Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Siema wszystkim! Zbieram się do kupna na zimę jakiegoś fajnego kompletu koszykarskiego oraz piłki typowo na halę i chciałbym prosić Was o radę.

znalazłem sklep SPALDING'a i widzę, że mają super oferty!

Jeśli chodzi o piłki to zastanawiam się nad:

http://www.dogged.pl/pilki/indoor/1/

Piłka NBA HERITAGE INDOOR/OUTDOOR

Piłka GRIP CONTROL INDOOR/OUTDOOR

Piłka NEVERFLAT INDOOR/OUTDOOR

a stroje to:

http://www.dogged.pl/odziez/stroje_kosz ... _meskie/6/

myślałem nad ASSISTami lub ESSENTIALami bo cena nie jest tak bardzo wysoka a jakość i wykonanie wygląda super!

Co o tym myślicie? Polecicie coś lub doradzicie?

Z góry dzięki za wszelakie odpowiedzi:)

Siema, mam pytanie do Poznaniaków. Moi koledzy jadą w sobotę na imprezę "Armin Only" . Chca wynająć jakis pokoj/pokoje. Jednak nie moga znalesc jakis "tanich" pokoi, znalezli tylko hotele o dobrym standardzie i cenie (ok. 120 zl). Czy macie do zaproponowania jakis akademik czy cos w ten desen cenowy blisko miejsca gdzies odbedzie sie ta impreza, lub blisko dworca pkp?

Siema, mam pytanie do Poznaniaków. Moi koledzy jadą w sobotę na imprezę "Armin Only" . Chca wynająć jakis pokoj/pokoje. Jednak nie moga znalesc jakis "tanich" pokoi, znalezli tylko hotele o dobrym standardzie i cenie (ok. 120 zl). Czy macie do zaproponowania jakis akademik czy cos w ten desen cenowy blisko miejsca gdzies odbedzie sie ta impreza, lub blisko dworca pkp?

U gumbiego na chacie na pewno sie miejsce znajdzie.

Akademików żadnych w okolicach Areny nie ma. W sumie tam ciężko o cokolwiek, bo to stara dzielnica i sporo starych kamienic...

Najbliższy akademik to http://poznan.studentnews.pl/serwis.php?&s=15&pok=4616&c1=15&l=&id=9217

DS Jowita UAM - tel. (061) 8661272

oraz

DS ESKULAP Akademii Medycznej w Poznaniu

adres: ul. Przybyszewskiego 39, Poznań

tel.: (0 61) 658 40 00

Może coś się znajdzie, ale wątpię ;-)

Niech też tutaj przedzwonią http://www.au.poznan.pl/akademiki/ (bez tych na Wojska Polskiego) - tu pewnie coś będzie, ale trochę dalej te akademiki są.

PS. Tu znalazłem link z adresami i telefonami do wszystkich akademików w Poznaniu http://www.twojastancja.pl/akademiki.php?cityID=3

Arena jest na ulicy Wyspiańskiego 33 (więc maps.google.com i niech posprawdzają co jest najbliżej ;-))... Jowita z UAM i Eskulap z AM jest dosyć blisko, pozostałe z UAM oraz AM, AE i AR mają trochę dalej... Tylko PP i AWF jest na drugim końcu Poznania (i te na ul. Nieszawskiej)...

Portal tworzą pasjonaci sportu. Jesteśmy nowatorskim społecznościowym portalem sportowym. Jesteśmy gorąco otwarci na Wasze pomysły, idee , liczymy na waszą kreatywność .

ImprezySportowe.pl z tygodnia na tydzień cieszy się rosnącą popularnością. Jednak aby dalej iść w górę potrzebujemy rzetelnej pomocy.

ImprezySportowe.pl to przede wszystkim szansa na zaistnienie w świecie dziennikarstwa sportowego. Z nami możesz realizować swoją dziennikarską pasję! Jesteśmy otwarci na Wasze pomysły i pomożemy Wam, aby ujrzały światło dzienne!

Jeśli współpraca z nami wydaje Ci się atrakcyjna, chcesz aktywnie uczestniczyć w tworzeniu

i rozwoju portalu ImprezySportowe.pl to gorąco zapraszamy - DOŁĄCZ DO NAS !

KOGO POSZUKUJEMY ?

Przelewanie myśli na papier przychodzi ci z łatwością?

Posiadasz bogatą wiedzę na temat swojej ulubionej dyscypliny sportu?

Potrafisz pracować w zespole, a do tego jesteś ambitny i kreatywny?

Wyślij e-mail na adres: redakcja@imprezysportowe.pl w treści wpisując następujące informacje:

- Imię i Nazwisko,

- Miejscowość,

- Rok urodzenia,

- nr GG,

- nr tel. kontaktowego,

- dyscyplina/y którą się interesujesz

- ORAZ KONIECZNIE informacje co do zainteresowań sportowych oraz linki do własnych tekstów bądź zdjęć (jeżeli takie macie. Jeśli nie to nic!). (Istnieje również możliwość opieki nad wybranym działem)

Współpraca na początku jest non-profit, z możliwością wydania zaświadczenia o odbyciu praktyk. Po jakimś czasie przewidujemy stałą współprace. Zbieramy skład przyszłych, stałych współpracowników. Potrzebujemy kilku osób. Współpraca oraz praktyki są zdalne.

Poszukujemy również osób zainteresowanych dodawaniem imprez ze swoich ulubionych dyscyplin sportu.

Do zgłoszenia prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn.29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych).

Akceptuje regulamin Portalu i regulamin redakcji ImprezySportowe.pl.