rw30 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 720pier, ja nie uwzywam rutrackera od dawna, na 720pier wszystkie chyba mecze sa z komentarzem eng, przynajmniej wszystkie te ktore ja sciagam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 gdzie mozna obejrzeć/ciagnąc meczyk z oryginalnym komentarzem? na rutrackerze prawie wszystko po rosyjsku a j mam uczulenie na ten język nie, nie mam lp http://nbareplaytv.com/ - powtórki online https://www.sport-video.org.ua/ - torrenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dziękuję panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) sa jakies strony ( nie licze rutrackera,,yutuuba) gdzie mozna sciagnac albo obejrzec mecze nba z lat 1996-2002? Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) sa jakies strony ( nie licze rutrackera,,yutuuba) gdzie mozna sciagnac albo obejrzec mecze nba z lat 1996-2002? Tu masz fajny pliczek: https://docs.google.com/document/d/1Lpv_8ulAzb_4s6dgjPppJlatMnV8wY0BOYWM7jpvbB0/edit Tyle, że odnośniki są do YouTube no ale większość z nich wciąż działa więc polecam. Jak ktoś ma coś lepszego to chętnie zobaczę. P.S. Z YouTube też możesz pobierać filmiki. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tu masz fajny pliczek: https://docs.google.com/document/d/1Lpv_8ulAzb_4s6dgjPppJlatMnV8wY0BOYWM7jpvbB0/edit Tyle, że odnośniki są do YouTube no ale większość z nich wciąż działa więc polecam. Jak ktoś ma coś lepszego to chętnie zobaczę. P.S. Z YouTube też możesz pobierać filmiki. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie wiem czy to nie lekki offtop ale czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć całe mecze ncaa? Zależy mi szczególnie na meczach Arizony, Duke i Texasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie wiem czy to nie lekki offtop ale czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć całe mecze ncaa? Zależy mi szczególnie na meczach Arizony, Duke i Texasu http://www.collegehoops.pl/mecze-na-yt-sezon-2017-18/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 czy ktos mnie powie skkad mozna pobrac dunk contest / 3pt contest? zdecydowanie wolałbym pobrać niż oglądać strimy 720 pier nie ma jeszcze, rutracker ma jakies olbrzymie pliki ktore nie chca mi sie nawet zaczac sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) czy ktos mnie powie skkad mozna pobrac dunk contest / 3pt contest? zdecydowanie wolałbym pobrać niż oglądać strimy 720 pier nie ma jeszcze, rutracker ma jakies olbrzymie pliki ktore nie chca mi sie nawet zaczac sciagac tvrex.net tutaj masz wszystkie mecze na dodatek - sezon i PO. trochę reklam wyskakuje, ale niestety cos za cos. wylaczysz kilka razy i można sciagac. sam tak robie od kilku lat. Edytowane 18 Lutego 2018 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ok, pyknalem na ximao preto / youtube w 15 minut thx anyway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ok, pyknalem na ximao preto / youtube w 15 minut thx anyway Spoko na przyszłość się przyda. Okolo 11-12 sa juz zazwyczaj wszystkie mecze do obejrzenia lub ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 wiesz co ja sciagam z 720pier i zawsze wszystko juz wieczorem jest [wczesniej i tak nie mam mozliwosci sciagania] a dzisiaj jestem zaskoczony ze takiego hitu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A ja też taki offtop. Może ktoś zna stronę, gdzie można obejrzeć mecze NBA bez ft i przerw? Kiedyś tutaj coś podobnego mi się przewinęło, ale nie idzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ściągasz torrentem z 720 pier a potem przewijasz VLC czy co tam używasz sobie w trakcie meczu - ja tak robie coś od 10 lat [zmieniając tylko providera plików] i mało który mecz zajmuje mi więcej niż 60min. Chyba że jest Van Gundy, wtedy przewijam mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 witam, macie moze jakas stronke z meczami z polskim komentarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 poszukuje kilku serii playoffs ktos cos? Seattle vs Houston 1996 Utah vs San Antonio 1996 Seattle vs Jazz 1996 Houston vs Minnesota 1997 Utah vs Clippers 1997 Utah vs Lakers 1997 Houston vs Seattle 1997 Utah vs Houston 1997 Lakers vs Portland 1998 Seattle vs Minnesota 1998 Utah vs Houston 1998 Utah vs San Antonio 1998 Lakers vs Seattle 1998 Lakers vs Utah 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszko Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Potrzebuje strony gdzie można pobierać z torrentów mecze ale w formacie 29.97 fps, 3500 Kbps i NHL też jakby było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Macie link do faulu Evansa na Blakeneyu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 720pier padł czy tylko u mnie nie działa? p.s. na telefonie też nie działa czyli pewnie padł skąd teraz mam ściągać mecze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi