Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym zaprosić wszystkich na mojego bloga dotyczącego fantasy NBA. Nie ma tam miliona statystyk, a raczej swobodna paplanina o NBA i wpływie meczów, kontuzji na nasze składy w grach fantasy. Gram na stronie ESPN oraz Yahoo (tam mniej). Na blogu piszę też o fantasy premierleague, uefa euroleague i uefa champions league...także widzicie, lubię te gry i chyba czasem można to wyczuć w moich postach.

http://fantasysport.wordpress.com/

pozdrawiam

Maciek

Witam serdecznie wszystkich którzy moga podpowiedziec i pomóc Temat jest taki szukam dzingla który puszczany jest po zdobytym koszu w nba a mianowicie w orlando /chyba ze gdzie indziej tez/ jak ogladałem meczyk przecwko cavs dzingiel przypomina cos w stylu "strzału z lasera który jakby zwalnia" cos takiego wydaje mi sie ze jest to cos z lat 80 i przypomina wstawke z list przebojów. Dzieki za jakies sugestie moj email pietialodz@interia.pl

Generalnie nie będe bajerował. Superquiz to gra, w której można wygrac 150zł. Proponując wam to, sam zbliżam się do wygranej, ale jak się domyślacie wchodząc na podany przeze mnie link sami możecie rozpocząc swoją grę. Innej możliwości dołączenia do zabawy nie ma.

Kasa to kasa. Jeżeli choc kilku z was wejdzie w ten link to ja wygram calkiem przyjemne i porzadane przeze mnie 150zł. Ale co stoi na przeszkodzie, zebyscie to wy byli na moim miejscu? Jedyne co trzeba zrobic to rozpropagowac swoj link dalej, tak jak ja wlasnie to robie.

Na pewno nikt z was nie jest też głupi, więc wie, że za darmo 150 zł nie dostanie. Ale za sms-a za 5zł już tak. A tyle wystarczy zainwestowac, aby potem odebrac 150.

To co pomożecie? :]

http://www.superquiz.pl/?t=9159

Dołączona grafika

www.UrbanCity.pl

Jesteśmy sklepem oferującym odzież w modnym, młodzieżowym stylu amerykańskiego Harlemu.

W swojej ofercie posiadamy ubrania takich marek jak: Jordan, K1X,New Era, Nike, UNK, Akademiks, Roca Wear, LRG, GiveMeFace, DADA, Enyce, Ecko, Lot29 i wiele innych firm

Tymczasem do każdego zamówienie dodajemy gratis skarpetki UrbanCity.

Jakie marki chcielibyście ujrzeć w sklepie?

Co zmienić aby stał się bardziej przyjazny dla użytkowników?

Współpracujemy również z takimi raperami jak:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dla użytkowników forum zniżka na 10% po wpisaniu kodu: forum24

Zapraszamy do odwiedzin

Witam wszystkich :)

co poniektórzy, starsi użytkownicy (jeszcze byłego forum xcom.. i tego też) mogą mnie pamiętać jako "Buniek" bądź "Bunia" :) w zwiazku z problemami z internetem nie było mnie tu dawno ;) konto stare wygasło... na dzień dobry, powracając na forum chciałem Wam coś zaoferować...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=831688242

koszulka jest sprowadzona ze stanów, niestety kłopoty finansowe zmuszają mnie do sprzedania takiej pamiątki, do koszulki dorzucam płyty z meczami od 72 do 2006 roku, NBA, WNBA, PLKK, olimpiady, inne międzynarodówki, NCAA etc. + dokumenty o zawodnikach, drużynach, filmy zwiazane z koszem i duuużo streetballu :).

Na polishsource.org mam zaproszenia jeśli Ci pasuje ? :>

Tracker dobry, większość stuffu na dedyku, więc leci maksem... Najszybciej mają polskie wstawki (czy to filmów polskich, z lektorem, dubbingiem czy seriali/programów rozrywkowych) - nawet polishtracker wymięka w tej materii... A co do scenowych wstawek to mają trochę mniej niż PT czy TL (ale wszystkie konkretne filmy i seriale XviD, DVD-R, gry PC, gry X360, itp. są)... Jedynie z muzyką scenową i scenowymi filmami w HD trochę gorzej...

Jak chcesz zaproszenie to rzuć na prv swoim mailem... ;-)

Na polishsource.org mam zaproszenia jeśli Ci pasuje ? :>

Tracker dobry, większość stuffu na dedyku, więc leci maksem... Najszybciej mają polskie wstawki (czy to filmów polskich, z lektorem, dubbingiem czy seriali/programów rozrywkowych) - nawet polishtracker wymięka w tej materii... A co do scenowych wstawek to mają trochę mniej niż PT czy TL (ale wszystkie konkretne filmy i seriale XviD, DVD-R, gry PC, gry X360, itp. są)... Jedynie z muzyką scenową i scenowymi filmami w HD trochę gorzej...

