master Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 może trochę niskich lotów, ale ja miałem niezłą bekę ;] W głowie mi się kręci, kończe pi****lenie, Specjalnie dla fanów jeszcze raz zbliżenie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 moim faworytem jest: "rozkładam ręce i jestem samolotem" oraz "kręcę moją ręką jak panienka z porem" chociaż mvp i tak jest gruby i jego szaliczek, kozak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 moim faworytem jest: "rozkładam ręce i jestem samolotem" najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie wiem co mi bardziej zryło czajnik. oryginał czy wersja Pietrka Ale wiem jedno- parodia ma inteligentniejszy i bardziej składny tekst... to tez miażdży głowę http://www.youtube.com/watch?v=gK3KEwRLB24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi: - Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem! Miszcztrzszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 - Tim Duncan - Pop! Goes My Heart http://w607.wrzuta.pl/film/45SJS11T7jz/ ... s_my_heart mirror Filmik mojego autorstwa wrzucę tu i w dziale NBA, filmik dla fanów Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1qTFOHqpqK8 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wiecie jaki odgłos wydaje piła łańcuchowa Ku Klux Klanu? Run nigga nigga nigga nigga! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 PH#1, rozumiem, że żaden żart cie nie śmieszy, jeśłi nie ma w nim czarnuchów? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Murzynów jak już coś, Quester ;] A tak poza tym, to prawda, z nimi są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 PH#1, rozumiem, że żaden żart cie nie śmieszy, jeśłi nie ma w nim czarnuchów? ;] Nie dlaczego, przecież jest jeszcze masa dobrych kawałów o żydach i upośledzonych dzieciach. A tak poza tym, to prawda, z nimi są najlepsze True, true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Murzynów jak już coś, Quester ;] jak już coś, to 'Amerykanów pochodzenia afrykańskiego', opcjonalnie: 'Afroamerykanin' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Okazało się, że pastor King nie był Murzynem Ani czarnym - on był Afroamerykaninem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No to jak już się tak temat o czarnych rozwinął to nie pozostaje mi nic innego jak podrzucenie klasyka który kiedyś pojawił się na e-baskecie w odpowiedniku tego topicu. Ale moja pamięć jest słaba i lata już nie te więc nie pamiętam kto to tam wrzucił. Why are black people so good a basketball? It involves running, shooting, and stealing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak już coś, to 'Amerykanów pochodzenia afrykańskiego', opcjonalnie: 'Afroamerykanin' ;]Aż mi wstyd ;] Why are black people so good a basketball? It involves running, shooting, and stealing. Myślałem, że znam wszystkie kawały o murzynach, myliłem się. Świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dwa moje ulubione to Czym się różni murzyn od trampoliny? Po trampolinie nie skacze się w glanach a drugi Co dzieli ludzi od zwierząt? Może śródziemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dobry jest też co najczęściej słyszy "Afroamerykanin" w garniturze? -oskarżony proszę wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Stoi "Afroamerykanin" pod drzewem i wymiotuje. Podchodzi białas. - Napiłeś się, co? - Yeeees... - Żołądeczek napierdziela? - Yeeeees... - Do domu byś chciał? - Yeeeesss... - To chodź, podsadzę cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja wiem że żałoba itp. no ale szyny były złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja wiem że żałoba itp. no ale szyny były złe. O chłopaku. Stary filmik, ale zawsze warto go odświeżyć. Obczaj sobie jeszcze "dzieci śmieci", "jąkała" z łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi