Boowka Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 tez jestem za stawka 50zł - chyba rozsądna i dająca możliwości zebrania niezłej puli podział miedzy 3 pierwsze miejsca proponuję 50-30-20 tak jak ktoś już pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesworthy Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Chętnie bym się dołączył jeżeli jest taka możliwość. Kiedyś moją kandydaturę odrzucono ze względu na małą ilość postów, która się specjalnie nie zmieniła w międzyczasie niestety... Jeżeli mój udział jest ok to wnioskuję za wkładem 50 PLN, ale za 20 tez wchodzę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Kiedyś moją kandydaturę odrzucono ze względu na małą ilość postów, która się specjalnie nie zmieniła w międzyczasie niestety...Rok temu? Jeśli tak, to niska ilość postów na pewno nie była tego powodem. Grał każdy, kto wpłacił wpisowe i tak samo będzie w tym roku. Nawet nowi użytkownicy z jednym postem. We wcześniejszych latach nie graliśmy na kasę i każdy mógł brać udział z tego co pamiętam. Może coś pomyliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 wygląda na to że system loraka pasuję większości (punkty ujemne powinny być jak najbardziej ), co do kwoty minimum 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 może jeżeli większość nie będzie chciała 50zł to zrobić opcję obstawiania kilka razy różnych typów za mniejszą kwotę albo ogólnie taką możliwość jak ktoś ma za dużo kasy a nie chce mu się robić nowych kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Proponuje dla większej przejrzystości punkty z systemu loraka pomnożyć przez 4, wtedy nam nie będą wychodziły ułamki. Czyli: - za trafienie jednej serii nie 1 tylko 4 punkty - za trafienie zwycięzcy, ale pomyłkę o jeden mecz w wyniku serii nie 0,75 tylko 3 punkty - za trafienie zwycięzcy, ale pomyłkę o dwa mecze nie 0,5 tylko 2 punkty - za trafienie zwycięzcy, ale pomyłkę o trzy mecze nie 0,25 tylko 1 punkt W przypadku nie trafienia zwycięzcy i punktów minusowych byłoby analogicznie (nie minus 0,25 tylko minus 1 punkt itp). Czyli z matematycznego punktu widzenia wyjdzie na to samo, ale liczby całkowite zwyczajnie lepiej wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dobre. A za mistrza dyszkę bonusu Co do kasy, ostatecznie przyjąłbym i te 50, ale wtedy będzie mniejsza liczba graczy. Dlatego proponuję żeby wszyscy zainteresowani zabawą się wypowiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a co mi tam też w to wchodzę stawka z podanych tu propozycji jest mi w sumie obojętna więc może być te 50zł co do systemu to zasadniczo jak Lorak wyskakuje z matematycznymi formułkami to jestem zazwyczaj sceptycznie nastawiony ale w tym przypadku jego system nagradzania tego kto będzie bliżej mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja proponuje napisać ogolne zasady i pod tym liste bo robi sie niezly burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dobra to po 50 zł mamy na razie chętnych: Ignazz Luki Cris(?) artur86 Boowka jamesworthy rahu matek Van 9 osób więc jest nieźle.... Ale tak jak mówiłem wcześniej - niech ktoś się zgłosi na skarbnika bo w tym roku nie będę miał za bardzo czasu. Ignazz? Van? I jeśli się komuś chce to niech napisze regulamin. Był w tamtym roku więc można go skopiować i tylko pozmieniać zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Po 20pln naliczylem około 22 chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To krakowskim targiem niech będzie 35 zł. 35 * 20 osób (wątpie żeby grało mniej) = 700 zł, dość konkretna kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Miałem własnie napisać prawie to samo co Artlan, 30-35 zł byłoby spoko. Kaska do wygrania niezła i osób też sporo przy takiej kwocie się znajdzie. No i jestem jak najbardziej za systemem Loraka, który zmodyfikował pare postów wcześniej artlan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz406 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja też chętnie bym się dołączył Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieryba33 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam wszystkich ja bardzo chętnie wziąłbym udział w obstawianiu jeśli jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 no to może niech będą te 3 dychy bo lubię okrągłe sumy niech większośc zadecyduje czy 3 czy 35 czy 5, dopisz mnie @Luki do listy postaram się terminowo wpłacić i obstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 mi się podoba złoty środek, 30/35 brzmi dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 dla mnie też ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo1983 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 wchodzę w obojętnie którą wersję płacową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 potwierdzam za 50 lub 20 obojetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi