jordan20 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 To poważnie czy przeróbka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 6 godzin temu, RappaR napisał(a): To poważnie czy przeróbka? No i co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): No i co w tym dziwnego? Rapparowi włączyła się więzienna grypserka #zapinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Teraz, P_M napisał(a): Rapparowi włączyła się więzienna grypserka #zapinam O, nawet nie pomyślałem. Niepokojące połączenie kropek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): O, nawet nie pomyślałem. Niepokojące połączenie kropek. Yup, zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Ale dobór slow niewłaściwy jak na hasło przewodnie. To tak jakby dobrać słowo np oczerniać w kampanii walki z rasizmem. autorzy mogliby uniknąć kontrowersji po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 ciekawe czy pociagowi nic sie nie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 W dniu 6.10.2023 o 15:15, jordan20 napisał(a): ciekawe czy pociagowi nic sie nie stalo ? @RappaR, widzisz, do czego prowadzi nadużywanie alkoholu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @RappaR, widzisz, do czego prowadzi nadużywanie alkoholu? Widzę. Dobrze, że Ci się nic nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 @julekstep @RappaR @fluber Nie głosujący na PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @RappaR @fluber Nie głosujący na PiS Ja oddaję swój głos przy nauce francuskiego Wolałem zarobić w pracy, hajs dużo bardziej mi się przysłuży w życiu niż oddany głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Ja oddaję swój głos przy nauce francuskiego Wolałem zarobić w pracy, hajs dużo bardziej mi się przysłuży w życiu niż oddany głos Whatever bro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Whatever bro xD Ale to teraz płaczesz, że nie zagłosowałem na PiS czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Ale to teraz płaczesz, że nie zagłosowałem na PiS czy o co chodzi? Skad ta agresja może lepiej na anger managment zamiast na francuski? Prosze nie rozmywamy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Skad ta agresja może lepiej na anger managment zamiast na francuski? Prosze nie rozmywamy xD Jaka agresja? Zainteresowałem się czy płaczesz, czysta troska i życzliwość o Twój los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 42 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @RappaR @fluber Nie głosujący na PiS Haha Zatrzymajmy te karuzele smiechu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) https://x.com/DorotaD10/status/1715036329195585972?s=20 Edytowane 20 Października 2023 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi