Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

kore ja sprzedawałem SE W200i chyba, bardzo byłem z tego telefonu zadowolony, świetna obsługa, proste menu itp, mp3 naprawdę bez wad no i wytrzymały. Za to aparat robił bardzo słabe fotki, ale akurat ja staram się kupować telefon bez zbędnych pierdół typu aparat wiec w ogóle go nie używałem. Widzę, ze te modele SE podobne wiec pewnie mają tak samo.

kore ja sprzedawałem SE W200i chyba, bardzo byłem z tego telefonu zadowolony, świetna obsługa, proste menu itp, mp3 naprawdę bez wad no i wytrzymały. Za to aparat robił bardzo słabe fotki, ale akurat ja staram się kupować telefon bez zbędnych pierdół typu aparat wiec w ogóle go nie używałem. Widzę, ze te modele SE podobne wiec pewnie mają tak samo.

Widze ze Ty to w ogole niezly handlarz telefonow jestes :)

A co do W200 to tak jak juz loqsh1 wspominal jest to tel. z serii nastawionej na muzyke. Ja w koncu wzialem K800i bo wolalem jednak bardziej multimedialna wersje, a ze jeszcze slyszalem niemal same pochlebne opinie to sie przekonalem mimo ze jego wyglad delikatnie mowiac nie imponuje :) Ale jak mowia to "aparat cyfrowy sluzacy do dzwonienia" wiec sie skusilem zwlaszcza ze cyfrowki nigdy nie mialem.

ps. karl malone dzieki za pomoc. dobrze ze powiedziales o tych 15 sek video w u700. telefon mi sie zajebiscie podoba ale wlasnie te slabsze parametry od se i wspomniany limit nagrywania mnie przekonaly.

planuje odświeżyć nieco Jazz.e-nba.pl, ale nie mam zamiaru wypuścić kolejnego shitu z tabelkami do sieci, czy byłby ktoś chętny by pomóc mi napisać kod strony na divach? Jeśli ktoś by mi pomógł przy pisaniu to byłbym baardzo wdzięczny, a jeśli miałby wystarczająco ilość wolnego czasu by napisać całość to byłbym ogromnie wdzięczny

http://thepiratebay.org/torrent/3518448/WM_Recorder_Ver_11.0__CRACK.rar

RWMR2238536984-1047

RWMR86102117133-1078

RWMR101116132-965

RWMR392552702-984

RWMR302452612-974

RWMR202362522-973

RWMR932109125-981

RWMR102117133-968

RWMR843100115-972

RWMR180195205-980

RWMR655815975-1000

RWMR112128143-972

RWMR163179194-990

RWMR103118134-971

RWMR170186106-979

RWMR736886104-992

RWMR264424574-987

RWMR263646136-986

RWMR386486586-1003

RWMR866966106-997

RWMR122132142-967

RWMR126136146-979

RWMR178188198-1000

RWMR187197167-996

RWMR780880980-997

RWMR167177187-994

RWMR971107117-983

RWMR961106116-980

RWMR183193123-980

RWMR656756856-1003

Tam masz link do torrenta z programem. Zainstaluj go potem uruchom, zamknij i jeszcze raz uruchom, wprowadź któryś key, poczekaj aż program się uruchomi. A następnie uruchom link ze strony nba.com, filmik zacznie się sam ściągać.

Wkleiłem tyle tych kodów bo nie wiem czy któryś będzie działał, może trafisz na odpowiedni. Jak nie to kiedy wyskoczy ci okienko że wykryto nieprawidłowy numer, to nie zamykaj go, bo jak to zrobisz to zamknie ci program, a nawet kiedy jest ten alert to wszystko działa normalnie i ściąga filmy.

Mam takie moze troche glupie i nietypowe pytanie ale moze ktos mi pomoze :)

A mianowicie - czy ktos z Was orientuje sie ile moze wynosic prowizja w lombardzie i o ile procent od realnej wartosci danego produktou moze on schodzic? Chodzi mi o bizuterie ze szlachetnych kamieni (nie, nie kradziona :P). Nie wiem czy to sie bedzie oplacac. A moze takie rzeczy u jubilera schodzą?

I druga rzecz - chce tez opchnąć czesci komputerowe, starej daty. Po pierwsze - gdzie moge to zrobic, po drugie ile moge tak mniej wiecej zarobic za zestaw sprzed ladnych kilku lat typu - radeon 9100, 256 ram, procek athlona 2ghz plus plytka asusa, monitor 15" / 17" i inne czesci chwilowo niezidentyfikowane dokladniej ;-) Tak orientacyjnie pytam ile moglbym z tego wyciagnac.

z Lombardami to jest roznie, ale u jubilera to wiem ze czesto mocno zdzieraja i ze sie niezbyt oplaca.

Co do kompa to za grafike grosze jakies dostaniesz, jezeli wogole ktos by byl zainteresowany, za ram to zalezy jaki typ te stare ddry czy jak to tam sie nazywa sa cos warte ciagle, z pare dych moze wyciagniesz podobnie z prockiem mysle ze uda sie sprzedac w okolicach 100 moze troche przesadzilem ale napewno warto poszukac, ktos sie zapewne znajdzie chetny, z monitorem to zalezy jaki jak lcd to da rade, jak jakies zwykle starsze to lepiej wywalic, dac na przerobke firma co sie tym zajmuja niz szukac kupca.

Jeżeli chcesz sprzedać biżuterię a nie tylko zastawić to na pewno nie rób tego w lombardzie. Dość sporo zaniżą jej wartość bo oni muszą na tym potem zarobić (prowizja wynosi nawet 50% wartości). Więc coś takiego sprzedaj gdzieś indziej, myślę że nawet na allegro byś znalazł kupca, który by dał więcej niż w lombardzie. A w takich mniejszych zakładach jubilerskich na pewno też by byli zainteresowani, tylko nie wiem jak tam by płacili, ale pewnie też niezbyt wygórowana była by cena.

EDIT:

Kiedy pisałem to nie było jeszcze posta elwariato.

Co do monitora to mi ostatnio się popsuł (gdybyś napisał ze 2 dni wcześniej to może bym kupił) i nie szukałem nawet lcd, bo nie uwarzam tego za zbyt dobre monitory. A tak kupiłem sobie crt della 21", z normami takimi jak mają lcd, za o wiele mniejsze pieniądze i jeszcze znacznie większego. Także jeżeli ten monitor działa bez zarzutu i ma płaski ekran znajdziesz kupca, tylko że cena też nie będzie zbyt wygórowana.

Witam serdecznie. Reprezentuję nowo tworzony portal ogólnoinformacyjny, którego integralną częścią będzie serwis sportowy. Chcemy aby było to miejsce pełne profesjonalnych i rzetelnych informacji, które swoim poziomem merytorycznym będą znacząco wyróżniać się wśród konkurencji. Zdajemy sobie sprawę, że bardzo często najlepsze i najciekawsze informacje pochodzą bezpośrednio od kibiców, stąd nasza oferta. Poszukujemy osób chętnych do pisania artykułów, felietonów związanych z koszykówką. Chcemy dać Wam szansę debiutu w roli dziennikarza sportowego w dużym ogólnoinformacyjnym portalu. W wypadku stałej współpracy możliwe będzie uzyskanie naszej legitymacji dziennikarskiej. Głęboko wierzymy, że dzięki współpracy z Państwem- kibicami będziemy w stanie stworzyć medium inne od dotychczasowych, medium o wiele lepsze.

Zainteresowanych prosimy o kontakt : dariusz.jankowicz@netbird.pl

• 2 tygodnie później...

Sprzedam:

- ALLAN IVERSON Org. USA Roz.XL - http://allegro.pl/show_item.php?item=437526767

- #3SIXERS NBA IVERSON Org. USA Roz.XL - http://allegro.pl/item437530952_3sixers ... oz_xl.html

Koszulki są nowe - nigdy nie były zakładane. Zawsze mi było ich szkoda :) a teraz już nie interesuje się NBA i wietrzę szafę.

Pozdrawiam

Ja chcialem tylko oostrzec przed tym:

http://www.youtube.com/watch?v=IZ7pfz8XvYQ

I podobnym latwym zarabianiem kasy w internecie.

Osobiscie nie mam zadnego doswiadczenia w tych sprawach, ale mam np w takich gdzie powiedzmy podajac swoj numer karty kredytowej komukolwiek (xbox360) mialem konto przez miesiac, a potem zaczeli mi sami po dwoch z karty potracac. Nawet jak zrezygnowalem to na sam koniec tez 8 czy cos potracili. Mowie wam, i tak jest ze wsyztkim, wiec uwazajcie komu swoj numer karty kredytowej dajecie i na jakich stronach za co placicie.

Unfortunately, there is no good way for the average person to make money on line. In general, almost all money making sites on the web are scams. Under no circumstances should you give any money making site your credit card number. Never sign up for any "free" service that is free for one month and then you have to cancel it to avoid credit card charges. You will find it very hard to cancel. The phone number they give you to cancel may always be busy, so you can't cancel. They will often charge your credit card even after you think you have cancelled. Never give a survey site your bank account number or personal information.

Many sites claim you can make money by filling out surveys or clicking on ads or some other silly method. They screw you around answering some surveys and then try to push the "free" offers that you have to charge to your credit card. One common trick they play is that they let you make 5-10 dollars easily. But their website rules say you have to earn 40 dollars before they send you a check. To make the extra money you have to participate in "free" offers. I have played around on some of these sites and it always come down to them wanting to get your credit card number in the end. Don't let them.

You will find many people on this site that claim they made a lot of money at such-and-such a website. They are usually liars trying to make money. For instance they will say: "Go to cashcrap.com/q2347." The "q2347" is a signal to the cashcrap site that you are being referred to them by "q2347." If they sucker money out of you, "q2347" gets a kickback. These coded signals can be hidden by different methods in the link. Other people will refer you to their own private website or blog for the purpose of trying to get money off you. The bad spelling and grammar is usually a good tip off of this.

No z kartami trzeba bardzo uważać, ja tylko podaje na stronach znanych firm, np. linii lotniczych czy sklepów internetowych z długim stażem, niestety naiwność ludzi czasem nie zna granic i tak się później ktoś nacina. Bo dla niektórych wszystko co wyczytają w internecie, to szczera prawda.

Witam, nazywam się Rafał Juć i prowadzę pierwszą i jedyną polską stronę o NCAA - http://www.collegehoops.pl/ . Piszę tutaj, ponieważ poszukuję programisty, który od czasu do czasu pomagałby w tworzeniu serwisu. Obecnie zależy mi na tym by wrzucić na stronę nową grafikę za pośrednictwem serwera ftp, jednak sam kompletnie się na tym nie znam i nie mam jak tego zrobić.

Zainteresowanych proszę o kontakt na gg - 8173966, bądź poprzez e-maila r.juc@collegehoops.pl

Pozdrawiam