LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ludzie! Denver - Nets znalezc nie moge, boje sie ze na davke nie wrzuca bo spory blowout przeciez pomozcie z jakims torrentem.... jest jakis sposob na te rapid shery zeby jakos z tego ciagnac bez siegania do kielni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4606335 Na rutrackerze każdy mecz ląduje, załóż sobie konto i ściągaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Właśnie zaczyna się powtórka na c+ sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 hejka, poszukuje polskich napisów do Hoop Dreams z 1994 - ten film jest kozak, oglądałem go chyba z 10 lat temu na c+ dzieki z gory za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 czy ktoś wie dlaczego nie można już na rubasket oglądać meczy nawet po zalogowaniu ? pokazuje sie tylko skrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Trzeba mieć 10pkt. Napisz pod różnymi meczami jakieś oklepane komentarze typu "Go Heat" to dostaniesz trochę łapek w górę i nabijesz punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Tutaj nie ma takich problemów: http://nbatv.ru/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiroPL Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Tą ostatnią stronkę mogę polecić. Edytowane 25 Grudnia 2013 przez MiroPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wiem, że mało związane z NBA, ale czy ktoś lepiej obcykany z rosyjskiego mógłby obczaić na rutrackerze serial interny czy sa napisy eng? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) kucio dałbyś linka do tej stronki z torrentami? a tak pozatym to z rubasket korzystałem sporo czasu, polecałem ją każdemu ale teraz coś się chyba albo u mnie albo z nimi stało że zaden mecz nie da się obejrzeć mimo że mam te wymagane 10pkt Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Agrest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 kucio dałbyś linka do tej stronki z torrentami? a tak pozatym to z rubasket korzystałem sporo czasu, polecałem ją każdemu ale teraz coś się chyba albo u mnie albo z nimi stało że zaden mecz nie da się obejrzeć mimo że mam te wymagane 10pkt bo teraz chyba nie ma oglądania tam meczy live, teraz trzeba pobierać stamtąd mecze, wystarczy, że wciśniesz któreś z jakości video czyli 1080, 720, 480, czy 320 i mecz ci się ściąga w jakąś minute/dwie. musisz też mieć VLC media player żeby odtwarzać mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) bo teraz chyba nie ma oglądania tam meczy live, teraz trzeba pobierać stamtąd mecze, wystarczy, że wciśniesz któreś z jakości video czyli 1080, 720, 480, czy 320 i mecz ci się ściąga w jakąś minute/dwie. musisz też mieć VLC media player żeby odtwarzać mecze robie tak cały czas ale albo ja jestem jakiś głupi albo poprostu coś jest nie tak że sciąga mi się plik o nazwie "clip" a gdy próbuje go otworzyć w VLC Media Player nic się nie dzieje i program nawet nie drgnie A i tak pozatym bardzo byłbym wdzieczny gdyby ktoś podrzucił linka do finałów MIA - SAS 2013 Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Agrest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Ludzie bardzo chętnie sciągnąłbym sobie finały od 2006 do 2012, finały 2013 mam już na płytkach i szukam sobie reszty finałów od 2006, macie jakieś linki przynajmniej jednego finału? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Ballas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 na ru trackerze masz, zresztą nawet na tpb są finały z dobrymi seedami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ale jak na rutrackerze się orientować w tym ruskim języku x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Google Chrome wszystko pięknie tłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chopaki! poszukuje meczu nr 1 z finałów roku 2001 (sixers vs lakers) jeśli ktoś coś znalazł bardzo proszę o podesłanie mi. z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D197503B42EE49B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) w pierwszej kwarcie KB powinien zejść z dwoma faulami na AI.. jakoś mi to przez tyle lat umknęło.... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Seria sea sac 96 poszukiwana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi