Greg00 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 jest jeszcze trzecia część, jak się cieszą goście + szacun dla łady :] ten też jest dobry, Fred Flintstone no i w Portland niezły karambol (czy pierwszy gościu specjalnie dodaje gazu :shock: ) i drugi - najlepszy ten co w śniegu hamował no i ten też jest niezły - szacun 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A ZNACIE LIWKO LIWKO SKOCZ PO PIWKO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A ZNACIE LIWKO LIWKO SKOCZ PO PIWKO? Przejęzyczenie lepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yablon Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tu możecie sprawdzić http://www.track-your-partner.com/ gdzie jest twój partner lub partnerka poprzez satelitę. Wystarczy wpisać numer telefonu i kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 nie moglem tego nie wrzucic z serii nie z tej ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tu możecie sprawdzić http://www.track-your-partner.com/ gdzie jest twój partner lub partnerka poprzez satelitę. Wystarczy wpisać numer telefonu i kraj. To jest stare, nieśmieszne i wkurwiające. Nie włączajcie tego, jakiś gejowski obrazek Wam wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tu możecie sprawdzić http://www.track-your-partner.com/ gdzie jest twój partner lub partnerka poprzez satelitę. Wystarczy wpisać numer telefonu i kraj. To jest stare, nieśmieszne i wkurwiające. Nie włączajcie tego, jakiś gejowski obrazek Wam wyskoczy. nie wiem jak u ciebie, ale u mnie facet i babka się pokazują ... albo masz dziwną definicję "gejostwa" albo ja czegoś tutaj nie rozumiem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tu możecie sprawdzić http://www.track-your-partner.com/ gdzie jest twój partner lub partnerka poprzez satelitę. Wystarczy wpisać numer telefonu i kraj. To jest stare, nieśmieszne i wkurwiające. Nie włączajcie tego, jakiś gejowski obrazek Wam wyskoczy. nie wiem jak u ciebie, ale u mnie facet i babka się pokazują ... albo masz dziwną definicję "gejostwa" albo ja czegoś tutaj nie rozumiem :twisted: Więc ja widziałem inną wersją, jak sam napisałem, to jest stare. Mogło być zmodyfikowane. Ty za to, obejrzałeś po tym jak napisałem że to gejowskie ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Więc ja widziałem inną wersją, jak sam napisałem, to jest stare. Mogło być zmodyfikowane. Ty za to, obejrzałeś po tym jak napisałem że to gejowskie ? 8) nie, ale ciekawi mnie za to jak to się stało, że takie "gejowskie" stronki przeglądasz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 geje są wszędzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Więc ja widziałem inną wersją, jak sam napisałem, to jest stare. Mogło być zmodyfikowane. Ty za to, obejrzałeś po tym jak napisałem że to gejowskie ? 8) nie, ale ciekawi mnie za to jak to się stało, że takie "gejowskie" stronki przeglądasz 8) Wiesz że to wcale nie wynika z moich wypowiedzi, ale napisałeś bzdure żeby się odgryźć. Nawet jak sobie robimy jaj, to róbmy jaja z sensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wiesz że to wcale nie wynika z moich wypowiedzi, ale napisałeś bzdure żeby się odgryźć. Nawet jak sobie robimy jaj, to róbmy jaja z sensem. a z mojej wynikało, że obejrzałem to dopiero po twoim poście? Ja się tylko dostosowuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ja zapytałem, Ty stwierdziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 zadałeś pytanie zawierające jasno wskazaną tezę Ale nie będziemy się tutaj sprzeczać o takie pierdoły. end ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zróbcie se test i po kłopocie: http://www.joemonster.org/gry/23131/Gay_Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 wyszło pozytywnie?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak i teraz się "godzą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jajcarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yS2f1t3Q1gI Tak ogólnie to niezła impreza. Szkoda, że się tak szybko skończyła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi