Baptizia Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 adam ,,dario`` glapinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 24 minuty temu, P_M napisał: Na Mocianku się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 https://www.facebook.com/bobblemuzikRAW/photos/a.460302560822719/1366319020221064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 10 godzin temu, Baptizia napisał: Dwa razy byłem poparzony - to w ogóle nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) nie wiedziałem gdzie to wrzucić - AD 2022, media ostrzegajo przed graniem w 3 kubki, ojp https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,182251,28663724,policyjne-wsparcie-na-wakacje-policjanci-z-gdanska-oddelegowani.html Edytowane 9 Lipca 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 9 minut temu, rw30 napisał: nie wiedziałem gdzie to wrzucić - AD 2022, media ostrzegajo przed graniem w 3 kubki, ojp https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,182251,28663724,policyjne-wsparcie-na-wakacje-policjanci-z-gdanska-oddelegowani.html We Władysławowie cały czas grają i cały czas ludzie się na to nabierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 k****, ludzie na księżycu, łaziki i drony na marsie, sztuczna integligencja i sieć telefinformatyczna oplatająca cały świat, a ludzie przegrywajo w 3 kubki jak w XV wieku w kraju o stosunkowo wysokim poziomie edukacji. W głowie mi się to nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, rw30 napisał: k****, ludzie na księżycu, łaziki i drony na marsie, sztuczna integligencja i sieć telefinformatyczna oplatająca cały świat, a ludzie przegrywajo w 3 kubki jak w XV wieku w kraju o stosunkowo wysokim poziomie edukacji. W głowie mi się to nie mieści. Pod wieża Eiffla tez graja w to masowo wręcz to smieszny widok i nie wiem jak się na to ludzie nabierają, jak widzisz dodatkowo w tych grupkach zawsze tych samych podstwoonych graczy grających po kilka godzin Edytowane 9 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) no, tak myślałem że pewnie to nie tylko u nas się dzieje (choć faktycznie tamte posty mogły zabrzmieć jak 'ehhh Polska, u nas to znowu <cośtam>' a zupełnie nie o to mi chodziło & w ogóle nie lubię takich komentarzy) nie wiem, czy tylko mnie ojciec przestrzegał przed tym jak miałem 7 czy 8 lat? Edytowane 9 Lipca 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 W artykule jest błąd bo tsm napisano ze w tej grze nie ma wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 nie wiem czy to tak do końca tu się nadaje, ale chyba bardziej tu niż gdziekolwiek indziej https://www.republicworld.com/sports-news/football-news/mexican-footballer-murdered-given-special-tribute-make-coffin-score.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 28 minut temu, rw30 napisał: nie wiem czy to tak do końca tu się nadaje, ale chyba bardziej tu niż gdziekolwiek indziej https://www.republicworld.com/sports-news/football-news/mexican-footballer-murdered-given-special-tribute-make-coffin-score.html Na pewno się ucieszył, jak to zobaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zalew w szczytowej formie, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 https://twitter.com/PanKaligula/status/1556702764427780096?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi