Artlan Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 W dniu 9.12.2019 o 22:15, ely3 napisał: A że właśnie wróciłem z wystepu Syrka to polecam jego nowy program Kronika Filmowa. W polskim stand up zdecydowanie się wyróżnia na plus Zgadzam się, Syrek mistrz (mówię ogólnie, bo tej nowości jeszcze nie obczaiłem). Za to zupełnie nie rozumiem fenomenu Lotka, który jest królem mało finezyjnych sucharów. Dodatkowo zdarza mu się zaśmiewać w trakcie własnych występów i wrzucać ,,k****" zupełnie nie pasujące do kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 On 12/19/2019 at 12:29 PM, Przemek_Orliński said: ^ @josephnba prawda to? Nie komentuję postów tego użytkownika Nie muszę też nikomu nic udowadniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 To ja już wiem dlaczego są zagrożone wyginięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Chyba tu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) . Edytowane 5 Stycznia 2020 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 godziny temu, ptak napisał: . Mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Wkleiłem coś ale chciałem usunąć i nie wiedziałem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 godziny temu, ptak napisał: Wkleiłem coś ale chciałem usunąć i nie wiedziałem jak. No nie mów. Nikt się nie zorientował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 wrzucam, bo pewnie wielu nie zna, nawet jeśli zna Rafcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @fluber @DeltaCenter @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Ja wiem, ze zabijanie jest złe. Ale nie dałoby się zrobić wyjątku dla niektórych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 5 minut temu, RappaR napisał: Ja wiem, ze zabijanie jest złe. Ale nie dałoby się zrobić wyjątku dla niektórych? Głupich nie sieją sami w chwastach rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 lepsza jest ta wersja troche: https://youtu.be/30C84DQKSh4 ********************************** a bardziej lokalnie, to nie wiem czy znacie: gość robi streszczenia polskich lektur bądź opowiada treści filmów: dawno się tak na niczym nie śmiałem polecam akademie pana kleksa / przygody pana kleksa / wiedźmina / klasyki sienkiewicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Mocny antydepresant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 https://i1.jbzd.com.pl/contents/2020/02/c6hVXQAv4IFVh7YL5ll8MVpeS27riq90.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi