Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie bo szykuje mi się zmiana łacza na nieco o słabszch parametrach wysyłania danych. Tu pytanie bo jak wiadomo streamy sopcasty jednak potrzebują wysyłać chyba powyżej 500 kb żeby wsyzstko łałdnie chodizło a możliwości oglądania meczyków na streamach stracić nie chce. Więc czy przy takim łączu będe mógł dlaej korzystać z sopcasta.

jest to usługa UPS dawne Chello

2Mb/s pobieranie

384 kb/s wysyłanie??

gwoli wyjaśnienia chwwd ja teraz tez mam coś ala 1mb wysyłania

a zmieniał bym na 384kb czyli znacznie mniej a ze stream polega na dzieleniu się nawzajem strumieniem to boje sie ze wogóle sopcast straci prawo bytu. Dlatego tez pisze bo możę ktoś ma dokąłdnie takie łacze i jednak ogląda czesto , gesto mecze na sopcastcie np. Pozdr

Ja mam neostrade, bo niestety ale innego rodzaju łącza nie ma u mnie.

Mam takie pytanie. Od kilku dni mam problem z wmp, ściągnąłem nawet nowszą wersję ale to i tak nic nie pomogło.

Chodzi mi o odtwarzanie plików z internetu, takich jak np. mecze na żywo. Kiedy klikam na link otwiera się wmp chwilkę poładuje a następnie wyskakuje komunikat że program nie może uzyskać dostępu do pliku. Nieraz zadziała, ale to naprawdę bardzo rzadko. Nie ma różnicy czy klikam na link czy wchodzę do tego poprzez "otwórz URL" w samym programie.

Więc moje pytanie, o co w tym chodzi i czy da się coś z tym zrobić?

EDIT:

Dodam, że oznaczenie tego błędu to C00D11D2. W internecie znalazłem tylko porady co robić przy plikach na dysku, a u mnie to działa, nie działają tylko pliki z internetu.

• 2 tygodnie później...

Czy posiada ktoś i mógłby się podzielić zaproszeniem na polishtracker?

Konta nie mam już od 2 lat (miałem blueconnect, więc nie używałem i skasowali mi je), ale teraz mam w mieszkaniu łącze 5/2 Mbps i przydało by się konto na PT...

Z góry wielkie dzięki :)

Edit: W ramach odwdzięczenia mogę dać zaproszenie na rumuńską stronę z masą filmów w HD z dużą ilością materiału Free Leech i konkretnymi prędkościami (w sumie zawsze mam tam pełne 5Mbps ściągania)...

Edit2: Jeśli ktoś miałby zaproszenie na bit-hdtv.com lub inną stronę z filmami w HD też bym był wdzięczny... ;-)

Mozliwe że juz ktos o tym tu pisał ale mam proste pytanie dotyczące strony sport-scene.net:

Jak ściągać pliki/mecze/torrenty które nie są FreeLeech? Trzeba do tego jakoś dojśc? Przez udostępnienie danej ilości mega? Wczesniej mało korzystałem z tej strony dlatego nie bardzo wiem co i jak... jak juz coś ssałem to z Sportbit a tam nie ma takich przeszkód.

Mam 7 zaproszen na sport-scene a poszukuje jednego na sport-bit.

A do tego co ktos tam pisal na gorze to kazdy tracker mozna "oszukac" wystarczy zaladowac torrent do utorrent, potem zatrzymac go po zaladowaniu listy peerow, potem wlasciwosci -> i tutaj zmieniamy adres trackera na np http://www.wp.pl ... wciskamy start i cisnie nam torrent poza trackerem i nie nalicza nam downloadu :) Potem juz wystarczy tylko plik jeszcze raz zaladowac z normalnym adresem trackera i cisniemy upload :)

Mam 7 zaproszen na sport-scene a poszukuje jednego na sport-bit.

A do tego co ktos tam pisal na gorze to kazdy tracker mozna "oszukac" wystarczy zaladowac torrent do utorrent, potem zatrzymac go po zaladowaniu listy peerow, potem wlasciwosci -> i tutaj zmieniamy adres trackera na np http://www.wp.pl ... wciskamy start i cisnie nam torrent poza trackerem i nie nalicza nam downloadu :) Potem juz wystarczy tylko plik jeszcze raz zaladowac z normalnym adresem trackera i cisniemy upload :)

Na sport-bit jest normalna rejestracja (3 lub 4 dni temu się rejestrowałem)... A co do Twojego sposobu to szybko bana załapiesz za coś takiego, przynajmniej w porządniejszych serwisach... ;-)

Cześć. Na początku października założyłem z grupą znajomych bloga - http://superbasket.blox.pl/html . Jesteśmy w top10 najbardziej czytanych blogów sportowych serwisu blox.pl . Jednak ostatnio z braku czasu pojawia się u nas coraz mniej notek. Szukam 2-3 maniaków NBA, którzy chcieliby nam pomóc. Presji pisania nie ma, bo w redakcji jest wiele osób, więc dzień czy dwa dni bez wpisu to nic. Zainteresowanych proszę o pisanie na r.juc@collegehoops.pl albo na priv.

Pozdrawiam

Zalezy, jak przesadzasz z tym tak jak moj koles (1tb upload, 1gb download) to odrazu cie zlapia. A tak sobie kilka lat temu na gorszym necie i na pt i na sport-scene naklepalem ratio. Teraz to nie musze sie w to juz bawic i wiem ze w wielu serwisach jest to poprawione, ale np na takim torrent-leach tez sie spokojnie dalo ;-) Oczywiscie wszystko w jakis normalnych ramach bez przesadyzmu.

Dzieki za info o Sportbit, juz sie zarejestrowalem... Jak ktos chce to mam zaproszenie na Polish-Tracker.