA to coś zupełnie innego niż pisanie o koszykówce. Niby draft na ZPP to zabawa, ale takim wyborem ktoś się kompromituje. PS. W ogóle ostatnio blog w słabszej formie, najlepszy z nich, czyli Maciek zamiast wpisu o Gortacie, popełnił jakieś gorzkie żale wobec Wojewódzkiego. akurat te gorzkie zale nt wojewodzkiego bardzo fajne byly - tak pod wzgledem celnosci uwag co do wojewodzkiego jak i pod wzgledem pisarskim poza tym - co oni maja pisac skoro lockout jest jak chodzi o szeroko pojeta umiejetnosc pisania i latwosc poslugiwania sie slowem to ten blog jest naprawde wysoko merytorycznie o nba swietne wpisy zdarzaja sie na czwarta kwarta com, mycek dzieki za linka przy okazji, wczesniej tam nie zagladalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jak widać tworzenie materiałów z spotkań NBA to coś zupełnie innego niż pisanie o koszykówce. Niby draft na ZPP to zabawa, ale takim wyborem ktoś się kompromituje. Sprawdziłem. Big O z 6 pickiem też nie powala delikatnie mówiąc. wdalem sie w delikatna dyskusje z kwiatkowskim na fejsbuku w komentarzach linka do artu z tym pickiem i on mi powiedzial ze na koniec kryterium zwyciestwa beda glosy czytelnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ciekawe tylko czy starczy im motywacji aby tę zabawę dociągnąć do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 akurat te gorzkie zale nt wojewodzkiego bardzo fajne byly - tak pod wzgledem celnosci uwag co do wojewodzkiego jak i pod wzgledem pisarskim poza tym - co oni maja pisac skoro lockout jest jak chodzi o szeroko pojeta umiejetnosc pisania i latwosc poslugiwania sie slowem to ten blog jest naprawde wysoko merytorycznie o nba swietne wpisy zdarzaja sie na czwarta kwarta com, mycek dzieki za linka przy okazji, wczesniej tam nie zagladalem W magazynie MVP potrafią mnóstwo intrygujących historii przypomnieć to na blogu mogą, więc nie przekonuje mnie argument - o czym mają pisać w czasie lockoutu. Blog chwaliłem niejednokrotnie, w kilku miejscach, bo świetnie się ich czyta, ale jeśli w drafcie bierze udział ktoś, kto wybiera KB z nr 3 w all time drafcie to kompromitując siebie, dzieli się nieco tym z redakcją, że takiego dowcipnisia dobrali. Nie mieści się taki wybór w konwencji zabawy. Odnośnie Wojewódzkiego - żarty nie muszą mu przypadać do gustu, ale pisać w tonie gorzkich żali o gościu, który ma za zadanie pajaca zgrywać na antenie jest zatraceniem dystansu do całego programu i konwencji. Dla mnie - nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @Dunk Fan, rw30 Odnośnie Wojewódzkiego to odniosłem wrażenie, że tekst pisał nie Maciej Kwiatkowski, a ...Jimson. Tym bardziej, że po czasie przerwy wrócił do studia i coś tam nagrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mam pytanie o rzuty wolne. Gram właśnie w nba 2k12 i w meczach z lat 70 i starszych widzę inne zasady dotyczące wolnych. Mianowicie czasami po faulu zawodnik oddaje tylko jeden rzut, natomiast przy umyślnym faulowaniu pod koniec meczu zawodnicy rzucali 3 wolne o ile nie trafili pierwszych dwóch. Czy ktoś mógłby naświetlić sytuacje przepisów dotyczących tego aspektu gry w tamtych latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 @Dunk Fan, rw30 Odnośnie Wojewódzkiego to odniosłem wrażenie, że tekst pisał nie Maciej Kwiatkowski, a ...Jimson. Tym bardziej, że po czasie przerwy wrócił do studia i coś tam nagrywa. nie znam kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Maciej Kwiatkowski = Jimson = jeden z najlepszych raperów polskiego podziemia Masz tu wywiad sprzed roku np: http://www.hip-hop.pl/teksty/projector. ... 1269600995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zostając w temacie raperów, to tego wcześniej nie widziałem - http://www.youtube.com/watch?v=7tCw-jUd ... redirect=1 http://www.youtube.com/watch?v=aaQIXTBL ... re=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zostając w temacie raperów, to tego wcześniej nie widziałem - http://www.youtube.com/watch?v=7tCw-jUd ... redirect=1 http://www.youtube.com/watch?v=aaQIXTBL ... re=related ojp, miszczowskie miszczostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 JUDONIS HAZLEM!!! Co najmniej na poziomie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 MC ROBAKa należy przesłuchać całą twórczość ;] ale Judonis Haslem jest faktycznie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gortat1998 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 To Udonis z masłem to Udonis z masłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jak widać tworzenie materiałów z spotkań NBA to coś zupełnie innego niż pisanie o koszykówce. Niby draft na ZPP to zabawa, ale takim wyborem ktoś się kompromituje. Sprawdziłem. Big O z 6 pickiem też nie powala delikatnie mówiąc. thomas over shaq & duncan :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 i 4 dni nad tym kolo myślał... to wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi