Reggie31 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 no i jest 1. wpadka, dalem ellisa a boozer robi rozpierdol od samego poczatku netsom ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja tam notorycznie daje ciała i wstydzę sie przyznawać do czegokolwiekJa mam tak samo. Curry, Harden, Boozer i Ellis - wszyscy zagrali najsłabsze mecze tych PO akurat wtedy,gdy ich wybrałem... Dziś Jennings też nie zachwycił tak, jak się spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja drugi dzień z rzędu miałem jakiegoś Gasola i było tylko nieźle. Liczyłem przede wszystkim na więcej punktów za zbiórki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 no ja też maiłem wpadkę na Ellisie ale teraz widzę, że większa... no i na Blake'u też była... e tam to tylko zabawa ale łatwa nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zbo dał dzisiaj po garach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zbo dał dzisiaj po garach wahałem się między nim a marc'iem i niestety wzialem gasola. Fuck europe, zawodza na calej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zbo dał dzisiaj po garach dokładnie cztery dychy, dobry strzał a wahalem sie czy Marca nie dać ;] dzisiaj mozna juz wystawić pał łal czy innego DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj postawilbym na kogos z C's dziaj musza wygrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj postawilbym na kogos z C's dziaj musza wygrac. same here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 teraz odpowiednia pora chyba na J-Smoove'a bo ta atalanta to nie pogra za długo. Pierce w meczu ostatniej szansy bedzie chyba zajebstym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Albo Hardena, grają u siebie nie ma RW też może sporo nastukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekgym Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właśnie próbowałem wystawić zawodnika do dzisiejszych meczów ale wyskoczyło mi Period has already locked. Czyli nie ma już możliwości wystawienia zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właśnie próbowałem wystawić zawodnika do dzisiejszych meczów ale wyskoczyło mi . Czyli nie ma już możliwości wystawienia zawodnika? Mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 U mnie zero problemu, właśnie zaplanowałem wstępnie drugi tydzień. Może macie już tych graczy wybranych w kolejnych dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na 2 tydzień działa ,ale na dziś nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nadal macie problem z wystawieniem zawodnika na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no harden mi trochę nastukał, odbiłem się od dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no harden mi trochę nastukał, odbiłem się od dna Mi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja jestem na absolutnym dnie Mam nadzieję, że w tym tygodniu się odbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi