han solo Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 https://jbzdy.pl/obr/766989/wyku-wiam-stad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eld Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Znalezione w otchłani internetu: "ku*wa nie uwierzycie jaka inba xD Znajomy ziomeczek zaprosil mnie na wyjazd integracyjny od niego z roboty. Ponoc towarzystwo jakies niemrawe (ze niby wiecie, "sportowcy" hehe) - a ze ja z alkoholem akurat bardzo dobrze wspolzyje i potrafie rozkrecic nawet stype - to mowi: "dawaj, co sie bedziesz nudzil, ja stawiam".Wiecej mnie przekonywac nie trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°).Na miejscu patrze kurde faktycznie - same chlopy, ponure miny, przynajmniej osrodek odje*any jak Szpak na Eurowizje.Jeszcze na poczatku kumpel mowi do mnie: "tylko na spokojnie - jutro mamy ultra wazne spotkanie z pracy, niech sie po prostu wyluzuja".No to jedziemy z tematem - oczywiscie najpierw zadbalem o wlasne bezpieczenstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) - a po zaopatrzeniu sie w niezbedne narzedzia mojej 'pracy' rozpoczalem krucjate po pokojach gosci.Na poczatku spokojnie, ze ja niby na bajerke, ze akurat z whisky przechodzilem, ze na papieroska.Pokoj za pokojem, towarzystwo sie rozkrecalo, generalnie pomyslalem: "jest ok".I to byl moj blad - ze nie zatrzymalem tej karuzeli spi*rdolenia poki jeszcze moglem...Kurde! Gdybyscie wiedzieli jakie zlo czai sie w ludziach i co ten zloty trunek potrafi z czlowieka wyciagnac!Nie minelo pare h a z przykladnych mezow, chlopakow i ojcow nagle mialem do czynienia z banda totalnie naje*anych wariatow!Jeden typ zaczal biegac po korytarzu i cos pi*rdolic do obcych gosci hotelowych.Drugi wdal sie w jakas afere na baletach ponizej.Kolejny zarzygal pol korytarza, a szambo dopiero zaczynalo wybijac...Nawet ku*wa nie wiem skad sie tam wziely dziwki - nagle do pokoju wbija stado prostytutek a ci dopiero co grzeczni i ulozeni kolesie rwa sie do nich jak stare baby do komunii!To byl ten moment kiedy zdalem sobie sprawe ze machina ktora stworzylem juz sie nie zatrzyma...Kumpel smiertelnie obrazony wykrzyczal ze przeze mnie jutro spi*rdola cale spotkanie i straca ultra wazny kontrakt - wk*rwil sie i zamknal w swoim pokoju.Kiedy wrocilem do towarzystwa na stole lezal juz koks.Naprawde nie mam pojecia jak sie tam znalazl.Chlopaki dopiero wrzucali na 2-gi bieg.Ktos wpi*rdolil sie do basenu.Ktos poturbowal DJ-a.Ktos dorwal pile do nogi i ku*wa zaczeli sobie grac o 3-ciej w nocy xDOczywiscie tak naje*ani ze az jeden typ sie polamal....Nastepnego dnia nie chcialem sie obudzic.Nie dlatego ze bolala mnie glowa, czy goscie hotelowi patrzyli sie jak na tredowatego - nie moglem zniesc mysli ze bede dzis musial spojrzec w oczy mojemu kumplowi...Liczylem ze moze sie nie spotkamy, ale niestety wpadlem na niego na sniadaniu o 13 - spojrzal na mnie totalnie zimnym wzrokiem i szepnal tylko 'dzieki'.Czulem sie potwornie.W glebi duszy liczylem tylko zeby te ich ultra wazne spotkanie z pracy poszlo dobrze......Niestety, tego dnia przegrali az 0:3, a zalamany kumpel szepnal mi tylko: "Sławek - to koniec, wracamy"..." Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 pewnie już było, ale co tam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 http://FunnyOrDie.com/m/bsv7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Bądź mną. Umów się z ziomeczkami na oglądanie meczu Chorwacja-Anglia. Piweczko, wódeczka, zakąseczki, mundjal w 4k. Elegancko. Ziomeczki dobre śmieszki.Jakieś zakładziki, żarciki. Jeden to w ogóle robi dobrą atmosferę. Mecz dobry, alko się leje. Dogryweczka wjeżdża więc i my nie zwalniamy tempa. Rozpędzamy się jak Chorwacja, do odciny. Mecz się kończy. "Dobra ziomeczki ja spierdalam""nie wypijesz jeszcze jednego ubota" "cooo? ja nie wypiję?"Budzisz się rano, w chacie rozpierdol, w głowie jeszcze większy. Znajdujesz portfel, klucze i telefon. Miga lampka, że dostałeś wiadomość. Sprawdzasz telefon. 357 wiadomości, 174 nieodebrane połączenia, 923 tweetów. Nagle dzwoni telefon:"No siema Andrzej co tam?""Zibi coś Ty k**** odjebał?1?!?!?!?one!?!?!1!"Sprawdź nagłówki gazet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 http://youtu.be/lM8dBwNJkm0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 ^ tam był jeden kot, co za dyskryminacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 1. Bądź mną2. Graj w MMO3. Udawaj laskę tylko po to, żeby dostawać itemy4. Podczas grania poznaj zajebistą pannę, która zaprasza cię do klanu5. Zostańcie najlepszymi przyjaciółmi6. Okazuje się, że jest lesbijką7. Wciąż udawaj laskę, chociaż wiesz, że to złe8. 8 miesięcy randkowania online i cyberseksu9. Mówi mi, że musimy pogadać na poważnie10. Okudrebele.jpg12. Pewnie chce się spotkać na żywo13. Bądź gotowy przyznać się do ohydnej prawdy14. Dowiedz się od niej, że tak naprawdę jest facetem udającym lesbę15. Moja morda, kiedy zdajesz sobie sprawę, że dwóch facetów uprawiało lesbijski cyberseks przez 8 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 1. Bądź mną 2. Graj w MMO 3. Udawaj laskę tylko po to, żeby dostawać itemy 4. Podczas grania poznaj zajebistą pannę, która zaprasza cię do klanu 5. Zostańcie najlepszymi przyjaciółmi 6. Okazuje się, że jest lesbijką 7. Wciąż udawaj laskę, chociaż wiesz, że to złe 8. 8 miesięcy randkowania online i cyberseksu 9. Mówi mi, że musimy pogadać na poważnie 10. Okudrebele.jpg 12. Pewnie chce się spotkać na żywo 13. Bądź gotowy przyznać się do ohydnej prawdy 14. Dowiedz się od niej, że tak naprawdę jest facetem udającym lesbę 15. Moja morda, kiedy zdajesz sobie sprawę, że dwóch facetów uprawiało lesbijski cyberseks przez 8 miesięcy Rappar ukryta opcja. Dopisał byś przynajmiej w jakie MMO grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Eld, https://www.wykop.pl/wpis/11167716/badz-mna-graj-w-mmo-udawaj-laske-tylko-po-to-zeby-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Rappar ukryta opcja. Dopisał byś przynajmiej w jakie MMO grałeś. zawsze w niego wierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Tu chyba jest tego miejsce http://www.rp.pl/Plus-Minus/302129991-Rozmowa-Mazurka-Draginja-Nadazdin-Za-PO-tez-protestowalismy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 stary wywiad ale ciągle bawi, serio jak ona mogła się zgodzić na publikację ? Mazurek ja tak tam zaorał ze głowa mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 stary wywiad ale ciągle bawi, serio jak ona mogła się zgodzić na publikację ? Mazurek ja tak tam zaorał ze głowa mała na końcu jest adnotacja, że tekst wywiadu nieautoryzowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi