Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy sklepem oferującym odzież w modnym, młodzieżowym stylu amerykańskiego Harlemu.

Gdybyś wyskoczył w takich oczojebnych wychuchanych ciuszkach w Harlemie to drogę powrotną pokonałbyś w samych skarpetkach... :lol: "młodzieżowy styl amerykańskiego Harlemu", heh... :lol:

A tak w ogóle to na miejscu Borysa zacząłbym żądać jakiejś kapuchy za komercyjną reklamę na forum.. :roll:

Dołączona grafika

Witam, chciałbym zaprośic Was na jedyne i pierwsze polskie forum o czapkach New Era.

http://www.NewEraCapz.pl

Dowiecie się na nim między innymi o :

- oryginalności posiadanej lub interesującej was czapki

- listy sprzedawców na allegro oraz listę sklepów internetowych które sprzedają oryginalne bądź podrabiane czapki

- sposoby konserwacji waszych czapek

- poznacie historię marki New Era

Ponadto :

- pomożemy znaleźć poszukiwane przez was czapki

- poznacie opinie innych uzytkownikow o ubraniach różnych firm

- znajdziecie u nas także oferty, zarówno kupna jak i sprzedaży czapek

Nasi partnerzy :

http://www.UrbanFlavours.pl

http://www.UrbanCity.pl

http://www.CashVille.pl

Witajcie. Chcę wam rozdać zaproszenia na stronę LOCKERZ.com, jest to strona na której zbieramy punkty, które możemy wymieniać na nagrody ( Między innymi iPhone'y, iPod'y, biżuterię i inne rzeczy ). Co ciekawe, nic nie płacimy za udział w zabawie. Jak to wszystko wygląda od strony praktycznej? Już opisuję:

1. Rejestrujemy się na stronie lockerz.com ( Konieczne jest zaproszenie od osoby, która jest tam już zarejestrowana. ), wypełniamy wszystkie pola (trzeba mieć ukończone 13 lat) dotyczące nas (imię, wiek, kraj etc. - zobaczycie). Tuż po rejestracji staje przed nami mini gra, polega ona na złapaniu jak największej ilości punktów, które spadają w dół ekranu ( Łapiemy je taką niewielką platformą ) - maksymalnie można zdobyć 60, mi udało się 27. Uwaga! jeżeli zdecydowaliście się rejestrować, to nie kończcie zabawy przed wykonaniem gry - ja ostatnio to zostawiłem na boku i punkty przepadły, więc musiałem założyć nowe konto ( Gra jest dostępna tylko raz ).

2. Punkty otrzymujemy za: Odpowiadanie na banalne ankiety generowane codziennie, w sposób dowolny ( Przykładowo - dzisiaj było pytanie o tytuł utworu tego lata - wpisujecie, co chcecie ) - 2pkt, za logowanie raz dziennie - 2pkt, za zaproszenie kolejnych osób - 2 pkt. Jeżeli zaprosicie 20 osób - otrzymujecie specjalną rangę, która powoduje, że punkty naliczane są podwójnie, oraz firmową koszulkę!

3. Punkty wymienia się na nagrody (Nie wiem, jak to wygląda w praktyce, ale z tego, co czytałem - już niejeden polak otrzymał zasłużoną nagrodę.)

Kilka luźnych informacji - uzbierane punkty są ważne tylko do końca roku kalendarzowego, więc najlepiej zbierać je powiedzmy do końcówki grudnia i wtedy wymienić na coś, co najbardziej się opłaca - taka moja strategia. Wszelkie opcje zbierania punktów są w czerwonej zakładce na górze strony.

Osoby chętne na zaproszenia na tą stronę serdecznie zapraszam na gadu-gadu: 589704, e-mail: konole( at )gmail.com lub PW - proszę podać mi swój adres e-mail (Najlepiej w gmail.com, polskie często nie dochodzą). Nie chcę nic w zamian, ponieważ jak widzicie - mam z tego dość miłe korzyści, czego nie kryję. Ponieważ jako pierwszy zaoferowałem swoje zaproszenia na tym forum - liczę, że osoby, które zaproszę odpuszczą sobie pisanie postów w stylu ' ja też mogę wam dać ', chociaż oczywiście tego nie zabronię - liczę tylko na waszą uczciwość.

Serdecznie polecam, nawet jeżeli okaże się, że robią nas w konia. Ja zawsze byłem zdania, że spróbować nie zaszkodzi. Ah! Nie obawiajcie się o spam - mam tam konto już sporo czasu i nie wiążą się z tym żadne zawalone skrzynki.

Pozdrawiam, Konrad - runner.

• 2 tygodnie później...

http://www.sport-scene.net/

Czy ktoś wie jak się tam dostać?Podobno tylko na zaproszenie i czy mógłby ktoś mi takowe wysłać

Daj maila to ci wysle.

maila dostałem ale nic w nim nie ma tylko "poszło"

To email odemnie, powinienes normalnie dostac wiadomosc z Sport Scene, sprawdz w spamie tez.