Artlan Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Będę wrzucał wyniki po każdej rundzie wieczorem tego dnia, w którym dana runda się zakończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Panowie, a jak w końcu jest z punktacją? Liczymy ułamkowo 1; 0,75; 0,5 i 0.25, czy zaokrąglamy do 1,2,3 i 4 punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Z matematycznego punktu widzenia to jeden ch*j, ale liczby całkowite lepiej i czytelniej wyglądają niż uławki dlatego stanęło na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie do końca jeden ch*j, bo do tego trzeba dopasować ilość punktów za wytypowanie mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 1. Punktacja Za wytypowanie mistrza przed PO - 10 pkt. Ten typ podajemy na samym początku i nie ma możliwości zmiany (co niektórzy chcieli robić rok temu). 1. Za poprawne wytypowanie dokładnego wyniku serii - 4 punkty 2. Za poprawne wytypowanie zwycięzcy serii, ale pomyłkę co do dokładnego wyniku: 3 pkt - za pomyłkę o 1 mecz (np. gdy ktoś wytypuje 4-1 albo 4-3, a seria się skończy 4-2) 2 pkt - za pomyłkę o 2 mecze (np. gdy ktoś wytypuje 4-2 a seria się skończy wynikiem 4-0) 1 pkt - za pomyłkę o 3 mecze (np. gdy ktoś wytypuje 4-0 a seria się skończy wynikiem 4-3) 3. Za błędne wytypowanie zwycięzcy serii są punkty minusowe: 1 pkt - za pomyłkę o 1 mecz ( gdy ktoś wytypuje 4-3 a seria się skończy wynikiem 3-4) 2 pkt - za pomyłkę o 2 mecze (np. gdy ktoś wytypuje 4-2 a seria się skończy wynikiem 2-4) 3 pkt - za za pomyłkę o 3 mecze (np. gdy ktoś typuje 4-1, a seria skończy wynikiem 1-4) 4 pkt - za pomyłkę o 4 mecze (np. gdy ktoś typuje 4-0, a seria skończy wynikiem 0-4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 wlasnie wyszlo 35 zeta od ignazz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Artlan i nba-hoops nadal brak typów. Uzupełnicie? Czas do 21... po tym za dzisiejsze serie będzie już -2 od serii. Przem bawi się na kasę? Bo jeśli nie, to przeniosę jego typy do drugiego tematu. 525 zł w puli - chyba nie warto tego dzielić? Czy nagrodzimy jakoś i drugą pozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 375 dla zwycięzcy i 150 za drugie miejsce może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Artlan i nba-hoops nadal brak typów.Już wrzuciłem, czekałem do końca na jakieś newsy o kontuzjach lub innych zdarzeniach mogących mieć wpływ na wyniki. ;] Co do puli to już ustaliliśmy wcześniej, że dzielimy w stosunku 70% zwycięzcy i 30% za drugie miejsce i tego sie trzymajmy. Mniej więcej to będzie ten podział 375-150, który wspomniał przedmówca. BTW: nasz skarbnik nie bierze udziału w zabawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 skarbnik jest zbyt biedny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOAT_Kobe Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dlaczego któryś moderator dał post przema na początek założonego przeze mnie "konkurencyjnego" tematu. Domyślam się, że ten, który ma ostatnio problemy z używaniem swojej funkcji. nie sądzi kolega, że wyniki z punktacją w drugim poście będą niezbyt korzystnie wyglądały? proszę o cofnięcie tej dziwnej zmiany i zaprzestanie nieudolnego bawienia się moderacją/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 O mnie ci chodzi? Przeniosłem, bo Przem nie gra z nami na kasę. Poza tym co to za pomysły, żeby wyniki dawać w pierwszym poście? Jakaś nowa moda. Zawsze wyniki były w nowym poście, żeby podbić temat w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Poza tym w pierwszym poście to masz swoje typy, więc trochę dziwnie by bylo jakbyś go edytował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOAT_Kobe Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie, matek. ok. to ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Halo halo Artlan, liczysz te punkty ręcznie czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Żeby nie było ze ja to robię - niech zmieni jakiś mod Brooklyn na Chicago w moim poście, typ bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jakby nie patrzeć to miałeś czas by to zmienić. Ja się spóźniłem 20 minut, kosmo 10 minuy i już są punkty minusowe. U ciebie nieco inna sytuacja, ale też chcesz zmiany typu. Także albo cała trójka ma minusy, albo nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ja chce zmiany estetycznej, typ pozostaje ten sam i dalej dotyczy to tej samej serii ecsf, pewnie by nikt nie zauważył. Typy dałem odpowiednio wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo1983 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 9 minut nawet pewno nie zaczęli grac nie traktował bym tego tak serio... owszem zapomniałem że dzisiaj grają ale po kilku próbach udało mi się znaleźć wifi na telefonie i zalogować się .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi