kulfon Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 roznica jest taka, ze korwin wyplacil prawdopodobnie liscia, z ktorego zrobiono niemal pobicie ze skutkiem smiertelnym, bo nie bylo kamer i nikt nie udowodni, ze bylo inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 w komentarzach na youtube'owym filmiku http://www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/warszawa/centrum/ona-z-twadrym-fiutem/135430.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 uwaga drastyczne sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ziomek od złomu rozjeeebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dobre... szkoda tylko, że fejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dobre... szkoda tylko, że fejk. no właśnie chyba tak, najpierw widziałem inny filmik bez tego wprowadzenia gdzie babka mówi o PiSie i myślałem, że to jest z początku lat 90ych bo takie oldskulowe kreacje, sceneria i jakosc obrazu jakby z tamtych czasów... teraz myślę, że to wszystko po prostu kręcono w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanek486 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 http://evona.pl/member/video/1d3a530b1c98b8e662f4b3e68348ad36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 https://twitter.com/michelreimon/status/506806191490887680/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 http://evona.pl/member/video/1d3a530b1c98b8e662f4b3e68348ad36 I to jest według Ciebie śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dobre... szkoda tylko, że fejk. Nie fake tylko fragment filmu Job. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie fake tylko fragment filmu Job. Aha... dobrze wiedzieć. Nie oglądałem - jak widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Aha... dobrze wiedzieć. Nie oglądałem - jak widać... Aha dobrze wiedzieć niewiele straciłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Aha dobrze wiedzieć niewiele straciłeś... Aha dobrze wiedzieć. Nie będę w takim razie oglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Runkle lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Co w tym śmiesznego? Wystarczająco sprawni by spełniać postawione przed nimi zadania. Naoglądałeś się jakichś filmów z Rambo i do tego równasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jesteś psem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jesteś psem? Wow, niezła patologią zajechało od tego pytania. Ale dla twojego świętego spokoju: Nie jestem i żadnych bliższych związków z policją nie mam. Kiedyś tam trawkę z jednym paliłem ale był w cywilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Co w tym śmiesznego? Wystarczająco sprawni by spełniać postawione przed nimi zadania. Naoglądałeś się jakichś filmów z Rambo i do tego równasz? Postawione przed nimi zadania? Wątpię żeby mnie dogonili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi