Baptizia Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Kot Mieczysław mnie zaorał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Kot Mieczysław mnie zaorał Zobaczywszy to zdjęcie schowałem sok jabłkowy w workach do lodówki Oczyma duszy widziałem bowiem Aferę zabawiającą się w podobny sposób. Znając moje pogodne usposobienie taki napis pojawiłby się na jej rozciągniętej przed kominkiem skórze Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Temat Lakers i ostatnie kilka stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) nie czytałem lajk w ciemno Edytowane 31 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 http://www.dailyhaha.com/_gifs/the-stare-down.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 "Krokodyl jest znacznie szybszy od człowieka, zarówno na lądzie, jak i w wodzie. Więc jeśli konkurujesz z krokodylem w triatlonie, musisz się bardziej przyłożyć do jazdy na rowerze." Nie wiem gdzie jest fenomen w tym żarcie, ale coś mnie w nim śmieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 "Krokodyl jest znacznie szybszy od człowieka, zarówno na lądzie, jak i w wodzie. Więc jeśli konkurujesz z krokodylem w triatlonie, musisz się bardziej przyłożyć do jazdy na rowerze." Nie wiem gdzie jest fenomen w tym żarcie, ale coś mnie w nim śmieszy Na lądzie człowiek jest sporo szybszy, wiem psuję imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi