ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Od którego roku sa juz finaly NBA w jakosci podobnej do hd albo hd dostepne? Po obecnie mecze sie po ogladaniu serii Lakers z Rockets 09, i ogladam finaly Spurs Nets w strasznie kijowej jakosci Podczas gdy w USA od 1998 roku telewizja wysokiej rozdzielczości stawała się coraz popularniejsza, w Europie przez dłuższy czas nie była stosowana w publicznych przekazach. W 1990 roku w Europie w ramach pionierskiego eksperymentu rejestrowano i transmitowano na żywo w jakości HD Mistrzostwa Świata w piłce nożnej we Włoszech, a następnie w 1992 roku olimpiadę we francuskiej miejscowości Albertville, jednak bardzo niewiele osób posiadało wtedy telewizory wysokiej rozdzielczości. W końcu jednak 1 stycznia 2004 roku pojawiła się pierwsza stacja nadająca telewizję z europejskiego satelity Astra - Euro1080. Obecnie kanały HDTV dostępne są już w większości krajów europejskich. W Polsce po raz pierwszy odbiór telewizji HDTV (12 października 2006 r.) umożliwiła platforma satelitarna n. Pierwszym polskim operatorem kablowym, który wprowadził usługę HDTV (w 2007 roku), była firma Multimedia Polska S.A. Pierwszą polską stacją, która rozpoczęła nadawanie w jakości HD, jest uruchomiony 28 sierpnia 2007TVN HD. Mimo sporej przewagi Japonii i USA w siecie HD zapewne ruszyło po 2004 roku stąd seria z Nets nie może byc najlepsza choc kablówki w USA wtedy juz te płatne dobry sygnał mogły nadawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Od którego roku sa juz finaly NBA w jakosci podobnej do hd albo hd dostepne? Po obecnie mecze sie po ogladaniu serii Lakers z Rockets 09, i ogladam finaly Spurs Nets w strasznie kijowej jakosci w podobnej do HD to są od 1988. w full HD pewnie od 1994, bo juz wtedy tak transmitowano zimowe igrzyska. ale finałów SAS-NJN raczej nie znajdziesz w lepszej jakości, bo nikt tego nie oglądał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A skad lorak sciagales z drugiego 3peatu mj'a finaly w jak najlepszej jakosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BKLJuOlQ8e8 ma ktos linka na sport scene jeszcze nie widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mahorn trochę jak Stephenson wygląda, takie lekko rozbiegane spojrzenie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BKLJuOlQ8e8 ma ktos linka na sport scene jeszcze nie widze? Jeszcze premiery nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jest na SC tylko wyszukiwarka coś nie potrafi znaleźć. http://www.sport-scene.net/details.php?id=73583 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 chlopaki jak znajde torrenty z meczami chicagowskich bykow z lat 90? chodzi mi o najlepsze serie playoff i finaly. co byscie polecili zeby Jordan robil masakre ale zeby mecze byly wyrownane na maksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ru tracker i bt davka i w sumie nawet na piratebay będzie Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 chlopaki jak znajde torrenty z meczami chicagowskich bykow z lat 90? chodzi mi o najlepsze serie playoff i finaly. co byscie polecili zeby Jordan robil masakre ale zeby mecze byly wyrownane na maksa? spaceJam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 02.03.2008 Dallas-Lakers K.Bryant Made-52 Pts NBA.2002.01.14.Grizzlies@Lakers-Kobe 56 NBA.2007.04.12.Clippers@Lakers-Kobe-50 Zapoda ktoś linki? Albo mógłby wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Prosiłbym na jakimś rutrackerze, bbt albo ssc. Ludzie tam właśnie często zbierają mecze i to po 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Prosiłbym na jakimś rutrackerze, bbt albo ssc. Ludzie tam właśnie często zbierają mecze i to po 20 lat. Gdzie na rutrackerze można składać requesty? Na ssc nie mogę bo nie mam dobrego ratio czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Prosze o zaproszenie na sport scene. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie wiem czy w dobry miejscu piszę ,ale chciałbym obejrzeć mecz Heat-Nets z dziś. Mogę go gdzieś dostać na jakiejś stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Niedługo powinni wrzucić na nbatv.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 http://thepiratebay.se/Wpisujesz NBA , sortujesz wg załadowania.Codziennie masz mecze w jakości HD pierwszy zwykle uploadowany o 8 rano.Miłego oglądania!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie wiem w jakiej strefie czasowej zyjesz, ze juz masz mecze o 8 rano, ale nie o tym chciałem. Ruskie smiecie z rutrackera mi chyba zajebali konto czy coś, jakas strona z torrentami, ktora ma mecze rownie szybko, albo i szybciej od nich? Rojadirecta znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja żyję w warszawskiej strefie czasowej i nierzadko mecze już są dostępne o 6 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie wiem w jakiej strefie czasowej zyjesz, ze juz masz mecze o 8 rano, ale nie o tym chciałem. 5 mecz Heat-Nets "Załadowany: 2014-05-15 04:55:15 GMT". Wiz-Pacers był wczoraj o 6:52. Chyba nie masz się nad czym zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi