RappaR Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 W Oceanie jest mnóstwo ryb. Ale moja wędka ma określony udźwig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 W dniu 7.09.2024 o 15:02, DRK napisał(a): Dawaj Maniek, to już się kameruje Donald? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Kiedy chłopak Ci mówi, że przedstawi Cię rodzinie i przyprowadza żonę i dwójkę dzieci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 W dniu 14.09.2024 o 12:07, LONGER01 napisał(a): Slowem Kiffness jest bardzo legit, zachecam do sprawdzenia jego dorobku, ale tu smichy a wpadli by do wolki kosowskiej to bysmy pogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Żeby nie było tam żadnych wątpliwości - to jest żart. A i autoironię premiera też można docenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 28 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 28 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jestem w tym dziwnym wieku, kiedy wydaje się że wszyscy w okolicy mojego wieku wyglądają na dużo starszych ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Jestem w tym dziwnym wieku, kiedy wydaje się że wszyscy w okolicy mojego wieku wyglądają na dużo starszych ode mnie To fake:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Ja to mam bardzo dobre połączenie: startuję w wyborach z Torunia, więc należy mi się dopłata do wynajmu, a do Torunia muszę jakoś dojechać, więc biorę kilometrówkę. Żona ma dom 30 minut od Sejmu, ale to inna gmina, więc też dostaje kasę na mieszkanie, a że nie ma tam PKSu, to też ma kilometrówkę, chociaż nie ma samochodu. Mieszkamy w Warszawie, ale niby tylko dla picu, żeby dzieci mogły chodzić do taniego przedszkola. Z domu do pracy mam 5 minut spacerkiem, więc nawet płaszcza nie ubieram. No chyba, że pada. Więc góra o 8:05 jestem w Sejmie. Obrady zaczynają się o 9:00, to sobie jeszcze dwudaniowy obiad za dwie dychy zjem w restauracji sejmowej. To po głosowaniach nie muszę już jeść, tylko prosto do domu. Golę się, jem śniadanie i idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi