RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 http://aszdziennik.pl/114401,pkw-jak-szkola-nie-damy-rady-policzyc-glosow-w-wyborach-prezydenckich-ale-podamy-wyniki-opisowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 hoho, świetne nie znasz tej stronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 hoho, świetne nie znasz tej stronki? Znam, akurat to mnie bardziej niż zwykle rozbawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Rozkaz wydany 20 sierpnia 1807 roku dla oficerów Suzdalskiego Pułku Muszkieterskiego: W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy.Na bal do polskiego księcia należy zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem. Po przybyciu należy sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących. Po wejściu do sali nie wolno na podłogę smarkać, należy mieć przy sobie czyste chustki.Nie należy pisać na ścianach salonów sprośnych rzeczy ani rysować kuszących części ludzkiego ciała. Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić się jak najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie wolno się odwracać, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie wolno trzymać ani ruszać swego członka. Podczas tańców nie wolno podstawiać damom nóg, aby te padały, nie wolno ich sobie na kolana sadzać i macać za tyłek.W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców. Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom nie należy wkładać członków w ręce.Po kolacji nie wychodzić srać na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc.Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera.Dowódca pułku - pułkownik Zorubliow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Polka do polki po imprezie na erazmusie - odbija się kebabem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Rozkaz wydany 20 sierpnia 1807 roku dla oficerów Suzdalskiego Pułku Muszkieterskiego: W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy. Na bal do polskiego księcia należy zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem. Po przybyciu należy sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących. Po wejściu do sali nie wolno na podłogę smarkać, należy mieć przy sobie czyste chustki. Nie należy pisać na ścianach salonów sprośnych rzeczy ani rysować kuszących części ludzkiego ciała. Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić się jak najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie wolno się odwracać, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie wolno trzymać ani ruszać swego członka. Podczas tańców nie wolno podstawiać damom nóg, aby te padały, nie wolno ich sobie na kolana sadzać i macać za tyłek. W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców. Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom nie należy wkładać członków w ręce. Po kolacji nie wychodzić srać na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc. Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera. Dowódca pułku - pułkownik Zorubliow Tak pro forma, możliwe, że wiesz, ale to zostało napisane jakieś 20 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Widzę ktoś ma polubiony fanpage familiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Polecam wszystkie 4 części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 <HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH> <BOKI_ZRYWAC>Jesteś u pani! W gimnazjum takie brzydkie rzeczy oglądać, wstydź się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie wiem czy taki dzień czy coś , ale meksyk mnie rozjebał doszczetnie. Chyba z 2 lata tak nie ryłem hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Najlepsze chyba jakie imiona nosiły piersi Ewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xWl0Q8OzBvk padłem, prawie jak ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 az mnie ciary przeszly, akcja od 0;40 jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Faktycznie, śmieszne w ch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 9 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JXc_HkWgjuA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A mój 6-letni chrześniak to ogląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 http://youtu.be/89luLcxIgGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi