Me Myself and I Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Podobno od 23 na Polsat Play będzie transmisja z nocy poślubnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 daj spokój, w dupie się już przewraca od tego ślubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W ogóle OCB? O co takie wielkie halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ano o to że kejt i łiliam wzięli dzisiaj ślub i wszędzie o tym napierdalają :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Okej, okej. Ale co w tym takiego ważnego. W Szwecji lub Hiszpanii też jest król, czy królowa, ale wiadomo, że aktualnie, że tak powiem, gówno robią i nikt się ich życiem nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jak dla mnie reklama miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 http://kwejk.pl/obrazek/66117/królewski,lodzik.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 "So Osama Bin Laden is dead... Amazing what the Americans can do when the Playstation Network is down" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ha, rozpierdoliło mnie to edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Dobre, dobre. Mi po wczorajszym meczu przyszło na mysl cos takiego: The news are reporting that Osama Bin Laden died because Jeff Van Gundy said that James Jones was the best shooter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ostatnie nieszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Widziałem kiedyś cały temat na forum właśnie z takimi klatkami dla kibiców gości z różnych stadionów. Genialna sprawa. Jak znajdę to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Akcja jaką miałem w macu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Akcja jaką miałem w macu :mrgreen: Wyjaśnij w skrócie czego El Molestato chciał Tzn. obejrzałem itd, ale od czego się zaczęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 rasistowskie żarciki ;p Wraca mąż w Kenii do domu wieczorem. Żona od progu: - Chuchnij! - - ...JADŁEŚ! Jadą samochodem żyd, hindus i czarnuch. Spragnieni i bez benzyny napotykają na drodze dom. Pukają, otwiera im gospodarz i mówi, że są tylko 2 miejsca wolne do spania. Na to żyd: -Dobra to ja pójdę spać do stodoły. Po 5 minutach słychać pukanie do drzwi. Otwierają a tam żyd mówi: -Ja tam nie mogę spać, tam jest świnia a to nasze przeklęte zwierze. Zamienili się i hindus poszedł spać do stodoły. Znowu słychać pukanie do drzwi. -Słuchajcie, tam jest krowa a to nasze święte zwierze, ja tam nie mogę spać. W końcu poszedł czarnuch. Po 5 minutach słychać pukanie do drzwi. Otwierają a tam świnia i krowa. -Dlaczego nie ma w Afryce łabędzi? -Bo Murzyni szybciej dopływają do chleba 2 murzynów siedzi na ławce i jeden do drugiego - co jesz? -a *** cie to obchodzi? - no powiedz! - jem banana - ten banan jest jakiś dziwny... - brązowy - bo jem go drugi raz Pani na lekcji mówi Jasiu przeliteruj słowo MAMA przeliterował teraz ty Małgosiu przeliteruj słowo TATA przeliterowała teraz ty Ahmed przeliteruj DYSKRYMINACJA NA TLE RASOWYM W POLSKICH SZKOŁACH -Dlaczego upadł rząd w Afryce? -Bo złamała się gałąź. Jak wyglada picie wódki w Afryce? Dwóch pije trzecim zakaszają. Polak,Niemiec i Rusek jadą na safari. Po powrocie pytają się: - Niemiec, co upolowałeś? - 10 surykatek i 1 bawoła afrykańskiego, a ty? - Ja zabiłem 2 lwy, 20 surykatek, 5 bawołów afrykańskich i 1 żyrafę. A Ty Polaku co upolowałeś? - 50 surykatek, 5 lwów i 9 nokilli. - Co to? - Takie czarne, wyma***e rękami i wrzeszczy:"no kill,no kill." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigFish Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AzVuM_JfKx4 Finał PLK "prawie" jak NBA :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jak ten parkiet wycierali to oglądałem. Komedia normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 beka w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Dlaczego bliźnięta syjamskie wyjeżdżają do Anglii? Bo to drugie też chce poprowadzić samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi