Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za fatyge Fart, Jak narazie robie tym PMC ale co piec minut mi okienko wyskakuje "Unregistered version" Trzeba czekas kilkanascie sekund i kliknac "continue" bo inaczej nie ruszy. I tym sposobem, zeby "przerobie" moje 4.000 pliki wam na mp3 spedze przed kompem tygodnie. Ktos ma jakies pomysly, poza traceniem kasy?

• 2 tygodnie później...

Oczywiście, że nie ma sensu, ale takiemu człowiekowi nie chodzi o sens, tylko po prostu- tak mu się podoba, zachciało się forum to zakłada (patrz temat Oszuści internetowi). Fora są tak naprawde 3: e-nba, e-basket, forum.basket2.net. Probasket z każdym dniem przestaje być forum koszykarskim...

ale co jakiś czas powstają właśnie takie inicjatywy jak tak (na fora.pl czy innym badziewiu), za kilka dni autorowi się znudzi i będzie po problemie...:wink:

Prowadzę serwis CollegeHoops.pl, który jest pierwszą i jedyną polską stroną o NCAA. Zainteresowanie naszym serwisem nie jest ogromnę, ale codziennie mamy około tysiąca odwiedzin. Z racji tego, że jestem jedyną osobą piszącą czasami zaniedbuje niektóre sprawy, bo nie mam na nie po prostu czasu.

Teraz, gdy dwa najbliższe tygodnie spędzę na obozie sportowym - bo są ferie - serwis zostanie powżnie zaniedbany. Nikt nie będzie tam pisał, a szkoda, bo już niedługo "Marcowe Szaleństwo", kiedy odwiedziny na naszym seriwise potrajają się!

Dlatego pytam. Czy ktoś z Was chciałby zaopiekować się stroną? A może ktoś chciałby związać się z nami na dłużej? Każda pomoc mile widziana. Proszę o kontakt na r.juc@collegehoops.pl.

Oczywiście, że nie ma sensu, ale takiemu człowiekowi nie chodzi o sens, tylko po prostu- tak mu się podoba, zachciało się forum to zakłada (patrz temat Oszuści internetowi). Fora są tak naprawde 3: e-nba, e-basket, forum.basket2.net. Probasket z każdym dniem przestaje być forum koszykarskim...

ale co jakiś czas powstają właśnie takie inicjatywy jak tak (na fora.pl czy innym badziewiu), za kilka dni autorowi się znudzi i będzie po problemie...:wink:

Ja sie nie zgadzam. Osobiście uważam że jeśli ktoś umie i chce zrobić stronę internetową czy forum to sam sobie wybiera tematykę. I Love This Game. Każdy jakoś zaczynał i najważniejsze to jest to żeby rozkręcic ten "biznes" :wink: Przy dwóch tak dużych forach jest to trudne ale jak ktoś ma pasje i nie zniechęci sie szybko to forum będzie istniało. Nawet jak będzie 100 userów z czego 30 będzie sie regularnie udzielać to jakoś to będzie szło. Z pół roku teamu było jeszcze forum o nazwie o-nba.com - nie było za duże ale atmosfera była przyjemna, czasem tam pisałem.

Nie wiem co było pierwsze ale idąc takim myśleniem to e-nba tez nie powinno powstać bo był już e-basket (albo odwrotnie) wiec nie ma sensu tworzyć kolejnego forum o NBA. Trudno pasjonować sie zawodową koszykówką a stworzyć forum o MLB bo jeszcze takiego nie ma (jest?). Dlatego uważam że dłużej przeżyje małe forum zrobione z pasji niż z doboru tematyki do publiki. (chyba że rzeczywiście nikt tam nie będzie pisał ale az tak źle z polskimi fanami nba chyba nie jest).

Z tego co widze po stronie głównej to nie jest to zrobione na odpieprz a wręcz przeciwnie całkiem ładnie wygląda. Brakuje tylko użytkowników o których będzie cieżko. Cóż taki lajf - ale czy kto pierwszy ten lepszy? :roll:

PS. np. Dobrych polskich stron o Manchesterze United jest jakieś 4-5. Każda ma swoje forum a na nich wieluu userów. Swego czasu sam miałem problem na którym na dłużej sie zatrzymać i popisać. To jest jakiegoś rodzaju rywalizacja. I to jest fajne.