Jak chcesz zaproszenie to rzuć na prv swoim mailem... ;-)

ja tobie na PT podsylalem kiedys to mozesz mi na ten source podeslac :]

To samo, mail na prv lub gg ;-)

W ogóle jakby ktoś chciał jeszcze na polishsource zaproszenie to pisać na prv... Jeśli to stary bywalec to dostanie ode mnie raczej bezproblemowo, jeśli z małym stażem to screen swojego profilu z jakiegoś innego konta by się przydał (PT, HT, TL, itp.)...

Edit: Oczywiście przeczytać regulamin... FAQ też najlepiej... W skrócie (jakby niektórym się nie chciało ;-)): Seedować do ratio 1.0 lub 48 godzin... Nie przerzucać na inne serwisy, strony www, rapidshare, itp. wstawek ze strony (internali)... Ogólnie administracja jest zdecydowanie bardziej user friendly aniżeli ta z PT czy HT, większość spraw i niejasności idzie na ircu omówić/załatwić... Jedynie ostro cięta jest na przerzucanie wstawek na inne serwisy (nie polecam ;-))...

Jeśli ktoś chce mieć konto tylko po to by je mieć (a nie ściągać i seedować) to niech też sobie daruje... ;-)

Przy okazji sporo wstawek jest free (nie jest naliczany download), więc utrzymanie ratio na poziomie ponad 1.0 jest bezproblemowe... ;-)

2009-12-01 01:03:30 - Tydzień z Mikołajem

Od Mikołajowej Załogi PS dla naszych użytkowników z okazji zbliżających się Mikołajek włączamy FreeLeech do 06.12.2009 23:59.

Dodatkowo Mikołaj zostawił trochę wolnych kont w naszym serwisie dlatego również do 06.12.2009 23:59 włączona zostaje Otwarta Rejestracja.

Zapraszamy i życzymy miłego tygodnia,

Personel PS

Przypominam: http://polishsource.org

Sezon, zarówno ten w Polsce jak i za oceanem rozkręcił się na dobre. Pojawia się co raz więcej informacji, co raz więcej tematów i niestety co raz więcej problemów, które trzeba opisać, nagłośnić - szczególnie w polskim baskecie.

Może to najwyższa pora, żebyś Ty, tak właśnie Ty – do Ciebie kieruję tę informację - spróbował swoich sił w nowej roli. Nauczył się czegoś nowego, poznał nowych, ciekawych ludzi i - kto wie - może zrobił pierwszy krok w kierunku dziennikarskiej kariery.

Nie będę pisał, że ogłaszamy nabór – bo to nie wojsko. Po prostu czekamy na nowych współpracowników. Na osoby, które tak jak my – kochają koszykówkę i chcą zrobić coś w kierunku jej popularyzacji, a przy tym rozwinąć własne umiejętności. Aktualnie nasza redakcja liczy blisko 20 osób i na chwilę obecną może i byłaby to wystarczająca ilość, gdyby nie nowe cele, które stawiamy przed sobą codziennie.

Dołączyć do nas może każdy, bo każdy zasługuje na szansę, a u nas ją na pewno dostaniesz! Jeśli przelewanie myśli na papier nie jest Twoją mocną stroną to nie rezygnuj – wszystko da się nadrobić. Oprócz osób piszących potrzebujemy też takie, które zadbają o prowadzenie działów tematycznych, galerii czy statystyk. Najważniejsze żebyś miał dużo zapału i samozaparcia.

Sport24.pl to portal społecznościowy, w żadnym innymi, wirtualnym miejscu nie znajdziesz tylu kibiców jednocześnie. Podczas największych imprez sportowych przeżywamy emocje razem. Relacje live, prowadzone podczas spotkań Polaków na wrześniowych mistrzostwach Europy obserwowały i komentowały na bieżąco rzesze fanów.

Pytasz dlaczego warto do nas dołączyć? Każdy redaktor, po pozytywnym zakończeniu okresu próbnego otrzymuje legitymację prasową, która uprawnia do wejścia za darmo na imprezy sportowe. Dostajesz także szansę zaistnienia w świecie dziennikarstwa sportowego i pracowania pod okiem zawodowych dziennikarzy. Oprócz tego, zawierasz nowe znajomości, poznajesz pasjonatów, którzy tak jak Ty kochają koszykówkę oraz samych sportowców.

Nie jesteśmy tylko wirtualną redakcją. Dział koszykówka to grupa znajomych ludzi, część z nas zna się osobiście, część dopiero się pozna – np. na zjazdach redakcyjnych.

Jeśli chcesz do nas dołączyć wyślij maila na adres kosz@sport24.pl podając w nim: imię, nazwisko, adres, kontakt (gg, tlen) oraz – co najważniejsze – to czym mógłbyś się zająć. Mile widziane teksty próbne.

Do zgłoszenia dopisz klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn.29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych). Akceptuje regulamin Portalu i regulamin redakcji Sport24.pl."

Ze sportowym pozdrowieniem

Dariusz Cieślak

dariusz.cieslak@sport24.pl