Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś poczestować zaproszeniem na SportBit? Wczoraj usunęli mi konto a rejstracja zamknięta. W sumie nie wiem czemu mi je usuneli, mozliwe ze więcej ściagąłem niz udostepniałem... właśnie jak to działa? Trzeba tyle samo uploadować co się zassało? Czy może więcej jak na PT.

Zostaje mi konto na Sport-scene które imo jest grosze od sportbit... no ale cóż poradzić... trzeba zacząć upload żeby i tego nie blokneli :roll:

Ja mam konto na sportbit, ale tam chyba nie rozdają użytkownikom zaproszeń, ja przynajmniej nic takiego nie mam.

Na początku kiedy tam byłem, to dostałem taką informację, ze ratio nie może mi spaść poniżej 0.700, bo wtedy od razu leci ostrzeżenie, a po chyba drugim ostrzeżeniu, zostajesz zbanowany. także tak to funkcjonuje.

Narazie jakoś się utrzymuje pomiędzy 0.700, a 0.800 i wszystko jest w porządku. :)

Na sportbicie nie ma zaproszeń, co jakiś czas pojawia się opcja rejestracji (przynajmniej pojawiała).

Graboś nie wiem jak jest z ostrzeżeniami, w każdym razie jeśli masz ratio poniżej 0.700 ciągnąć możesz dopiero ok. 20 godzin od wstawienia torrenta :wink: Ja już od dłuższego czasu ratio mam poniżej i bana nie dostałem :)

Chcę kupić drukarkę. Musi być mała, nie jakaś najmniejsza, ale małych rozsądnych wymiarów. Cena do 200 zł najlepiej, może być ciut drożej. Połączenie USB. Innymi rzeczami za bardzo się nie przejmuje. No i mam zamiar raczej drukować tylko dokumenty w kolorze czarnym. Ktoś wie jakiej szukam?

Nie zauważyłem tego wątku więc wklejam moje zapytanie z topicu o kompach.

Mam dylemat a zarazem pytanie:

Planuje kupić Urządzenie wielofunkcyjne czyli drukarka, skaner i xero w jednym ale nie wiem jakiej firmy było by najrozsądniej i oczywiście najtrafniej nabyć. Mam do wybory HP, Brother i Epson (Lexmark czy Cannon raczej odpadają). Może ktoś orietujący sie w temacie coś doradzi bo byłem ostatnio w trzech Media Markt i dwóch Saturnach i jak sie pytałem co polecają to były 4 głosy na HP (Deskjet 4100) i po jednym Brother (115C) i Epson. HP niby najlepsze ale podobno tusze są dużo droższe. Ja jestem jednak bardziej za Brotherem (115C, 150C albo 350C) który także wizualnie prezentuje sie dużo lepiej a tusze podobno ciężej dostać. Epson mojej dziewczynie śmiga pięknie ale tego modelu nie moge znaleść a te które są nikt nie poleca...

Może ktoś coś doradzi? :roll:

Cena do 350 zł!

OLBP

Dołączona grafika

Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym Was zaprosić na stronę naszej amatorskiej ligi koszykówki- OLBP. Znajdziecie ją pod adresem: http://www.olbp.yoyo.pl ! Serdecznie zachęcamy do rejestracji, komentowania newsów czy innych podstron i chociaż malutkiego zainteresowania przebiegiem ligi ;) Aktualnie prowadzimy głosowanie, które ma wyłonić Waszych kandydatów do gry w Meczu Gwiazd podczas OLBP All-Star Weekend (który już niebawem). Zapraszamy do głosowania! Możecie się opierać o statystyki (Liderzy Ligi) czy multimedia :) Głosowanie pod adresem: http://www.olbp.yoyo.pl/allstar.php ! A może tu napiszesz, na kogo oddajesz głos i dlaczego? ;)

Pozdrawiam,

CeL MaN- założyciel i zawodnik ligi OLBP ;)

Hmm może ktoś wie co trzeba zrobić w sprawie rapidshare, bo dzisiaj chciałem pobrać plik a tu mi wyskakuje komunikat:

ERROR: Please enable JavaScript.

Mojemu koledze to samo, ktoś coś wie na ten temat?

musisz odblokować javascript :) w narzędziach tudzież opcjach znajdziesz coś jak enable javascript albo odznacz disable javascript czy też włącz javascript :)