Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do kupna golarki elektrycznej, ale przyznam szczerze że jestem kompletnie zielony w tym temacie. Ktoś z forumowiczów używa i może mi polecić jakiś wynalazek? Chciałbym na to przeznaczyć +/- 200zł (da się w ogóle coś w miarę porządnego kupić za taką sumę?).

Typ zarostu - bardzo rzadki i bardzo twardy.

Znalazłem coś takiego - http://www.skapiec.pl/site/cat/342/comp/307996

Spoko cena, całkiem dobre opinie. Korzystał ktoś / korzysta z golarek Brauna? Może coś na ich temat powiedzieć?

Z góry dzięki za pomoc.

Potrzebna jest mi prezentacja power pointa na temat NBA. Posiada ktoś? (albo link). Wszystko jedno czy ogolnie nba, czy o jakimś konkretnym klubie/zawodniku lub sezonie. Jesli ktos ma wiecej niż jedną to prosiłbym o wszystkie :wink:

Może na jakiejś stronce gdzie są?

Witam serdecznie

Jestem na 3 roku studiów i piszę prace na temat "Etapy uzdolnionego

sportowca w drodze na szczyt" szukam informacji dotyczących uzdolnionego zawodnika

od wieku 10 lat poprzez high school college do NBA. Interesuje mnie system szkolenia w jakim wieku zawodnik dostaje managera na jakich zasadach są przyznawana numery w drafcie. Czy posiadają państwo

takowe materiały? pozdrawiam :))

Witam serdecznie

Jestem na 3 roku studiów i piszę prace na temat "Etapy uzdolnionego

sportowca w drodze na szczyt" szukam informacji dotyczących uzdolnionego zawodnika

od wieku 10 lat poprzez high school college do NBA. Interesuje mnie system szkolenia w jakim wieku zawodnik dostaje managera na jakich zasadach są przyznawana numery w drafcie. Czy posiadają państwo

takowe materiały? pozdrawiam :))

Witam,

A musi być koniecznie zawodnik NBA?

Jeśli tak to szukaj informacji o Lebronie, nie wiem od kiedy zauważono, że ma talent i objęto go opieką, ale zapewne było to stosunkowo wcześnie. Jeśli nie musi być zawodnik NBA to bierz Tigera Woodsa. W jego przypadku od 2 czy 3 roku życia ojciec filmował jego treningi, a później turnieje. Bardzo wcześnie był przygotowywany do roli zawodowca. Drogę na szczyt miał piękną, upadek również.

Potrzebna jest mi prezentacja power pointa na temat NBA. Posiada ktoś? (albo link). Wszystko jedno czy ogolnie nba, czy o jakimś konkretnym klubie/zawodniku lub sezonie. Jesli ktos ma wiecej niż jedną to prosiłbym o wszystkie :wink:

Ponawiam pytanie, bo może ktoś nie zauważył.

Ponawiam pytanie, bo może ktoś nie zauważył.
Links, a nie możesz sam takiej stworzyć?

kilka obrazków, jakiś tekst i gotowe.

Google nie pokazało nic ciekawego, przynajmniej na pierwszych kilku stronach.