Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziska uraczcie zaproszeniem na sport-scene net

mój mail to selazny@gmail.com

z góry wielkie dzieki

Wyslalem ci jeszcze jednego

A confirmation email has been sent to the address you specified (selazny@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

Ludziska uraczcie zaproszeniem na sport-scene net

mój mail to selazny@gmail.com

z góry wielkie dzieki

Wyslalem ci jeszcze jednego

A confirmation email has been sent to the address you specified (selazny@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

Dzieki wielkie mam już to zaproszenie.

Z tego co pamiętam masz pewnie rangę Bench Warmer... Możesz ściągać wyłącznie wstawki oznaczone "FreeLeech" i "BonusLeech"... Jak wyseedujesz kilka gigabajtów (bodajże 5GB lub 7GB) to dotaniesz rangę Player i będziesz mógł wszystko bez ograniczeń ściągać...

A tak w ogóle przeczytaj regulamin i FAQ, pewnie wszystko tam jest...

Pierwsze co się robi na stronie torrentowej to zagląda do tych dwóch podstron co by poznać zasady jakie obowiązują na danym trackerze... ;-)

Range mam PLAYER a za torrenta podziękowałem regulamin jest po ang.a u mnie kiepsko za moich czasów modny był rosyjski dalej mam problem ze ściąganiem

Trial Membership. Can only download Free-/Bonusleech torrents. Cannot upload torrents. Has waiting times on new torrents. Will expire after 6 weeks. more

Osoba majaca status "bench warmer" moze tylko i wylacznie sciagac torrenty typu free / bonus leach. Nie moze sciagac torrentow odrazu po ich wstawieniu "waiting time"

Gets promoted to Player on a certain amount uploaded - Dopiero po danej ilosci uploadowanych torrentow dostanie promocje do "Player"

Is deleted for inactivity in a certain amount of time - Jesli jestes nieaktywny przez jakis czas, twoje konto zostanie usuniete

Jednak z tego co mi sie wydaje, i jesli sie zarejestrowales z mojego zaproszenia to powienienes byc odrazu na randze "Player"... Daj link do swojego konta

Range mam PLAYER a za torrenta podziękowałem regulamin jest po ang.a u mnie kiepsko za moich czasów modny był rosyjski dalej mam problem ze ściąganiem

Trial Membership. Can only download Free-/Bonusleech torrents. Cannot upload torrents. Has waiting times on new torrents. Will expire after 6 weeks. more

Osoba majaca status "bench warmer" moze tylko i wylacznie sciagac torrenty typu free / bonus leach. Nie moze sciagac torrentow odrazu po ich wstawieniu "waiting time"

Gets promoted to Player on a certain amount uploaded - Dopiero po danej ilosci uploadowanych torrentow dostanie promocje do "Player"

Is deleted for inactivity in a certain amount of time - Jesli jestes nieaktywny przez jakis czas, twoje konto zostanie usuniete

http://www.sport-scene.net/ok.php?type=confirmed

Jednak z tego co mi sie wydaje, i jesli sie zarejestrowales z mojego zaproszenia to powienienes byc odrazu na randze "Player"... Daj link do swojego konta

Wie ktos może skad można ściągnąć torrenty do starszych meczów NBA ? głównie chodzi mi o finały 1992 Bulls - Blazers, 1993 Bulls - Suns, półfinały 1993 Suns - Sonics. Wszystkie które znlazłem nie mają seedów wiec nie da się praktycznie ściągnąc

Z góry dzięki