Kubbas Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przyda się taki temat. Po pierwsze szukam całej serii WCF Lakers Nuggets po drugie powie mi ktos, moze Chytruz jak ogarniacie na tym rutracketrze mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Musisz się zarejestrować. To samo na rubasket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 po drugie powie mi ktos, moze Chytruz jak ogarniacie na tym rutracketrze mecze Co robimy na rutrackerze z meczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Cyrylicy się uczyć, połowa języków słowiańskich staje otworem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kubbas - LINK sprawdz czy jest to, czego szukasz choc z tego co pamietam powinno byc. tutaj znajdziesz z kolei highlighty lal, backstage lakers, jakies dokumentalne itd. z czasem bede tez wrzucal mecze do zobaczenia online - LINK (poki co trudze sie z hostingiem, wiec strona moze czasem padac plus ode mnie forum z meczami NBA w HD (do sciagniecia) LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przyda się taki temat. Po pierwsze szukam całej serii WCF Lakers Nuggets po drugie powie mi ktos, moze Chytruz jak ogarniacie na tym rutracketrze mecze http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1763401 Tutaj masz w pierwszym poście, musisz tylko rozwinąć przedostatni pasek. Poza tym trzeba się zarejestorwać - jak klikniesz na torrenta to pojawią się dwa napisy i chyba ten pierwszy to była rejestracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak ogarniacie w sensie język, myślalem, że tam jest jakis anglojezyczny temat z meczami czy cos Kubbas - LINK sprawdz czy jest to, czego szukasz choc z tego co pamietam powinno byc. tutaj znajdziesz z kolei highlighty lal, backstage lakers, jakies dokumentalne itd. z czasem bede tez wrzucal mecze do zobaczenia online - LINK (poki co trudze sie z hostingiem, wiec strona moze czasem padac plus ode mnie forum z meczami NBA w HD (do sciagniecia) LINK No jest cała seria WCF z Nuggets, wrzucisz? http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1763401 Tutaj masz w pierwszym poście, musisz tylko rozwinąć przedostatni pasek. Poza tym trzeba się zarejestorwać - jak klikniesz na torrenta to pojawią się dwa napisy i chyba ten pierwszy to była rejestracja. Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak ogarniacie w sensie język, myślalem, że tam jest jakis anglojezyczny temat z meczami czy cos http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2004 Tutaj jest wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak ogarniacie w sensie język, myślalem, że tam jest jakis anglojezyczny temat z meczami czy cos ja tam wszedlem 2 razy po cos i mi chrome tlumaczyl strone, polecam bo pomocne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 up up, Chrome tlumaczy i wszystko pieknie ladnie da sie ogarnac. maja potezna baze meczow, kilka pobralem to szybko dosyc sie pobralo ~40 min/mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 dokladnie, chrome wszystko pieknie tlumaczy, a stronka rewelacja jak chodzi o szybkosc pobierania i ilosc roznych uploadowanych wersji [ 4GB 1GB ] na sport scene od czasu odkrycia rutrackera nie wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 plus ode mnie forum z meczami NBA w HD (do sciagniecia) LINKTaka oto informacja jest na stronie "There are no posts in this forum." Trzeba sie zarejestrowac czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Słuchajcie, ma kotś może jakiegoś linka, 'skądkolwiek' wszystkich serii Miami z 2005 w jakiejś sensownej jakości? Kiedyś gdzieś znalazłem i mam na dysku, ale jakość jest fatalna, obecnie streamy są w lepszej. A chętnie bym sobie te playoffy przypomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 http://chomikuj.pl/vince015/NBA/Mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No jest cała seria WCF z Nuggets, wrzucisz? ogarne tylko sprawe zwiazana z hostingiem swojej strony i zabiore sie za upload. od poniedzialku powinienem zaczac. powiedz tylko jaki hosting Cie interesuje Taka oto informacja jest na stronie "There are no posts in this forum." Trzeba sie zarejestrowac czy cos? widocznie trzeba. Reborn4HD (bo tak sie nazywa koles) wrzuca mecze w HD 4.5mb/s (ok 3gb), HD 3mb/s (ok 2gb) i 540p (okolo 1gb). linki sa wrzucane na rapidstation i uploaded.net. Warto sobie zakupic konto uploaded na allegro (bardzo tanie) i ciagnac przez jdownloadera ile sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W sumie już nie musisz Air pobieram co prawda wolno z rutrackera ale będzie za dzień dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Poszukuje finałów z 1997 roku wie ktoś może czy są na jakiś stronce bez konieczności ściągania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) [...] Inne fajne mecze w tym temacie: http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=64&t=1138553&start=45 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dude, nie chce mi sie przeglądać każdej strony tematu, ale z tego co widze nic tam się nie ściągnie, bo mecze były powrzucane na strony, które juz nie istnieją jak megaupload czy filesonic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi