Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

ZAREJESTRUJ SIĘ

W serwisie Otwieramy.pl zarejestrowało się ponad 100 000 internautów.

Otwieramy.pl wprowadzają zupełnie nową jakość dystrybucji legalnych treści w Internecie, a Ty będziesz mieć możliwość wziąć w tym czynny udział. Nawet jeśli nie masz absolutnie pojęcia o zarabianiu w Internecie, będziesz zarabiać dzięki naszej platformie. W tym serwisie będzie można kupić w formie cyfrowej niezliczoną ilość książek, czasopism, książek audio .Niedokładnie w tym serwisie , .Twoje zadanie będzie polegało na

A) zachęceniu do rejestracji na otwieramy.pl jak największej liczby znajomych

B) zachęceniu jak największej liczby znajomych do uczęszczania do serwisu ]NEXTO.PL

C) zachęceniu do kupienia książek.

W momencie ,kiedy będziesz miał dużo osób poleconych może być tak ,że pieniądze będą wpływały na konto same. Wyniknie to z tego ,że Twoi znajomi będą zarabiać ,a Ty będziesz zgarniać procenty ich zysków. Rejestrując się do serwisu nic nie tracisz ,a możesz zyskać.

Chyba warto.

OTWIERAMY.PL

pOZDRAWIAM i zachęcaM.

ZAREJESTRUJ SIĘ

Mój kolega zajoł się ostatnio projektowaniem koszulek, jest to pierwsza z serii, którą wystawił narazie na allegro w liczbie 10 egzemplarzy by sprawdzić czy taka forma, nazwijmy to "humoru" ma szanse się przebić :) sprawdzcie sami, nie karze wam kupować ich, ale jeśli ktoś by miał coś do powiedzenia na ich temat, zapraszam na PM, wszystkie opinie przekażę twórcy

http://allegro.pl/item276156647_pis_po_ ... y_lpr.html

Witam!

Jakies 8-9 lat temu byłem wielkim fanem M. Jordana. Zbieralem wszystko co moglem na temat jego- głównie plakaty. Co dziwne zbierałem je ale powiesiłem na sciane max 3. Oprócz tego trafiła mi sie perła GIGANT POSTER JORDANA - chyba jest frmatu conajmniej A1 bo siega na jakies 150cm wysokości. Dodatkowo trafiały sie plakaty Rodmana i Pipena ... takze 97% mej gigantycznej kolekcji to nowe poskładane plakaty z gazet.

Dodatkowo zdobyłem wiele kart graczy + jedna "srebrna" karta M.J + naklejki M.J

I teraz chciałbym to sprzedac jakos ale w ogole nie orientuje sie ile to cos jest warte... dlatego prosiłbym o jakaś wycene tego. Oczywiscie wrzuce fotki - będzie to link do fotek spakowanych rarem wszstkiego co posiadam - bo bedzie tego duzo

pozdrawiam i licze na jakas odpowiedz