Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwa zaproszenia na sport-scene. Nie wiem jak w tej chwili jest z rejestracją (czy są potrzebne zaproszenia), ale jeśli ktoś by chciał to pisać...

JaboOl jakbyś mógł to mi by się przydało.

kobee@poczta.onet.pl

Z góry dzięki. :)

Ja jestem zarejestrowany na sportbit, ale tam chyba nie ma czegoś takiego jak zaproszenia, bo już kilka miesięcy tam jestem, a żadnych zaproszeń nie dostałem.

Ja mam pocztę na onecie i normalnie mi doszło zaproszenie od JaboOla i dzięki jeszcze raz.

Mam jeszcze jedno pytanie. Przyjąłem to zaproszenie, zarejestrowałem się i od razu w profilu mam napisane, że już uploadowałem 3 GB :D a w rubryce Downloaded mam 0 (zero). Czy tak ma każdy nowy użytkownik, na starcie 3 GB do przodu :?:

Mam jeszcze jedno pytanie. Przyjąłem to zaproszenie, zarejestrowałem się i od razu w profilu mam napisane, że już uploadowałem 3 GB :D a w rubryce Downloaded mam 0 (zero). Czy tak ma każdy nowy użytkownik, na starcie 3 GB do przodu :?:

Ja też właśnie się zarejestrowałem i mam tak samo więc tak po prostu jest :wink:

Dla tych ktorzy nie zagladaja do dzialu z tapetami Nba przygotowalem mala niespodzianke, ktora mysle przyda sie wiekszosci fanow Nba. Jest to specialna paczka zdjec zawodnikow z tego sezonu i dla niektorych z zeszlego rowniez. Zapraszam do sciagania i komentowania zawartosci, jesli pomysl chwyci calkiem mozliwe, ze bede czesciej wstawial takie oto paczki. Zapraszam do dzialu tapety nba!

Fartman's Picture Pack ! Kliknij aby wejsc

Mam takie pytanie do osób znających się na flash'u. A mianowicie jak można zrobić efekt że po naciśnięciu jakiegoś przycisku przez ekran przelatuje, załóżmy, linia i przed tą linią jest jakiś obiekt a za linią pojawia się inny. Chodzi mi nie żeby to było do dwóch, tych samych, obiektów, ale do kilku, że jak nacisnę jeden przycisk to pojawia się jakiś obiekt a jak inny przycisk to ten obiekt jest przez tą linię zakrywany i pojawia się inny, aby to można było w obojętnie jakiej kolejności robić a nie tylko w określonej bo inaczej powróci do poprzedniego stanu.

Został mi jeden problem, może będzie łatwiej. Chcę aby po naciśnięciu przycisku przez ekran przelatywała linia czy jakiś obiekt. I przed linią jest jeden obiekt a za linią jest inny. Chcę aby odbywało się to stopniowo, tak jakby ta linia zakrywała pierwszy obiekt a odsłaniała drugi.

Maskę robi się w jakiejś określonej kolejności, a mi chodzi aby można było nie tylko w określonej kolejności, aby po naciśnięciu któregoś z x przycisków coś takiego się działo. Czyli naciska się 1 przycisk robi się coś takiego, następnie naciska się 10 także się coś takiego dzieje, naciska się z powrotem 1 i to samo. A jeżeli się da zrobić tak maskę to ja nie wiem i dlatego się pytam, a w google tego nie mogę znaleźć. Tam jest tylko jak zrobić taką prostą maskę.

Jest sprawa. Chodzi o darmowy program, ktory zamieni chronione wma na mp3. Mam program o nazwie Protected Music Converter ktory dziala przez dni 14. Moge go rowniez, zamowic tutaj https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?c ... Id=1720908 tracac przy tym 20 $ czyli 50 polskich zlociszy. Jesli ktos ma namiar na inny program (w sumie sporo ich juz przetestowalem, wiec chlamu nie zsapodawajcie, tylko sprawdzone) niech udzieli mi pomocy bom w potrzebie.