Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 Tyle, ile stanów jest w USA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 Z racji rozpoczynającego się sezonu grzewczego warto przypomnieć. Mam córkę, 5 lat, którą staram się trzymać dość twardo. Uczę ją po prostu, by za każdym razem jak tylko coś jej jest nie tak, to żeby nie płakała, tylko starała się ból przezwyciężyć i zachować spokój. Pewnego razu, jesienią, wracałam z nią z zakupów. Moja córka, jako pomocnica mamusi, niosła dwie małe torebki w obydwu rączkach. Po wejściu na klatkę schodową trzeba było przejść po schodach na górę. Moja córka na jednym z poziomów się zakołysała i uderzyła (dość mocno) głową w żebro od kaloryfera. Nic nie powiedziałam tylko patrzyłam co zrobi. Widzę, że oczy jej się zaszkliły, opuściła głowę na chwilę, wzięła kilka szybkich oddechów, w końcu spokojnie powiedziała: już grzeją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 3 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2025 najpierw typ sie pyta laski czy wszyscy ja ruchali,to wszyscy mu najebali, potem jak jeden kundel, zadzwonil na policje, gdzie policjantka go zlala (ten co go najebali,to jaki streamer) https://x.com/i/status/1974068553302356028 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikus1 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Wpadłem poczytać i nie zgubić To może być perełka tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 prosze powiedzcie mi ze to AI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 I tak od początku wieku, po łbie przez tych samych darmozjadów. Raz z jednej, raz drugiej strony. Zechcesz ich wyjebać na śmietnik historii? Proszę bardzo. Wrócą. Zawsze wracają. Nawiasem mówiąc polaryzacja jest idealna dla nich. 4, w najgorszym przypadku 8 lat i powrót do koryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 lepszy byłby pełny SS, bo pokazuje, że obie strony są siebie warte (koleś zaczął wyzywając polki od "dziwek"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 11 godzin temu, lorak napisał(a): lepszy byłby pełny SS, bo pokazuje, że obie strony są siebie warte (koleś zaczął wyzywając polki od "dziwek"). Całkowicie to zmienia wydźwięk wypowiedzi Babki jeżeli facet zaatakował z grubej rury bo wtedy zrobiła po prostu odnośnik do jego wypowiedzi a nie że w ciemno obraziła żonę ( Półkę?) Polke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi