Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Panowie, mam mały problem, chciałem uploadowac na sportbit mecz Kobe'ego 81-punktowy. Nigdy wcześniej takich rzeczy nie robiłem, no i teraz kiedy już wypełniłem wszystkie pola, i klikam "Do it" to pojawia mi się taki komunikat:

Upload failed!

Invalid filename (not a .torrent).

jeśli chodzi o to jak wypełniłem pola, to tutaj wszystko widać:

http://img152.imageshack.us/img152/7823/nowyobrazhu8.png

na tym screenshcoie nie widac jeszcze kilku pół na dole, ale tam jest juz tylko wpisana długosc meczu, i linki do dwóch srenshotów, takze tam błędu byc nie moze.

Z góry dzieki za pomoc :)

Aha, jest folder, a w tym folderze każda kwarta jest oddzielnie, wiec w pierwszym polu podaje adres folderu, bo inaczej się nie da.

Panowie, mam mały problem, chciałem uploadowac na sportbit mecz Kobe'ego 81-punktowy. Nigdy wcześniej takich rzeczy nie robiłem, no i teraz kiedy już wypełniłem wszystkie pola, i klikam "Do it" to pojawia mi się taki komunikat:

Upload failed!

Invalid filename (not a .torrent).

jeśli chodzi o to jak wypełniłem pola, to tutaj wszystko widać:

http://img152.imageshack.us/img152/7823/nowyobrazhu8.png

na tym screenshcoie nie widac jeszcze kilku pół na dole, ale tam jest juz tylko wpisana długosc meczu, i linki do dwóch srenshotów, takze tam błędu byc nie moze.

Z góry dzieki za pomoc :)

Aha, jest folder, a w tym folderze każda kwarta jest oddzielnie, wiec w pierwszym polu podaje adres folderu, bo inaczej się nie da.

Jeżeli cię dobrze zrozumiałem to próbujesz uploadować folder?

Musisz zrobić torrent do tego meczu, o ile się nie mylę to w każdym programie do ściaganie przez torrenty jest taka opcja.

I wtedy uploadujesz sam torrent

jak mówicie że tam takie cudeńka są.. to i ja bym baaaaardzo prosił o zaproszenie na http://www.sportbit.org/, moge za to poczęstować kogoś klasykiem z 1987 pomiędzy, rzecz jasna, Utah Jazz a Chicago Bulls :wink:

Ja mam konto na sportbit, ale żadnych zaproszeń nie mam, albo mam, ale o tym nie wiem. Gdybym wiedział jak je wysłać i gdzie w ogóle ich szukać, to bym na pewno się z kimś podzielił. :)

Millsap kurde jestes dziś drugą osobą, która o zaproszenie pyta, niestety pare dni temu jedyne jakie miałem wysłałem kumplowi :? Troche uploaduje wiec może w niedalekiej przyszłosci znowu jakieś dostanę. Przypomnij mi sie na gg bo straciłem liste kontaktów

Mich@lik co się tyczy finałów to mam tego jak się domyslasz trochę :wink: Nie będe ukrywał, ze wielce pomogły mi znajomosci z Forum (dzieki Buniek, P i greg00). Jak coś konkretnego chcesz to mozemy pertraktować :wink:

Millsap kurde jestes dziś drugą osobą, która o zaproszenie pyta, niestety pare dni temu jedyne jakie miałem wysłałem kumplowi :? Troche uploaduje wiec może w niedalekiej przyszłosci znowu jakieś dostanę. Przypomnij mi sie na gg bo straciłem liste kontaktów

ok to przypomne sie za jakiś czas :wink:

a i Graboś chyba każdy na starcie dostaje możliwość zaproszenia jednej osoby, panowie z kontami poprawcie mnie jeśli się mylę, więc jeżeli nie wykorzystales tego jeszcze to musisz mieć :wink:

lubie tak powrocić po iluś tysiącach lat :wink: sorry ze nie pisałem ale ogolnie byłem 3/4 tego czasu ciągany po szpitalach, tak to juz bywa w życiu, sorry że tu pisze ale nie widziałem sensu zakładania jakiegoś nowego tematu i nie wiedziałem gdzie mniej więcej to napisać bo jużsie pogubiłem w tym forum

WITAM WAS NA NOWO

Korzystałem dotąd ze strony http://www.myp2p.eu/ aby oglądać mecze. Ale ostatnio mało kiedy działają mi z niej kanały. Tym bardziej mnie to denerwuje, że chcę obejrzeć drugi raz mecz philadelphii i drugi raz mi nie działa. Więc jeśli macie jakąś inną strnoke tego typu albo wiecei o co chodzi, to proszę o pomoc.

Moglby sie ktos z Borysem skontaktowac? Chlopaki z wally.e-nba.pl maja strone gotowa do zmiany na celtics. Klopot w tym, ze trzeba nazwe zmienic, a z tego co wiem moze zrobic to tylko Borys, ktory jest na dzien dzisiejszy nieuchwytny. Ja osobiscie na te stronke czekam z niecierpliwoscia, a co wiecej na subforum o bostonie tutaj na e-nba.pl

Witam.

Mam serdeczną prośbę - jeżeli ktoś z Was jest użytkownikiem Sportbit mam prośbę o przesłanie zaproszenia na adres partli@op.pl. Z góry serdecznie dziękuję.

Ja jestem i miałem już kilka próśb o zaproszenie, tyle tylko, ze ja żadnego zaproszenia do wysłania nie mogę znaleźć i nie wiem gdzie ono może być, także chętnie bym pomógł, ale nie wiem jak. :wink: