jordan20 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 japonskie stereotypy na temat europy: https://pbs.twimg.com/media/FBb9uP2WUAAe0_p?format=jpg&name=large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 godzinę temu, jordan20 napisał: japonskie stereotypy na temat europy: https://pbs.twimg.com/media/FBb9uP2WUAAe0_p?format=jpg&name=large mocno pokrywajo sie z europ[ejskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 lubie programy tego goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 7 godzin temu, jordan20 napisał: lubie programy tego goscia Znam i cenię ten zacny content. I zgadzam się z autorem tych filmików, że Kaszewiak to absolutny szef. Aż się dziwię, że nadal go w tym studiu trzymają. xD W ogóle to oglądałem cały odcinek o tych patusach z pierwszego video i ciężko było wysiedzieć, bo co chwila się łapało wk****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 gerard pique wraz z popularnym w hiszpani streamerem - ibaie`em zorganizowali ms w ,,podbijaniu balona``. 3 dni temu w szczycie transmisji ogladalo ja ponad 600 tys osob.. https://jbzd.com.pl/obr/2102469/zagralbym https://boop.pl/rozrywka/pilkarz-gerard-pique-i-streamer-twitch-ibai-zorganizowali-mistrzostwa-swiata-w-podbijaniu-balona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) W dniu 17.10.2021 o 10:26, jordan20 napisał: lubie programy tego goscia Nie znałem. Fajne i trochę straszne zarazem, jak zjebani mogą być ludzie. Edytowane 18 Października 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 zdjecie,ktore nie sa tym czym wydaja sie na pierwszy rzut oka... https://www.marca.com/tiramillas/actualidad/album/2019/09/07/5d736f19268e3e3b388b45ad_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Na czołówkę z policją. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Mnie typek śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 4 minuty temu, Pepis21 napisał: Mnie typek śmieszy. Mnie nie. Uważam, że powinien się leczyć skoro taniec mu się od razu kojarzy z kopulacją. Tymczasem ktoś mu daje dostęp do Internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 14 minut temu, Sebastian napisał: Mnie nie. Uważam, że powinien się leczyć skoro taniec mu się od razu kojarzy z kopulacją. Tymczasem ktoś mu daje dostęp do Internetu. Właśnie to mnie śmieszy, że gość jest cymbałem.Taka Maja Staśko w jeansach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 7 godzin temu, Sebastian napisał: Mnie nie. Uważam, że powinien się leczyć skoro taniec mu się od razu kojarzy z kopulacją. Tymczasem ktoś mu daje dostęp do Internetu. Wpis jak przystało na typowego feministę a tu …… „Kocham Boga”. Draaaamat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 7 godzin temu, Pepis21 napisał: Właśnie to mnie śmieszy, że gość jest cymbałem.Taka Maja Staśko w jeansach. Największy atencjusz katotalibanu, omijać szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 4 godziny temu, Koelner napisał: Wpis jak przystało na typowego feministę a tu …… „Kocham Boga”. Draaaamat Widzisz Koelner Ty po prostu nie znasz świata. śmiejemy się z takich ludzi i ignorujemy ich działalność a tymczasem oni zostają działaczami społecznymi i biorą udział w różnych rządowych konsultacjach (vide Maja Staśko) Dzięki temu ich głos jest słyszany a ludzi normalnych nie. I później masz taką Spurek w PE, która wraz z grupą innych oszołomów wprowadza takie zmiany https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/rynki-rolne/mieso/24325-bruksela-zamierza-uderzyc-w-produkcje-miesa-zerowy-podatek-vat-dla-zdrowej-zywnosci Tacy ludzie decydują o naszej przyszłości bo im pozwalamy, właśnie przez to, że olewamy ich działalność zamiast zawczasu postawić jej opór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 22 minuty temu, Sebastian napisał: Tacy ludzie decydują o naszej przyszłości bo im pozwalamy, właśnie przez to, że olewamy ich działalność zamiast zawczasu postawić jej opór. Wyobraź sobie Pana Ziemianina , który w XIX wieku za zatłuczenie kijem w krakowskim chłopkę w ciąży dostał tydzień aresztu domowego. Przyszli socjaliści i odmienili jego czasy , może też u nas strach ma duże oczy i jak zawsze boimy się zmian jak każdy prosty lud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 5 godzin temu, Koelner napisał: Wyobraź sobie Pana Ziemianina , który w XIX wieku za zatłuczenie kijem w krakowskim chłopkę w ciąży dostał tydzień aresztu domowego. Przyszli socjaliści i odmienili jego czasy , może też u nas strach ma duże oczy i jak zawsze boimy się zmian jak każdy prosty lud No odmienili, w 20 lat wymordowali kilka milionów ludzi. To rzeczywiście dobry przykład postępu jaki nam niesie lewica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi