Skocz do zawartości

Ubaw po pachy ;)

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Był sobie fanatyk wędkowania. Pewnego dnia dowiedział się o fantastycznym wprost miejscu, małym jeziorku w lesie, gdzie ryby o wielkości niesamowitej same wskakują na haczyk. Nie mógł się już doczekać weekendu, zakombinował w pracy, pozamieniał się na dyżury, nastawił budzik na 4 rano, po długiej podróży odnalazł małe jeziorko w lesie, rozstawił wędki i czekał... Godzinę... drugą godzinę trzecią... wreszcie spławik drgnął... wędkarz szarpnął... i wyciągnął ogromne nadziane na haczyk gówno. Zaklął szpetnie i zauważył, że z tyłu ktoś za nim stoi. Był to miejscowy. Wędkarz z żalem powiedział:
- No patrz pan, taki kawał drogi jechałem, tyle wysiłku, kombinowania, i co? GÓWNO...
Na to gościu:
- A bo wie pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed 1 wojną światową żyl tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I proszę sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła!
- Niesamowite - odparł wędkarz
- Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również się utopił!
- To szokująca historia- powiedział wędkarz - ale co z tym gównem?
- A to nie wiem. Widocznie ktoś nasrał.

Długie, wiem, ale mnie rozwaliło :D

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
ta pizdeczka zawisza, ktory nie potrafi sie odwinac strzalem

Nie wiem czy tak ciężko Ci to zrozumieć, ale telewizja nie jest miejscem na tego typu rzeczy. Jeżeli zajebałby strzała w twarz to byłby tak samo śmieszny jak ta marna karykatura człowieka.

Swoją drogą smutne jest to, że do debat w telewizji zaprasza się męskie k**** ze skłonnościami do dewiacji. 

widzę, że jesteś dobrze poinformowany 

zgadza sie, jak cos zapraszam na pw

karwan, nie mozna grac endeko-onrowca rodem wyjetego z II RP i dawac sie szmacic przez takiego humanoida, tym swoim tupaniem nozkami osiagnal apogeum beki, korwin potrafil strzelic z liscia, przynajmniej jest autentyczny