baranek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 co sądzi o połączonej platformie NC+ ? Może nie wszyscy wiedzą, ale od 21 marca Cyfra+ i N połączyły się w 1 platformę NC+. I co z tego wynikło ? Moim zdaniem kompletny niewypał. Canal + Sport tylko od pakietu Platinum za 119 zł. Zresztą wystarczy poczytać komentarze ludzi na ich oficjalnym profilu na fejsie https://www.facebook.com/ncplus?fref=ts , gdzie nie pozostawiono na nich suchej nitki. Ja aktualnie mam N, ale w kwietniu składam wypowiedzenie, ponieważ likwidują kanały Npremium oraz jeszcze kilka innych, zmuszając ludzi, żeby migrowali do NC+, a ja nie zamierzam płacić więcej kasy tym złodziejom. Żeby nie było off-topa wrzucam ciekawy artykuł na temat fuzji z punktu widzenia miłośnika koszykówki http://pgr-basket.blogspot.com/2013/03/nc-oferta-mniejsza-cena-wieksza.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 nie mam już nki od jakiegoś czasu, ale kiedy ją miałem to całkiem sobie chwaliłem z 4 dychy było wszystko co trzeba, w sumie niesamowite tam pracują tabuny niby speców i wymyślili coś takiego z czego nikt nie jest zadowolony kolejny przykład na to że ludzie mijają się z powołaniem. Ale w tym całym artykule najbardziej mnie zmartwiło że espn a. ma zniknąć w komentach ktoś napisał ze ma to być fuzja jakaś america i classic, mam nadzieję że faktycznie to będzie fuzja a nie wycofanie się z europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja po cichu liczyłem że dadzą canal+sport na niższym pakiecie ,ale co tu dużo sie oszukiwać są monopolistami jak chcesz oglądać to płaci i płacz. N na ma wszystkie mecze LM i Ligi Europy, C+ ma NBA, żużel, lige polska, angielska, hiszpańska, włoską. Także pozostaje League Pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) C+ nie ma ligi włoskiej chyba drugi sezon już, bo tej nędzy nikt nie oglądał, a komentatorzy byli gorsi niż Szpakowski. A ta oferta nc+ jakas słaba, 120zł muszę zapłacić, żeby mieć c+sport, a nadal nie będę miał Weekend i Gol? W ogóle widzę, że nie mają tych 2 kanałów w ofercie... Dziadostwo. Edytowane 24 Marca 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Chyba jednak mają Niedziela (7 kwietnia): - godz. 12.25: Liga włoska: Fiorentina - AC Milan (na żywo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jednego meczu nie można podciągnąć pod to, że pokazują Serie A. Wygląda to na jednorazowy mecz między drużynami, w których kadrach są polacy. Nsport ma licencję na Serie A wykupioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ok niech bedzie że nie mają włoskiej ale za to mają francuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Telewizji nie oglądam od bardzo dawna; Polsat lub TVN to dno, o TVP szkoda gadać(włączam tylko mecze odświętnie) a reszta kanałów to powtórki, a jak coś ma premierę to spóźnioną o pół roku tylko HBO trzyma poziom. A tak poza tym to nie oszukujmy się, ale Polaków nie stać na telewizję za 150 zł... tym bardziej, że nic tam nie ma. a oferta NC+ to kpina. Mam wrażenie, że w Polsce wszyscy mają wyjebane na klienta, byleby kabzę nabić a on i tak kupi bo platforma Solorza nie spełnia nawet standardów ZSRR Ok niech bedzie że nie mają włoskiej ale za to mają francuska No to rzeczywiście mają się czym chwalić Powinni wprowadzić pakiety na ligi czy coś w ten deseń. Premiership i Bundesliga(nie, nie ze względu na polską Borussie) oglądam z przyjemnością, a reszta to dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Czytalem gdzies ze ma byc mozliwosc wykupienia sobie dodatkowo programow niby bylo takie cos w nce wiec mozna wziac mniejszy pakiet a dobrac kilka programow chociaz nie wiadomo jkie ceny bo moze sie okazac ze wyjdzie drozej niz najwieksz y pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Jednego meczu nie można podciągnąć pod to, że pokazują Serie A. Wygląda to na jednorazowy mecz między drużynami, w których kadrach są polacy. Nsport ma licencję na Serie A wykupioną. Nsport ma licencje ( 2 mecze na weekend tak samo jak miało wcześniej c+) na SerieA ale ten kanal jest dostępny w ofercie nc+ już od pakietu Universe dlatego mozna smialo napisac ze maja jednak ta lige w ofercie nc+ (zgadza sie nie w paczce kanałow Canal+). Dodatkowo o czym pisał Maciek: A ta oferta nc+ jakas słaba, 120zł muszę zapłacić, żeby mieć c+sport, a nadal nie będę miał Weekend i Gol? W ogóle widzę, że nie mają tych 2 kanałów w ofercie... Dziadostwo. od 5 kwietnia ulegają zmiany nazwy kanałów: (w ofercie n znika cała paczka pakietów npremium) Tak będzie wyglądała paczka Canal+ po "rebrandingu" 30. CANAL+ HD 31. CANAL+ Film HD 32. CANAL+ Gol HD (docelowo CANAL+ Film 2 HD) 33. CANAL+ Weekend HD (docelowo CANAL+ Family HD) 34. CANAL+ 3D (docelowo CANAL+ Family 2 HD) Nie bedzie juz kanałów Gol i Weekend zostaną zastapione tymi powyżej. Ceny niestety dla maniaków sportu to kosmos, zeby miec cała paczkę Canal+ trzeba placic 119 !! Wczesnej mozna bylo spokojnie miec cała paczkę Canal+ w granicach 50 złotych. Edit: