Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem to umieścić w jakimś temacie o footballu, ale tam mało kto czyta a myślę że można się zainteresować tym: http://www.kupimyklub.pl/

Jest to przedsięwzięcie zainspirowane powstaniem takiego klubu w Anglii. Pieniądze nie będą jakieś duże a frajda myślę że może być spora, szczególnie jak klub zacznie odnosić sukcesy.

Trzeba co prawda jeszcze poczekać na efekty i nie wiadomo czy ten klub powstanie, ale wszystko zależy od ludzi im więcej osób tym szansa większa na działanie. Tym bardzie można się zarejestrować, bo sama rejestracja jest bezpłatna, a kasę będzie się wpłacać dopiero po zebraniu odpowiedniej ilości osób.

• 2 tygodnie później...

Witam poszukuję konta na BTgigs z dobrym upem min 150 GB może być troszke minej :) mam do zaoferowania za to konto tak :

1.zapka torrentleech.org

2.zapka sharetorrents.net

3.zapka TrurlTorrent

4.zapka legitime.org

5.zapka elektronik.ro

6.zapka funfile.org

7.zapka demonoid.cc

konto bitme.org Ratio: 6.699 Upload: 5.94 GB Download: 908.00 MB

Jeżeli jest ktoś chętny to proszę pisać :)

kontakt gg 3720974 niewidoczny

Poszukuje kogoś z mógłby pomóc w stworzeniu flashowego menu dla nowego layoutu Jazz.e-nba.pl. Korzyści materialne raczej nie wchodzą w grę, lecz chętnie odwdzięczymy się jakąś reklamą lub czymś podobnym. W razie ewetualnej chęci pomocy proszę o szybki kontakt na GG 5387208, PM lub mail.

poszukuje kawalka, znam tylko motyw teledysku, czarno bialy, laska gra na saksofonie, gosciu na gitarze akustycznej, przewija sie motyw z jakiegos filmu, ktorego nazwy niestety tez nie pamietam. Generalnie stary kawalek, zapomnialem tytulu, ale album z ktorego pochodzil nazywal sie chyba Sexuality 1990

bardzo bylbym wdzieczny za pomoc

EDIT

ok juz mam, chodzilo mi o

Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here

• 1 miesiąc temu...

nie wiem czy znajdę tu kogoś kto się na tym dobrze zna, ale potrzebuję kupić kino domowe, nie najwyższej klasy, ale takie za ok. 3 tys., wiem że za to żadnego audiofilskiego sprzętu nie znajdę, ale... interesuje mnie coś co ogranie pokój 5 na 7, 90% czasu to KD bedzie pełniło rolę kina, 10% to muzyka. Może być to zestaw bez suba. Z tego co oblukałem to fajnie zapowiada się zestaw:

Denon AVR-1509B+DVD-1740B+Wharfedale Crystal CR 40; CR 10; CR Center

albo Marantz SR4002 + DV3002 + Prism audio Emerald HT-300

pytanie do Krakowian, gdzie można zrobić odsłuch jakis lepszych marek? Jakieś dobre sklepy z tego typu sprzętu? Byłem na razie w klinice dźwięku na kazimierza wielkiego, widziałem sprzęt marantza i denonda też w media markcie i saturnie, ale tam nie idzie tego posłuchać ;/

Te co podałeś ok.

Za taką kasę dostaniesz też np. zestaw Onkyo (amplituner TX-SR506, dvd DV-SP40) + jakiś zestaw 5 lub 7-głośnikowy, przykłady:

http://www.123rtv.pl/Produkty/Onkyo/Kino-domowe-HTE-506-406-Trend-800-7.0_1107.html

http://www.123rtv.pl/Produkty/Onkyo/Kino-domowe-HTE-506-406-Classic-9950_1244.html

Ewentualnie Yamahę (amplituner RX-V461, dvd DVD-S661) + głośniki.

Elektronika każdej z tych marek jest na wysokim poziomie, bardziej sprawdzaj jakość głośników, bo czasami (głównie w marketach typu MM czy Saturn) lubią pod dobry amplituner gówniane głośniki podpinać i sprzedawać w zestawie... ;-)

właśnie z doborem głośników mam największy problem, bo nie mam możliwości odsłuchu niektórych interesujących mnie zestawów. Z Onkyo jest ten problem, że kompletnie nie podchodzi mi ich design :? Do tego zestawu yamaszki jakie głośniki proponujesz dobrać, w sumie narazie interesują mnie tylko zestawy 5.0, na suba przyjdzie później czas

Kumpel ma tą Yamahę z głośnikami Emerald HT-300, które brałeś pod uwagę i naprawdę świetnie to brzmi.

Kupował jakiś czas temu w tym sklepie -> http://www.afgcomputers.pl/yamaha-orion-p-10849.html

Jakby co to sklep sprawdzony przeze mnie, kupowałem u nich aparat cyfrowy, drukarkę i mikrofalówkę... Nigdy nie było problemów... ;-)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...