Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Monty "Prawie" robi różnicę Komentarze pod newsami znikają na wszystkich stronach E-NBA i na innych też.

Hmm, a ja myslalem, ze to tylko tak u nas sie dzieje... Ja juz nie pamietam czy mi to tlumaczyles czy nie, ale zapytam jeszcze raz: dlaczego?

Jakby tylko u nas, to bym to naprawił :) Ogólnie jest jakiś błąd w systemie, już nie pamiętam dokładnie ale niestety na większości stron z CN te komenty znikają. Juz nawet próbowałem kilka innych systemów do newsów, ale nie znalazłem niezawodnego - darmowego.

• 2 tygodnie później...

SILESIA BASKET CHALLENGE 2007

Dołączona grafika

Silesia Basket Challenge 2007 to kolejny turniej streetball’a organizowany przez agencję PLEJ Entertejment.

Silesia oznacza Śląsk, więc tym razem zapraszamy was w ten rejon Polski a dokładnie do Katowic, gdzie w dniach 1-2 września 2007 r. w godz. 10.00 -18:00 przed centrum handlowym Silesia (Katowice, ul. Chorzowska 107) odbędzie się pierwszy turniej koszykówki dla drużyn męskich i żeńskich – SILESIA BASKET CHALLENGE 2007. Przed centrum handlowym Silesia zostaną przeprowadzone rozgrywki tuż obok plaży na której będzie można m.in. pograć w siatkówkę plażową. Turniej koszykówki zostanie rozegrany na 4 boiskach. Zawody zostaną rozegrane w formule streetball czyli mecze na 1 kosz, drużyny 3 osobowe + 1 rezerwowy, kategoria Open. Do udziału w turnieju zapraszamy drużyny męskie i żeńskie. Dla najlepszych drużyn przewidzieliśmy atrakcyjne nagrody (lista fundatorów poniżej) oraz po 1 000 PLN w gotówce dla najlepszej drużyny męskie i żeńskiej, a dla wszystkich zebranych pokazy koszykarskie oraz konkursy w których będą mogli wystartować zawodnicy oraz publiczność. Dodatkowymi atrakcjami będą ścianka wspinaczkowa oraz ścianka na której podczas eventu zostanie przeprowadzony graffiti jam.

W sobotę 1 września zostaną rozegrane mecze eliminacyjne dla wszystkich drużyn w niedzielę 2 września będziemy kontynuowali rozgrywki oraz przeprowadzimy konkursy dla zawodników i publiczność (konkursy: wsadów, rzutu za 3-punkty oraz koszykarskiego Freestyle).

Podczas turnieju obecny będzie z nami DJ Bart (Abradab / Kaliber44 / Mad Crew), który zadba o oprawę muzyczną turnieju.

Wszystkich chętnych do udziału w turnieju Silesia Basket Challenge 2007 zapraszamy na stronę:

http://www.silesiabasket.com.pl

gdzie znajdziecie wszystkie niezbędne informacje nt. zawodów i koncertów oraz będziecie mogli wypełnić formularze zgłoszeniowe. Udział w zawodach jest bezpłatny, o zakwalifikowaniu do turnieju decyduje kolejność zgłoszeń więc zgłoście się już dzisiaj!

Formularze zgłoszeniowe będą również dostępne w Punkcie Informacyjnym w centrum handlowym Silesia (Katowice, ul. Chorzowska 107).

Organizatorzy:

Agencja PLEJ Entertejment http://www.plej.pl

Silesia City Center

Sponsorzy i Fundatorzy Nagród:

Silesia City Center

Cropp

Cropptown

G-Shock

Baby-G

Baden

Shure Shot

Puma

Gymnasion

Smiths

Empik

Hi Mountain

Patroni:

4Fun.Tv

Radio Planeta

Echo Miasta

Hip-Hop.pl

Probasket.pl

Speedballin.pl

Relaz.pl

• 3 tygodnie później...

Mam do sprzedania 2 koszulki nba. Jedna z nich to koszulka zawodnika Dallas Mavericks, Jerry'ego Stackhouse'a. Jest to koszulka firmy reebok (nowa z metkami) w rozmiarze 48. Ma jeden maly mankament, ktory jest widoczny na zdjeciu.

Link do zdjec : http://www.ejkiewicz.com/koszulki.rar

Druga koszulka, ktora mam na sprzedaz to jersey Erica Snow z Cleveland Cavaliers, rowniez w rozmiarze 48. Ta koszulka jest opatrzona autografem zawodnika na numerze 20, ktory jest widoczny na zdjeciu.

Obie koszulki to Reebok Authentic.

Propozycje cenowe prosze kierowac na PW lub gg (1950251)

Witam!

Serwis internetowy Wade.e-nba.pl poszukuje dwóch-trzech sumiennych osób, które nawiązałyby współpracę, jako redaktorzy.

Osoby takie powinny mieć "lekkie pióro", choć w drobnej części znać język angielski(ważna jest zanjomość podstaw).

Nie są to wygórowane wymagania, a praca na takim portalu- jak chociażby- Wade.e-nba.pl, może okazać się dla każdego dobrą inwestycją w przyszłość!

Zainteresowane osoby proszone są o kontakt na adres mailowy michal-cislo@wp.pl lub- nawet lepiej- na gg: 9509388.

Pozdrawiam serdecznie!

Mam do zaoferowania ładny pakiecik meczy FIBA American Championship 2007 Las Vegas na 5 płytach DVD w skład którego wchodzą mecze:

[08-22-2007] Uruguay vs. Panama

[08-22-2007] Puerto Rico vs. Mexico

[08-22-2007] Canada vs Brazil

[08-22-2007] USA vs Venezuala

[08-23-2007] Argentina vs Uruguay

[08-23-2007] Venezuela vs Canada

[08-23-2007] Panama vs Puerto Rico

[08-23-2007] Virgin Islands vs USA

[08-24-2007] Mexico vs Panama

[08-24-2007] Canada vs Virgin Islands

[08-24-2007] Puerto Rico vs Argentina

[08-24-2007] Brazil vs Venezuela

[08-25-2007] USA vs Canada

[08-25-2007] Virgin Islands vs Brazil

[08-26-2007] Uruguay vs Puerto Rico

[08-26-2007] Argentina vs Mexico

[08-26-2007] Venezuela vs Virgin Islands

[08-26-2007] Mexico vs Uruguay

[08-27-2007] Brazil vs USA

[08-27-2007] Panama vs Argentina

[08-27-2007] Uruguay vs Canada

[08-27-2007] Argentina vs Venezuela

[08-28-2007] Brazil vs Puerto Rico

[08-28-2007] USA vs Mexico Aug

[08-28-2007] Venezuela vs Uruguay

[08-28-2007] Canada vs Argentina

[08-29-2007] Mexico vs Brazil

[08-29-2007]Puerto Rico vs USA

[08-29-2007]Canada vs Mexico

[08-29-2007]Venezuela vs Puerto Rico

[08-30-2007]Argentina vs Brazil Aug

[08-30-2007]Uruguay vs USA Aug

[08-30-2007]Mexico vs Venezuela

[08-30-2007]Brazil vs Uruguay

[08-31-2007]Puerto Rico vs Canada

[08-31-2007]USA vs Argentina

pogrubione są mecze które się jeszcze nie odbyły, ale które na 100% będą w pakiecie, jestem zainteresowany sprzedarzą ich lub wymianą na jakąś fajną całą serię PO z lat 90 :wink:

więcej informacji pod numerem gg 4283382

Panowie mialby ktos zaproszenie na http://www.sport-scene.net ? :?

Własnie podpisuje sie pod tym pytaniem, bo wiem, ze jesty tam kilka naprawde ciekawych kąsków, które musze miec :wink:

Jak ktoś będzie miał zbędne to ja też bardzo proszę ; :)

I ja i ja!

Jakby ktoś mial jeszcze dla mnie to bede baaaardzo wdzięczny :)

Własnie podpisuje sie pod tym pytaniem, bo wiem, ze jesty tam kilka naprawde ciekawych kąsków, które musze miec :wink:

I ja i ja!

Lepiej niech się zgłosi ktokolwiek kto ma ich trochę :roll: :D

I ja i ja!

Lepiej niech się zgłosi ktokolwiek kto ma ich trochę :roll: :D[/quote:3j1fondv]

No to jeszcze ja sie dolaczam do prozby

Lepiej niech się zgłosi ktokolwiek kto ma ich trochę Rolling Eyes Very Happy

Wystarczy tylko jedno. :wink: Każdy da każdemu i w ciągu chwili każdy z forum będzie miał konto na sport-scene.net :P

Tylko, że na razie nikt się nie zgłosił

No to w takim razie kontynuuje listę i zgłaszam się również jako chętny :P