Ale to wszsytko to jest jeszcze nic: http://satkurier.pl/news/83998/po-usunieciu-tych-kanalow-z-nc-nie-zerwiesz-umowy.html Taka furtka nc+ i te kanaly wszystkie !! moga teoretycznie zniknac z oferty nc+ (gdy skonczy sie im umowa) i nic nie bedzie z tym mozna zrobic czytaj wypowiedziec umowy !! Eursporty m.in. Edytowane 24 Marca 2013 przez szogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja na razie przeczekuję to całe zamieszanie. Ale już mi sie nie podobają te ceny co podają. ja mam n-kę i niby konsultant ze mną ma dobrać odpowiednią dla mnie ofertę w nc+. Na razie wylane mam. Zobaczymy co będzie później. Bogaci to sie cieszą Wezmą platyne albo all inclusive czy jak to tam ma i mają wszytsko Mnie nie stać :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ponoć we Francji pełen pakiet kosztuje 35 euro a u nas wołają 50 euro. Podobnie jest w wieloma innymi rzeczami w tym popieprzonym kraju. Rozwaliła mnie argumentacja prezesa nc+: "W N najdroższy pakiet kosztował 159 zł, a w Cyfrze+ 144 zł. Gdyby je zsumować wyszłoby ponad 300 zł. My oferujemy w NC+ najdroższy pakiet za 199 zł" hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ja się poważnie odzwyczaiłem od kopanej więc mi tyle tego syfu nie potrzeba, do szczęścia ogólnie espn i typ sport z racji na żużel, tutaj akurat znacznie bardziej interesuje mnie liga niż gp. Tak czy inaczej patrząc po tych durnych cenach polsatowi chyba tylko robią przysługę, już nawet pomijając że dla kibica to jest tam niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 wczoraj mialem 1 dyskusje z konsultantem. pytal co mnie intreresuje. odp sport, bajki dla dzieci, filmy i programy dla zony. gosc mocno mnie zachecal do wziecia pakietu za 129 argumentujac to duza iloscia futbolu i zuzla. gdy mu odpowiedzialem, ze pilka nozna moglaby dla mnie nie istniec, zmienil ton:) jest fajnie, i tak placilem sporo w cyfrze (+multiroom), teraz w tej samej cenie bede mial kilka programow wiecej plus espn america, dla mnie bomba, choc nie cieszy mnie, ze espn ma zniknac z polski. podobno enka planuje wykupienie kilku koncesji z espn ame i ma powstac nowy kanal ale watpie, by wsrod tych rzeczy byla koszykowka uniwersytecka ale to juz nie tyle kwestia nc+ co espnu, taka decyzje podjeli, niestety. pozostana streamy. wiec dla mnie zmian nie ma, poza zmianami w numeracji programow. rozrzucone sa w tej chwili strasznie, jedynie tvn i tvn24 pozostaly na swoich miejscach. hbo wyjebali mi gdzies na +100, dicouvery na +250 a bajki 170? bylo do tej pory troche lepiej, mam nadzieje, ze bede mogl sobie zedytowac te liste i zapisac, by nie zmienialo mi sie po aktualizacjach... qrwa uniwersytecka i nba w 1 stacji to bylo zbyt piekne by moglo potrwac dluzej niz miesiac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Ja podpisalem aneks na platyne i jak na razie odcielo mi pare kanalow ktore zawsze mialem bo placiem. Balagan niesamowity a biura Cyfry nie kumaly w pierwszych dniach kanalow nki. Masakra. Kolejki w Toruniu byle spore bo pierwszego dnia w piatek przyszli kibice zuzla ( w nocy było 1 GP). Masakra Edytowane 29 Marca 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No tak, jesli można sobie pozwalac na platyny to o czym my mówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No tak, jesli można sobie pozwalac na platyny to o czym my mówimy stać czy nie ja po prostu nie lubię jak mnie oszukują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jak oszukują? Mają ofertę jaką maja. Wybierasz i placisz. Oszustwa nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,13648563,Tysiace_wscieklych_klientow_nC__chce_wypowiedziec.html#MT Media zachowują się jakby to było coś nadzwyczajnego. Przecież każda firma w Polsce rucha klienta jak się tylko da, a jak myślą że 3 miesiące(WTF) wynagrodzą ten cały burdel to są w błędzie Kogo oni tam zatrudniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 mialem pakiet w promocji z HBO i nPremium i jakies filmy na VOD, teraz za HBO w pakiecie musialbym dac prawie dwa razy tyle. Poki co zaproponowali mi promocyjnie mniej wiecej to samo co mialem (canale zamiast npremium) ,hbo,znikniecie pictureboxa, za 9 zl wiecej, czyli w sumie ok. Ale gdybym mial ktorys tani pakiet to bym chyba podziekowal. A juz nie wyobrazam sobie kupowania tego szajsu w normalnycc cenach. Do tego nowa umowa jest tak skontruowana , ze nie wiadomo czy nie znikna kanaly dla dzieci , te nicklodeony i disneye, czy te o zwierzatkach discovery itp, ale podejrzewam ze jesli znikna to nc+ zostanie zalane pozwami cywilnymi. sq.. jest tez zmuszanie do 18 miesiecznej umowy. Poki co mnie to wali, ciesze sie ze mam jakies nba w HD (lacze w okolicy ch... bo telewizje kablowa to dostarczaja aleza internet trzeba bulic. zobacze co bedzie dalej, ale mysle ze za te poltora roku trzeba bedzie bulnac kase za lacze i przezucic sie na tel internetowa. a poki co dzieci od mini mini HD nie da sie oderwac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi