Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

GrubySklep.pl - Najgrubszy sklep w sieci

Oferujemy odzież, obuwie, akcesoria w modnym, uliczno-sportowym stylu.

W naszej kolekcji znajdziecie rzeczy między innymi takich firm jak :

Adidas, Nike,

Puma, Akademiks,

Reebok, UNK,

New Era, Southpole,

RocaWear,Timberland,

Ecko UNLTD, Zoo York

oraz wiele innych.

Dołączona grafika

Piona!

Witam szanownych forumowiczów :)

Od jakiegoś czasu poszukuję przerywnika NBA, który był emitowany w latach 99-00 na NBA Action i z tego co pamiętam w czasie przerwy NBA All Star Game 2000. Był on specjalnie przygotowany na 2000 rok. Przedstawiał w skrócie urywki z całej historii NBA, kończąc na 2000 roku. Myślę, że wiecie o który mi konkretnie chodzi. Więc mam pytanie gdzie go można znaleźć, ewentualnie ściągnąć. Na youtubie szukałem, ale nie mogłem nic znaleźć.

I druga sprawa, "pośrednio" związana z NBA. Czy ktoś może wie gdzie można znaleźć soundtrack z filmu NBA 100 Greatest Plays ?? Chodzi mi mianowicie o utwory pojawiące się przy omawianiu dunków, bloków i clutch. Z góry będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie:)

Mam juz 18 lat i w zwiazku z tym mam pytanie.

Chcialbym sobie zalozyc konto na jakims bet and winie, bet and clicu, bet and triku, obojetne, kto ma gdzie, kto co poleca, gdzie jest fajnie pieknie, gdzie kiepsko ??

Na wstepie chcialbym wplacic 50-100 zl, a najwazniejsza rzecz jaka musi miec ten caly zaklad bukmacherski to mozliwosc wyplacania nie od 1200 zl ale juz jak bym mial 100 czy 200 zl.

Wiem, ze jest wujek google, ale sa swieta, czasu nie ma, nie chce sie, wiec, od razu z gory dziekuje za odpoiwedz ze jest google :wink:

wszystko zalezy od tego jakie dyscypliny sportu cię interesuja i jakie chcesz obstawiac.

Bet-at-home - odradzam - slabe kursy i slaba oferta.

Bwin - bardzo duza oferta na pilke nozna takze jezeli lubisz kopana idz tam ale tylko i wylacznie w takim wypadku ;]

Zgadzam sie z poprzednikiem expekt to bardzo dobra firma a od siebie moge polecic bet365 - duza oferta zakladow na zywo , takze na Kosza oferta jedna z wiekszych. Pozdrawiam

1. Rozumiem, że nie zamawiasz do Polski, bo z NBA Store do nas nie wysyłają?

2. NBA Store przyjmuje zwykłe przelewy bankowe? Zazwyczaj przy zakupach ze sklepów zagranicznych płaci się przy użyciu konta pay-pal. Wtedy nie ma problemów z walutą ani niczym innym. Zdziwiłbym się gdyby można było im płacić normalnie z konta bankowego.

3. Poza tym czy nie możesz wybrać waluty przy dokonywaniu przelewu? Ja np. mam konto w mbanku i robiłem przelewy w euro już kilka razy, więc lepiej to dokładnie sprawdź.

PS. To pytanie powinno się znajdować w odpowiednim temacie.

TakeAGift.pl to portal, dzięki któremu możesz zdobyć niesamowite nagrody w zamian za niewielką ilość Twojego czasu!

Nagrody są bardzo różnorodne - od niewielkich akcesoriów elektronicznych, po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych!

Link do rejestracji:

http://www.takeagift.pl/polecam:332

(Jeżeli się zarejestujecie z mojego reflinka i wypelnicie zadanie w "zdobywaj" to dostane pkty za co bylbym bardzo wdzieczny :P )

Witam po bardzoooo długiej przerwie ;). Wiem ze wiele osob na forum jest z Lublina, a w tym roku w naszym pieknym miescie bedzie odbywalo sie sporo turniejow streetballowych. Moze udaloby sie stworzyc z forumowiczow jakas mocna druzyne, ktora zapewnilaby przyplyw paru odtwarzaczy DVD :). A jesli sie nie uda to moze po prostu skrzyknijmy sie na jakies boisko i pograjmy co nieco. Sa chetni?

A tak przy okazji to mam do sprzedania uzywane PSP P-2000 przerobione. c.350zl i Blackberry 8110 nowe c.300zl.