Quester Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ojciec mi opowiadał, że zdarzyło się cos ciekawego jemu koledze: Na dyskotece zgasło światło, nagle słychać rozmowę. - O jak ty pięknie tańczysz - Ty też - Jak ty pięknie całujesz - Ty też - Ja mam na imię Darek - O Boże, ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ojciec mi opowiadał, że zdarzyło się cos ciekawego jemu koledze: Na dyskotece zgasło światło, nagle słychać rozmowę. - O jak ty pięknie tańczysz - Ty też - Jak ty pięknie całujesz - Ty też - Ja mam na imię Darek - O Boże, ja też Zdajesz sobie sprawę z tego, że jak ktoś mówi, że coś zdarzyło się "jego koledze/znajomemu/przyjacielowi" to z reguły ma na myśli samego siebie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jezus przed ostatnią wieczerzą daje 20zł św. Piotrowi i mówi: - Kup coś na kolację, tylko z głową bo to nasze ostatnie pieniądze. Po modlitwie wraca do wieczernika, a tam zabawa na bogato: koks, dziwki, alkohol. Zdziwiony Jezus pyta św. Piotra: - Skąd wziąłeś hajs na to wszystko?! Na co uradowany Piotr odpowiada: ...- Judasz coś sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 http://www.demotywery.pl/9072/Polak-Potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jnMpHZ43Ops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jnMpHZ43Ops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jnMpHZ43Ops haha ale polew mialem xD Myslalem ze po zalozeniu tej bialej juz niczym mnie nie zaskoczy ale jednak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 nie wiem czy bylo ale chyba nie http://www.kciuk.pl/podnieconym-kobieto ... wia-a45500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Wchodzi góral do klubu pełnego murzynów i mówi: - Coś mi tu nigra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Co zrobić, żeby mały murzyn nie chodził głodny??? Upi*****ić mu nogi!!! ------------------ Nie mam nic do murzynow. Kazdy powinien miec jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 3 niebieskookie długowłose szczupłe wysokie blondynki urodziły w tym samym czasie dzieci (chłopców). Niestety w szpitalu pomylono dzieci a spanikowane blondynki nie były w stanie rozpoznać które dziecko jest ich. Na szczęscie ojcami byli : Zyd, Murzyn i Niemiec. Trójka Panów przychodzi do szpitala odpalaja papierosym ustalają że pierwszy na salę z 3-ema noworodkami wchodzi murzyn. Po 30 minutach murzyn wychodzi rozkłada ręce, okazuje się że jego dzieciak nie jest mulatem ale jest tak jak każdy niebieskookim blondynem Żyd z kolei siedział godzinę czasu, wyszedł uśmiechnięty i mówi: Panowie podzielimy się nimi są identyczni ! Na końcu wchodzi Niemiec. Po 5 minutach wychodzi i mówi: Wszystko jasne ! Żyd i murzyn zachodzą w głowę, pytają jak to zrobił skąd jest pewnien kto jest kto ? Niemiec na to: Wchodzę na salę i mówię HEIL HITLER ! Mój się wyprostował, Zyd się zesrał, Murzyn posprzątał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 stare (chyba nawet bylow temacie), ale dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam już dość... Kawały o tematyce rasistowskiej są męczące! Ludzie! Opamiętajcie się! Rasizm to przestępstwo. A przestępstwa są dla murzynów! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jakiego koloru jest murzyn? przezroczystego tylko napchany jest gównem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jakiego koloru jest murzyn? przezroczystego tylko napchany jest gównem ja to slyszalem o cyganach, w sumie to nawet bardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 spotyka w lesie skunks jeża. oboje nie wiedzą jak drugi się nazwa. skunks na to: - masz kolce ,jak ktoś Cię atakuje zamieniasz się w kuleczkę ,to na pewno jesteś jeż! jeż na to: - a Ty jesteś niby czarny ,niby biały ,w dodatku śmierdzisz to na pewno jesteś Rumun! słyszałem to z przekazu werbalnego więc dużo bardziej rozbawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tylko niewiem czemu powszechnie u nas na cyganów mówi się rumuny...przecież to zupełnie inna nacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Bo w Rumunii jest ich whui. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 E tam, Dawać dobre kawały o murzynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi