Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy wszedłem na wczoraj na stronkę SPORTBIT znalazłem m.in. takie zdanie : "Good luck finding someone to invite you". Stąd moja prośba o przesłanie zaproszenia. Chyba, że goście z SPORTBIT robią sobie żarty?

Jedyną szansą na pomoc jest josephnba. Napisał, że wysłał on zaproszenia więc na pewno wie jak to zrobić. Daj zatem znać josephnba co i jak. Z góry dziękuję jak także Grabosiowi za ewentualne przesłanie zaproszenia na adres partli@op.pl.

Witam Cię :D .

Przypuszczam, że może chodzić jeszcze o jedną rzecz - czasem aby móc wysyłać zaproszenia trzeba mieć ratio równe lub powyżej 1.0. Być może tutaj tkwi problem. Konto na sport-scene mam ale tzw, konto początkujące :D więc nie mogę pobierać większości spotkań. Swoją drogą goście prowadzący zarówno Sportbit jak i Sport-scene zachowują się jak przedstawiciele NBA, a przecież ma to polegać na zupełnie odwrotnym podejściu :D .

Dzięki za odpowiedź. Jak już ktoś będzie mógł i chciał podesłać mi zaproszenie będę wdzięczny.

Pozdrowionka przesyłam

Ja mam pytanie dotyczące strony SPORTBIT.ORG:

Każdy torrent który wrzucam do Bitcomet'a nie ma seedów, jeszcze nic stamtąd nie ściągnąłem bo cały czas się łączy do trackera i tak bez końca. Z innych stron zawsze normalnie się ściąga, na sportbit.org jestem juz ze 2 tyg i żaden mecz nie ma jeszcze 1% ściagnietego pliku. Może trzeba coś skonfigurować czy coś? :?

EDIT:

2k4 dopiero teraz zauważyłem że pare stron wstecz było już to omawiane. Sory za zamieszanie :)

Ja mam pytanie dotyczące strony SPORTBIT.ORG:

Każdy torrent który wrzucam do Bitcomet'a nie ma seedów, jeszcze nic stamtąd nie ściągnąłem bo cały czas się łączy do trackera i tak bez końca. Z innych stron zawsze normalnie się ściąga, na sportbit.org jestem juz ze 2 tyg i żaden mecz nie ma jeszcze 1% ściagnietego pliku. Może trzeba coś skonfigurować czy coś? :?

Już pisałem Grabosiowi, że BitComet nie działa na sportbit, a tutaj są dozwolone programy http://sportbit.org/forums.php?action=v ... icid=10000 :wink:

chyba troszke Ty albo ktos kto to wystawial przegial z cenami....za 250-300zl bylbym wstanie ten dresik kupic, ale 450?

kup sobie w Polsce za mniej ;) Powodzenia

na marginesie dodam, ze same SPODNIE ojciec kupił za 75$ rok temu...

Bluze 85$

Kurtka? Najpierw znajdź, a potem znajdź jeszcze raz taką taniej ;)

Po za tym aukcja BCM, mozesz ja kupic za 450, nie 700

Odtwarzacz mp3:

http://allegro.pl/item269029592_sony_nw_hd3_20gb_idealny_stan_bcm_.html

nie no rozumiem, przelicznik jest prosty, tyle ze z tego co sie orientuje, w stanach bez problemu mozna kupic mase fajnych markowych ciuchow po smiesznych cenach od 5$ do 40$ w roznego typu sklepach, ktore nie wiem jak nazwac, bo niestety polskiego odpowiednika dla nich nie ma. wtedy mozna brac sie za sprzedawanie takich bajerow, bo zeby ktos kupil to co ojciec przywiozl za ta cene...to by musialbyc grubym zapalencem :)

Zazwyczaj moza znales takie ciuch po 5-10 $ kiedy konczy lato i kiedy konczy sie zima. Prawie w kazdym sklepie gdzie tak owe sie znajduja. A najpopularniejsze, gdzie nie trzeba czekac na to az skonczy sie zima czy lato to np TJ Max gdzie propocje sa ciagle. Wiekszosc z tych pozostalych sklepow znajdje sie w mall'ach. Za 40$ to kupisz cos porzadnego, i nie koniecznie z przeceny. Nie mowie Nike, Reeboku itd, ale o RocaWear, SeanJohn, Ecko, Timberland, PhatFarm, Gunit i ine jak Calvin Klein, Tommy Hilifiger, Lacoste.... Warto kupowac ciuch w Macy's czy Nordstorm... Zalezy tez czego konkretnie szukasz.

Na forum o tym zupełnie cicho, a już pojutrze będziemy mieli w rodzinie e-nba nowego członka. :wink:, a mianowicie stronę http://celtics.e-nba.pl

Myślę, ze strona będzie sie cieszyła dużym powodzeniem :)

Tak wogóle to fajnie, ze wreszcie sie coś ruszyło, bo bez sensu jest istnienie serwisów takich jakim był wally.e-nba.pl, który był martwy od kilku miesięcy.

Jeszcze tylko zrobić coś z Wade.e-nba i wszystkie strony byłyby aktualizowane regularnie i na poziomie.

Na forum o tym zupełnie cicho, a już pojutrze będziemy mieli w rodzinie e-nba nowego członka. , a mianowicie stronę http://celtics.e-nba.pl

Myślę, ze strona będzie sie cieszyła dużym powodzeniem

Tak wogóle to fajnie, ze wreszcie sie coś ruszyło, bo bez sensu jest istnienie serwisów takich jakim był wally.e-nba.pl, który był martwy od kilku miesięcy.

Jeszcze tylko zrobić coś z Wade.e-nba i wszystkie strony byłyby aktualizowane regularnie i na poziomie

Ja jestem tym faktem bardzo podeskscytowany. Wade od dawna powinien byc zmieniony na Heat. Niech Szak sie za to wezmie (ale pewnie nie ma zbytnio czasu) Dla mnie brakuje jeszcze jednej druzyny (z Nuggets to sie troche to z rak wyslizgnelo, bo oni chcieli byc na e-nba) a mianowicie Bulls. Nie wiem, dlaczego joseph wraz z innymi Bykami czy juz nie pamietam kim sie za to nie wezma. Fajnie bylo gdyby strona o Bulls powstala. Sa ludzie, ale chyba checi i czasu brakuje.

ale pewnie nie ma zbytnio czasu) Dla mnie brakuje jeszcze jednej druzyny (z Nuggets to sie troche to z rak wyslizgnelo, bo oni chcieli byc na e-nba) a mianowicie Bulls. Nie wiem, dlaczego joseph wraz z innymi Bykami czy juz nie pamietam kim sie za to nie wezma. Fajnie bylo gdyby strona o Bulls powstala. Sa ludzie, ale chyba checi i czasu brakuje.

W sumie mogłaby byc stronaka o Bulls juz dawno temu, ale:

1. Kiedy były na to najbardziej realne szanse e-nba nie przyjmowało juz zadnych stron na serwis bo brakowało miejsca

2. Ludzie do pisania na bank by się znaleźli, juz nawet bez zastanowienia moge wymienic 6 osób, które prawdopodobnie dołączyłyby do redakcji

3. Niestety na dzien dzisiejszy większość tych ludzi ma marginalny (lub zaden) wpływ na rozwój forum, a co za tym idzie pewnie na steone też nie mieliby czasu. Sam biorac pod uwage zakres obowiazków nie miałbym czasu, wiec nie mógłbym wymagac tego od innych