Kubbas Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No to tak, robimy fantasy draft, zbieramy 15 osób i gramy, tylko osoby poważne które będą chciały dograć. 15 meczy między sobą w konferencji, potem play-offy Superstar 7 min mecz Zakaz trejdowania z drużynami CPU Można po drafcie podpisywać FA Wolno trejdować między sobą Tabela liczy się tylko zachodu 8 drużyn wchodzi do PO i gra 7 meczowe serie aż do finału konferencji/ligi Slidery simulation/kontuzje wyłączone Fantasy draft ustalimy datę, jak ktoś nie będzie mógł być to jest opcja wybierania pryiorytetowych graczy, i komputer bierze z nich itd także nie będzie też tragicznie w takim przypadku Picki są losowe niezależnie od drużyny, draft jest z opcją serpentyna czyli szanse są równe, ten z 1 pickiem wcale nie musi być najlepszy Forma zapisu Nick w 2k13 Drużyna z WCF jaką wybieramy Numer GG Proponowana godzina danego dnia draftu jaka wam pasuje Kogo dopuścimy do ligi? Wiadomo pierwszeństwo mają rekomendowani userzy Liga nazywa się w 2k13 ENBAPL ID 734440 hasło podamy dopuszczonym na priv To jest temat ogólny także zapisy itd i każde dyskusje tutaj No to: Kubbas Spurs 6104027 23 godzina draftu A, i można grać na piracie jeżeli macie konto z poprzednich wersji 2k albo coś http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=33&t=33607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 GooFyOG Clippers 908557 Może być 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) kaziu999999 GS Warriors 28980562 20 Edytowane 16 Marca 2013 przez kaziu999999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 OrangeIO Minnesota Timberwolves 9270871 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickrzeznik Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Nickrzeznik3 Denver 7502176 20 Edytowane 16 Marca 2013 przez Nickrzeznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordian7 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 kordian74276 Lakersi 5927331 Od 20 wzwyż. Jakby ktoś miał NBA na steamie to może mnie do znajomych zaprosić, nick: kordian7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Niestety nie mam oryginalnej wersji ale pokombinuję coś z tym accountem i jakby działało to jestem chętny, rozumiem że roster to oficjalny z NBA2k13 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tak oficjalny 2k. Pokombinuj, ale musisz mieć konto założone na piracie w 2k12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość richfly2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 This area has the certain difficulty, when luckily you have magic ball to help, within its scope will bring you stealth and swiftness BUFF. On the left you can to get to the first hidden magic ball, when stealth disappear again using operates skill straight through the ice worm area, or try to diagonal position to get the second stealth and swiftness of the magic ball (to do so may need to avoid some attack). _________________________________________________ gw2field D3 Gold D3 information Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jak widać jest zbyt mało osób żeby rozegrać pełną ligę i nie zanosi się, że będzie więcej. Pojawił się pomysł żeby zagrać ligę obecnym składem plus PC. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W sumie spoko ja mogę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jeśli będzie minimum 4 osoby możemy grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordian7 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja mogę grać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi