Reggie31 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja mam Pau, Howarda zostawiam na g3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja narazie mam tyle co chuck, 124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Myślę, że Curry u siebie może natrzepać jeszcze więcej punktów i sam jestem ciekawy czy opłacało mi się czekanie. same here, na razie prowadzę ale już wykorzystany Deron i CP3 więc to tak świetnie nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wziąłem hardena i nie narzekam. Wyrównał mi jenningsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Liczyłem, że Pau wykręci trochę lepsze cyferki, ale jak na razie nie wygląda to źle, a większość "nabijaczy" mam dopiero przed sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wziąłem hardena i nie narzekam. Wyrównał mi jenningsa ;] To samo. Harden ładnie nastukał, a Rockets pewnie po 4-5 meczach jadą na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Cholera, Harden nastukał ponad 20 punktów więcej w fantasy niż w poprzednim spotkaniu, akurat wtedy musiał zagrac najlepszy mecz jak juz go nie mogę wybrać, coś pecha mam do tych picków Zastanawiam się teraz czy zaryzykować i wziąć Ellisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Cholera, Harden nastukał ponad 20 punktów więcej w fantasy niż w poprzednim spotkaniu, akurat wtedy musiał zagrac najlepszy mecz jak juz go nie mogę wybrać, coś pecha mam do tych picków Zastanawiam się teraz czy zaryzykować i wziąć Ellisa imo to nie ryzyko. Lepiej jego niż kogoś kto będzie grał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja mam nadzieje, że Harden nastuka w Houston jeszcze więcej lub chociaż podobnie, bo mój cały misterny plan pójdzie w pizdu. Ellis i Jennigs cały czas są do rozważenia, ale boje się, że Heat skupią się na nich i stracę sporo punktów. Dzisiaj poceluje w kogo innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie miałem czasu z tym wszystkim ogarnąć ale chciałem zapytać czy jeszcze można dołączyć do gry, plus gdzie większość się bawi u nas na forum czy na stronie którą podano na wstępie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja mam nadzieje, że Harden nastuka w Houston jeszcze więcej lub chociaż podobnie, bo mój cały misterny plan pójdzie w pizdu. Ellis i Jennigs cały czas są do rozważenia, ale boje się, że Heat skupią się na nich i stracę sporo punktów. Dzisiaj poceluje w kogo innego. Celuj w nich póki jeszcze są w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Można dołączyć. Ligi: forum e-nba league,zkrainynba,MVP Magazine League,Twitter DTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie miałem czasu z tym wszystkim ogarnąć ale chciałem zapytać czy jeszcze można dołączyć do gry, plus gdzie większość się bawi u nas na forum czy na stronie którą podano na wstępie ???Można dołączyć, to nie problem. A jeśli chodzi o to, gdzie bawi się większość, to ciężko powiedzieć. Późno zorganizowałem naszą ligę i jest tylko dwadzieścia-kilka osób. Na tej podanej na początku jest dużo więcej. Najlepiej dołączyć do obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jakie hasło do tej forumowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nazwa: forum e-nba league hasło: enba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja też dołączyłem do e-nba (Boowka1984), bo byłem tylko na zkrainynba. 29 osób jest w lidze w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 jaka roznica na jednej jest ponad 400 osob w drugiej 30 i kilka typowan do tylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 mam niezłą zagwozdkę, parę dni temu wstawiłem na dziś Boozera, ale bulls pewnie pograją dłużej więc pasowałoby dać albo ellisa albo jenningsa. a z nimi to nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja od dzisiaj stawiam na gospodarzy tylko. Pick idzie na Ellisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja tam notorycznie daje ciała i wstydzę sie przyznawać do czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi