Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrozumiałeś mnie Links chyba. Pisze o ludziach czy raczej dzieciach, które zakładają sobie forum bo taką akurat ma ochotę. Nie obchodzi go czy jest w ogole 'zapotrzebowanie' na tego typu serwis. Za kilka dni 14-latkowi inicjatywa zrobienia forum się znudzi i po wszystkim.

Jeśli chodzi o fora koszykarskie, bardzo często nicki powtarzają się i generalnie za dużo osób na nich nie pisze. Przykładem może być nawet e-nba, które uważane jest za duże forum (drugie co do wielkości [forum.basket jest raczej mocno 'zamknięte'), a osób udzielających się w głownum dziale- NBA jest kilka, pozostała, mniejsza częśc pisze tylko w podforach drużyn. I tu konczy się wielkość forum...

E-basket jest większe z racji 'ogólności'. Tam userów jest faktycznie więcej. Nie ma gdzie pisać? koszykówka jest mało popularna przez co do for popularnych dyscyplin jest nam daleko i jakoś nie widze przeszkod aby liczba uzytkowników wzrastała. Ktoś ma coś do napisania...fora są, po co wymyślać coś nowego?

IMO często wynika to z głupoty twórców, którzy na takim e-baskecie czy e-nba nie napiszą bo za 'inteligentne' rozmowy się toczą, więc trzeba zrobić coś swojego...(i dzieci mają forum do zabawy zakładając tematy w stylu kto jest najlepszym zawodnikiem NBA albo czy Boston Celtics zdobędą mistrzostwo NBA, gdzie odpowiedzi brzmią- Tak lub Nie lub Tak mają Kevina Garnetta, Allena i Pierca + do każdej wypowiedzi 5x ":D").

Jeśli ktoś coś robi- to z głową. Jest 5 stron o Man. Utd. ale jak widać są potrzebne, PN jest zajebiście popularna, Man też i nie widze problemu. Ale jeśli powstaje 5 stron o Atlancie Hawks, którzy w Polsce mają '5' kibiców to jest już raczej pozbawione sensu.

Przykładem tego typu badziewia jest forum przy jednym z serwisów e-basket (roc...). Podoba ci się to? podoba ci się styl forum i użytkowników?

Pisze o ludziach czy raczej dzieciach, które zakładają sobie forum bo taką akurat ma ochotę. Nie obchodzi go czy jest w ogole 'zapotrzebowanie' na tego typu serwis. Za kilka dni 14-latkowi inicjatywa zrobienia forum się znudzi i po wszystkim.

Niech mi tylko ktoś powie ile ten JaBoOl ma lat... Jeśli <15 to nawet po trochu będę go rozumiał...

15 skoncze za rok...

I wszystko jasne... Nie żebym obrazał sam jestem Wiosną Młodosci xD Ale mogłeś dać przykład 13 latka wtedy lepiej by to zabrzmiało wiesz jak jest :wink:

Mi się podobają takie inicjatywy, ale tylko wtedy jeżeli nie są odkładane na półkę kiedy się znudzą. Mam nadzieję, że Cel Man będzie się starał i coś z tego forum wyciągnie. Jeżeli parę osób się zarejestruje, poleci znajomym, a na forum będzie fajna atmosfera i dobra organizacja, to z czasem powinno się rozkręcić. I wcale nie musi tak duże jak to, a może się całkiem przyjemnie tam pisać. Tak, czy inaczej zamierzam się jeszcze dziś zarejestrować i coś jutro tam napisać w wolnym czasie :P

W sumie niewiedziałem gdzie spytać, to wrzuce tu. Pytanko dotyczy osób z Wa-wy bądź osób, które się jakoś orientują w tym mieście.

W środę bede w stolicy na koncercie i jakby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, jak daleko od Centralnego jest Torwar? Bo musze jakoś poukładać sobie czas, co bym się na koncert nie spóźnił ;-) Chodzi mi o jakieś przyblizenie blisko/rzut kamieniń, z buta 5 godzin, autobusem 3 godziny ;-).

Z góry dzięki za odpowiedź (choć osób z Warszawy za dużo na forum nie ma i niekoniecznie się doczekam :roll: ).

W sumie niewiedziałem gdzie spytać, to wrzuce tu. Pytanko dotyczy osób z Wa-wy bądź osób, które się jakoś orientują w tym mieście.

Dojazd do Torwaru

Uwaga, ponieważ widzę, że wiele osób ma z tym problem, postanowiłam Wam przedstawić najprostszy dojazd do Torwaru z Dworca Centralnego (innych nie bierzcie pod uwagę, bo dojazd będzie tragiczny).

* Z dworca bierzecie autobus 525 (przystanki są z tyłu za dworcem).

* Jedziecie nim do przystanku Plac na Rozdrożu albo Marszałkowska.

* Tam na tym samym przystanku wsiadacie w jakikolwiek autobus, który ma Torwar na liście przystanków (np 188, 182, 138).

* Jak wysiądziecie, będziecie widzieć Torwar po prawej, po tej samej stronie.

* Zejdziecie na dół z wiaduktu i jesteście na miejscu.

Bilety w Warszawie są po:

* jednorazowe: 2,4/1,2

* jednodniowe: 7,2/3,6

miłej zabawy, jak wrocisz to prosze zdać relacje, a i ile bilety stały?

Dzięki za odpowiedzi :) Na kornzone wchodzę praktycznie codziennie, ale jakoś ostatnio czasu nie miałem, to i drogi dojazdowe mi umkneły ;-)

Jazzmen co do relacji, to bedzie ciężko ;-) Nie jade na koncert postać, przez co masa rzeczy mi po prostu ucieka i to wcale nie ze względu na trzexwośc lub jej brak umysłu. Zresztą, relacja pewnie bedzie własnie na kornzone, setlista i całe te duperele. Poza tym może być tak jak w lipcu, ze ktoś nagra video z koncertu w całkiem fajnen jakości i z kornzone będzie mozna ściągną (w lipcu ściągałem za pomoca torrentu i po obejrzeniu zdałem sobie sprawę, ze sporo rzeczy po prostu nie pamiętam). Nic, tylko liczyć, że tym razem bedzie podobnie, bo kiedy sie zacznie, wyłacze się i zaczne po prostu szaleć (trans czy coś w ten deseń ;-) ).

Co do cen, to po naprawde zajebistym koncercie w lato powiedziałem, że nawet gdyby bilet kosztował 200 zł, to i tak się opłaca. A tu niespodzianka, ledwie 99 zł na płytę przy 140 zł do Spodka na płyte w lipcu :) Także jak dla mnie tanio i nawet jeżeli koncert bedzie o połowę gorszy niż wtedy, nie będe żałował tych pieniędzy :)

Pozdrawiam.

Witam.Likwiduje kolekcje swoich koszulek.Jesli ktos z panstwa jest zainteresowany to zapraszam do kupna

http://allegro.pl/item313842666_seattle ... olska.html

http://allegro.pl/item313851163_chicago ... ordan.html

http://allegro.pl/item313853958_chicago ... ippen.html

Pozdrawiam

Zapraszam na inne moje aukcje

jakby ktos byl zainteresowany:

autentykiem jordana retro z bulls

autentykiem artesta z pacers #23

spodenkami lakersow zoltymi swingman

to zagladajcie tutaj:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2559459

ceny chyba przystepne za taki towar.

zaraz cos jeszcze chyba dojdzie bo potrzebuje troche kasy i musze wyprzedac pol szafy

w razie pytan czy ofert pisac na pm czy gg jestem otwarty na wszelie propozycje

wytlumacz to naszym forumowiczom:D

niestety amerykanie na ebayu z polski kupowac nie chca:(

dodalem kilka kolejknych koszulek m.in autentyk kobego fioletowy z lakers, czy koszulke kobego z reprezentacji usa. jesli cos kogos zainteresowalo to walic na pm'a badz gg. dla forumowiczow mozliwe upusty!!!

naprawde ratujcie bo potrzebuje kasyy!!:)

rozeslijcie znajomym moze cos komus podpasuje

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2559459